Και εγω ειχα υποστει κριτική οταν ειχα πάρει καινουργιο αμαξι κ το ειχα βάλει εδώ. Το "ειχα κάνει για να προσελκύσω γκομενες..."
Εγραψα απλα τη γνώμη μου δεν μ αρεσει να ειμαι παθητικος δέκτης στα προβληματα του άλλου.
Το ελάχιστο κοστος για να δεχθω να ακουσω προβληματα και να χάσω απο δικο μου χρονο ειναι να κάνει ο άλλος οτι του πούμε με σκοπο να δώσει feedback. Αλλιως ας τα συζητησει με το ψυχολογο του. Εμεις δεν ειμαστε κατάλληλοι

γενικα τα γράφω αυτα, ειναι πολλα αυτα τα θρέντ εδω κατα καιρους δεν φωτογραφιζω κάποιο συγκεκριμένο μέλος μια κ ειπες οτι εδω γραφω περισσοτερο που ισχυει !
Νομιζω και καλος ειμαι ή ειναι κάποιος αν κάθεται κ μοιράζεται γνωσεις που του έχει κοστισει σε χρονο , κοπο μπορει και χρήμα για να τις δώσει έτσι αβιαστα σε ενα κοινο που δεν έχει μάθει να μοιράζεται ουτε τα πιο απλά πράγματα. Οποτε τελικά δεν ειμαι τοσο κακός οσο φαινομαι
Λοιπον πισω στα δικά μας......
Σημερα η μέρα ξεκινησε με αεροβιο περπάτημα νηστικός για μιση ώρα - έντονο περπάτημα.
300γρ γιαουρτι 2% - 80γρ κουάκερ - 50γρ πορτοκάλι κομμενο - 35γρ καρυδια - 25γρ μπαρα πρωτεινης - 40γρ τριμενο μελομακάρονο.
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 1070
ΠΡΩΤΕΙΝΗ 50
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ 95
ΛΙΠΑΡΑ 40
Εκτος απο αυτο το μελομακάρονο δε προκειται να φάω κάποιο άλλο... γενικα και δεν θέλω να χαλάσω το προγραμμα μου και νιωθω χορτασμένος με αυτο το πρωινο.