Με μπερδέψες ρε .Τώρα τι ακριβώς κάνεις ? Θα πέσεις σε ποσοστό και απλά θα χτίζεις μύες με χαμηλό ποσοστό?
Τι σε μπερδέψα ρε Νίκο ; τα πράγματα ειναι απλά.... η μυική ανάπτυξη θέλει χρόνια ειναι θεμα προπονησης η διατροφη αν δεν ειναι τραγικη και ακροτητες δεν θα σε πάει πισω.
Εσυ που εισαι χαμηλα σε λιπος θα ξεκινησεις με συντηρηση και αμα δεις πως δεν σε βολευει θα αυξησεις 100-200 θερμιδες αμα δεις οτι λιπώνεις θα τις ριξεις παλι στη συντηρηση.
Περιμενεις να φτιάξεις ανατομικα εναν ώμο που ειναι δυναμικοτητας 10 κιλών πχ σε αλτηρες να φαινεται λες και σηκώνει 20-30 κιλα ;;;; 500 σχηματα διατροφης να κανεις δεν θα το πετυχεις.
Το σωμα θα πρέπει να προσαρμοστει πρωτα στα 15 κιλά... μετα στα 18 ... κ τέλος στα 20.... δηλαδη 2 χρονια δουλεια τουλάχιστον.
Ολοι αυτοι στο Ιντερνετ να πουλησουν θέλουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Μαΐου 2021
Εννοειται οτι οσο αφορά εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι κοιλιακοι για να βγω στη παραλία... θα μεινω να δουλεψω στα 80 κιλά.
Πόδια ειμαι τέρας.... πάνω ειμαι επισης ανοιχτός και με μεγάλους ώμους.... γιατι να κάνω διαιτα ; για τους κοιλιακους ;;; χέστηκα.... το σωσιβιο δεν φαινεται οπως φαινοταν στο 20% τωρα ειμαι 15% οποτε μια χαρά. Άραξε... να κοιτάς στοχους που ειναι ρεαλιστικοι τον ελεφαντα δεν θα τον φάς σε ενα βράδυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Μαΐου 2021
81 κιλα που εχω πάνω μου δεν ειναι οτι να ναι... αν ηταν ολα οτι να ναι θα έπρεπε να πέσω ναι.