Νέκρα το thread, ας γράψω. Σήμερα η φιλοσοφία της προπόνησης ήταν διαφορετική και θα εξηγήσω παρακάτω :
Πριν ξεκινήσουν τα σχόλια περί υπερπροπόνησης, τραυματισμών και καταβολισμού, ας τονίσω μερικά πραγματάκια :
- Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνω αυτό το πρόγραμμα σε κάποιον αρχάριο ή μέσο. Για προχωρημένους μόνο και όχι για πάνω από 2 φορές την εβδομάδα.
- Πριν εκτελέσω αυτό το πρόγραμμα, ήμουν ξεκούραστος και φορτωμένος με 4000 kCal καθαρό φαγητό γιατί γνώριζα ότι οι δαπάνες ενέργειας θα'ταν αρκετές.
- Η προπόνηση αυτή ήταν κυρίως διαγνωστικού τύπου. Δηλαδή για να δω που βρίσκεται η φυσική μου κατάσταση, αν ανταπεξέρχεται καλά η καρδιά μου στο ρυθμό του προγράμματος, αν το ATP μου αναπαράγεται γρήγορα και δεν έχω κρεμάσματα, αν γαλακτώνω γρήγορα κλπ. Δε σκοπεύω να το κρατήσω και για επόμενες μέρες.
Το συμπέρασμα είναι ότι το πρόγραμμα αυτό με κούρασε. Άρχισα να κρεμάω προς τους πλάγιους κοιλιακούς, μετά τις 2:30 ώρες. Βέβαια το πήγα σφαίρα, με μικρά διαλείμματα οπότε δε μου φαίνεται παράλογο.
Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος. Βλέπω ότι αν ήθελα να χτυπάω διπλές προπονήσεις, θα μπορούσα με τη φυσική κατάσταση που διατηρώ. Όμως, ο χρόνος μου δεν είναι αρκετός για κάτι τέτοιο, οπότε θα μείνω στις μονές προπονήσεις, όπου και μπορώ να ανταπεξέλθω και με το παραπάνω.
Παρόλα αυτά, αν θέλετε να κράξετε για την υπερβολή του προγράμματος, ποιος είμαι εγώ που θα σας εμποδίσω;!