Ξανακαλησπερα στη φιτ παρέα του στεκιού!
Μιας και είναι rest day σήμερα θα σας πω τι έκανα χθες γιατί ξεχνιέμαι και δεν τα γράφω επιτόπου.
Οι ασκήσεις είναι αυτές, είχα φτιάξει αυτό το πρόγραμμα μόνη μου πριν κανά χρόνο που ήμουν σε αρκετά καλύτερη φυσική κατάσταση από τώρα και παραδόξως το κατάφερα σχεδόν όλο, μόνο τα frog bridges δεν μπόρεσα και έκανα side lying clams instead.
Όταν λέω κοιλιά εννοώ 50 κοιλιακούς με σήκωμα ποδιών (τεντωμένα) χωρίς σετ (όσο αντέξω και μετά σταματάω για λίγο) συν 3 σετ των 15 Russian twists. Εντάξει, δε θα πω ψέματα, επειδή έβγαλα το πρόγραμμα σε περισσότερη ώρα απ ό,τι παλιά και είχα ήδη κουραστεί, έκοψα ένα σετακι
Το post workout smoothie μου νομίζω σας το έχω ξαναπεί, δεν το αλλάζω με τίποτα...
1 μπανάνα (κανονικά την καταψυχω πρώτα για έξτρα μιαμ), μισό κεσεδακι γιαούρτι πλήρες, 2 πολύ γεμάτα κ.γ. φυστικοβουτυρο, 1 κ.γ. μέλι, 4 κ.γ. βρώμη και συμπληρώνω το γεμάτο μουλτι με γάλα μέχρι τα 300 mL μαζί με λίγη κανελιτσα για γεύση. Όλο μαζί πρέπει να γεμίζει ένα ποτήρι μεγάλο (περίπου 500mL) κι έχει γύρω στις

600 θερμίδες

αν θυμάμαι καλά όταν μετρούσα.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι παρήγγειλα (ξανά) resistance bands γιατί τα προηγούμενα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, αλλά αυτή τη φορά πήρα heavy και extra heavy, καθώς και μια ρόδα για κοιλιακούς (μου είπαν κάνει καλό και στη μέση που με τσιγκλάει πού και πού). Θα σας πω εντυπώσεις μόλις έρθουν, a tout à l'heure !