Καλησπέρα παιδιά ! Καλώς τον
@SOx !
Λοιπον σημερινη προπονηση Εν αθήναις ! Τελικα αποφασισα να κατεβω έκτακτα για 2 λογους... ο ένας δεν υφίσταται απο οτι φαινεται τελικά ο άλλος παραμένει. Δεν πειράζει καλα να είμαστε.
Πηγα και για μια εκτακτη προπονηση απο το παλιο μου γυμναστηριο.... το οποιο δυστυχως συνεχιζει να παραμένει παλιό και πίσω στο...... 2000 .. στη δεκαετια του Μιλένιουμ. Μεταιχμιο βασικα δεκαετια 1990 - 2000 εκει προς τα τελη που επαιζε και το Κωνσταντινου και Ελενης.
Θα γραψω κάποια πραγματα που με προβλημάτισαν.
Καταρχας να πω οτι δεν μ αρεσει που ολοι μιλάνε μεταξυ τους και γελάνε και ουσιαστικα έρχονται και διπλα στα μηχανηματα και δεν εχεις ηρεμια. Τρομαξα να ανταλλαξω 2-3 σοβαρες κουβεντες με το γυμναστη..... τι κουτσομπολιο ειναι αυτο ρε παιδια ;;; ελεος.
το δευτερο που δεν μ αρεσε ειναι οτι δεν έχει rack... SQUAT rack... το δαπεδο κάτω ειναι για πιλάτες... για deadlift ουτε λογος... οι δισκοι ειναι μικροι..... ξεχασμενοι απο την εποχη που μεσουρανουσε ο JOE WEIDER καθως πανω τους έφεραν και την φιρμα του.
Βλέπεις οτι οι πελάτες σου θέλουν να κάνουν κάθισμα και δεν θέλουν να το κάνουν στο ΣΜΙΘ.... παιδευονται βάζουν τη μπαρα στη ρωμαικη καρεκλα για κοιλιακους και τη στερεωνουν στα χερούλια εκει.... αυτο δεν σε προβληματιζει να αγοράσεις ενα rack; Η απαντηση του οταν του το ειχα πει παλαιοτερα "Μια χαρα καθισμα κανεις και στο Σμιθ".
Τα συμπερασματα δικά σας. Προσωπικα στο Σμιθ νιωθω λες και ειμαιι τμωρία.
Η προπονηση σημερα δεν πηγε καλά. Νευριασα σε καποια φαση δεν βολευομουν .... πηγα να κανω άρσεις αλλα δεν ειχα δάπεδο και επρεπε να βαλω τους δισκους τον εναν πανω στο αλλο να ανεβει λιγο η μπαρα να μη σκυψω αρκετα κατω κ σπασω τη μεση στην εκκινηση γιατι οι δισκοι ηταν μικροι και δεν εδιναν ύψος.
Πηγα να κάνω με 60 κιλα... ρουμανικες άρσεις... μου φανηκαν βαριά... στη προηγουμενη προπονηση εκανα 70 κιλα για 10 επαναληψεις.... τα αφησα. Κατεβασα εβαλα 50... και αυτα βαριά μου φανηκαν... οτι να ναι... εκανα 8 επαναληψεις κ τα άφησα. Για προοδος ουτε λογος λοιπον.
Προχωράμε.... στην κυριως συζητηση. Ο τύπος εχει μεινει αρκετά πισω....
Του ελεγα για PUSH PULL LEGS KAI me κοιταζε σαν εξωγηινο.... μου λεει ελληνικα δε μιλάτε ρε παιδια... εκανα να του πω δεν μας χέζεις ρε χρυσαυγιτη ! θα μου πεις εμενα δεν μιλαω ελληνικα με 2 πανεπιστημια πτυχιο. Δηλαδη ρε φιλε δεν μπορεις να προσβαλεις τον αλλον ετσι επειδη εσυ εχεις εθνικιστικα κολληματα.
Ναι λεγονται PUSH- PULL - LEGS ! Τελοςπαντων.... προχωράμε...τον ρωτησα αυτο που εγραψα και πριν και μου λεει μα ειναι ερωτηση τωρα αυτη... λεω εεε δεν ξερω κ πολλα κ ειπα να σε ρωτησω(ειρωνια) λεει τα χέρια δουλευουν με τη πλατη αλλα οχι τοσο πολύ.... θελεις ξεχωριστη ημέρα και εγω θα τα εβαζα την ημερα με το στηθος επειδη ειναι ανταγωνιστες μυς και δεν εχουν κουραστει....
Τεσπα μου λεει εγω δεν βγαζω τέτοια προγραμματα.... του λέω για κανε μου ενα προσχεδιο να δω το προγραμμα σου.... το πέρασε στο ντουκου... πηγε εκει μετά με κάτι αλλους και κουτσομπολευαν και χασκογελουσαν. Πέρα βρέχει.
Εγω πάντως εχω ακουσει απο τον φυσικοθεραπευτη οτι στις έλξεις ο δικεφαλος την ακούει καλά.. συμμετεχει.
Αυτος ηθελε να μου πει οτι πρέπει να κανεις και άλλες ασκησεις για τα χέρια. Γιατι εν συμμετεχουν τοσο στις κωπηλατικες....
Άλλο κουλο... μου την ειπε επειδη εκανα αργά τις ασκήσεις... του λεω εχω την εντυπωση οτι αργά σε πιανει καλύτερα λεει ναι αλλα οχι τοσο αργά. Του λέω υπάρχει κάποιος περιορισμος στο τέμπο που μπορεις να κάνεις ; ακομη και 5-1 μπορεις να παιξεις ή 1-5 συμφωνουσε.... εκανα να του πω και τι μου την ειπες τοτε πριν.
Μετά μου λεει το στηθος θελει 4-5 ασκησεις... του λεω εγω κανω 3 μια με εκτάσεις μετά για ωμους γιατι εχω πιασει την προσθια μοιρα στο παγκο και μετα μια για πισω μοιρα... λεει μου φαινεται ανεπαρκές. Εκανα να του πω θες να σου δειξω τους ωμους μου ; οι δικοι σου μου εχεις πει ειναι μέσα στους τραυματισμους. Αλλα δεν ηθελα να το χοντρυνω.
Τέλος κατα τη γνωμη του οι ωμοι πχ στο παγκο δεν συμμετεχουν τοσο αν και πολυαρθρικη άσκηση ΑΛΛΑ τις προαλλες μου ειχε πει σε μια ασκηση πιεσεων ωμου ανοιχτά τα χέρια γιατι αμα τα κλεινεις γαμας τον τρικέφαλο εκτος του οτι αυτο ειναι λάθος τεχνικά λογω υπερακανθιου που ειπαμε χθες. Αλλα άντε πες να το δεχτουμε.... εφοσον λοιπον σε μια πιεση ωμου τη περισσοτερη επιβαρυνση την δεχεται ο ωμος γιατι αυτος εμεινε στο τρικεφαλο ;
Με λιγα λογια.... γυμναστης με πτυχιο αλλα οι γνωσεις του εχουν σταματησει στο 2000. Ετσι πιστευω. Τα συμπερασματα δικά σας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουνίου 2021
Ξενερωσα σημερα τοσο που δεν θέλω ουτε να ανεβασω τη προπονηση.... Νιωθω σαν να μη προπονηθηκα.... θα παω αλλη μια δυο φορες οσο μεινω εδω την επομενη εβδομαδα και στο επομενο κατεβασμα πάω να βρω ενα γυμναστηριο με άπλα και σοβαρά ελεύθερα βάρη να κάνω.... ρε μεγαλε εκανα να του πω ουτε μια ολυμπιακη μπαρα δεν εχεις εδω μέσα τα σχολια για τα ελληνικά σε μάραναν... ελεος.