Τωρα τι σχέση εχει ρε φιλε αυτος που χει βγαλει τον ωμο του... εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους ωμους μου... εγω μιλαω για μενα... πως τα καταφερνετε ρε σεις καθε φορα να φέρνετε ακυρα παραδειγματα ειλικρινα. Τα ιδια και σε αλλα θέματα για αυτο παρεξηγιέστε καθενας ποσταρει αναλογα με αυτο που σκέφτεται !
ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ λοιπον... αυτη την ενοχληση την ειχα κ παλιοτερα πηγα σε ορθοπεδικο κλασσικα "τενοντιτιδα κοψε βάρη"
Ειναι το κλασσικο... πονάς ; 'ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 50 ΕΥΡΩ".
πηγα σε φυσικοθεραπευτη - αθλιατρο... "τι σου ειπε να κοψεις βάρη ; KALA KRASIA" θα κανουμε μερικες φυσικοθεραπειες κ θα κανεις βάρη μεχρι το σημειο που δεν σε ενοχλει και οντως.... δεν εχεις μ λεει καποια σοβαρη τενοντιτιδα... γιατι με παταγε. Με παταγε πανω στον αγκωνα στον τενοντα του δικεφαλου... μου λεει ακου αν ειχες τενοντιτιδα τωρα θα πεταγοσουν ορθιος.
Και τωρα λογικά επειδη οσο να ναι ανεβαινω επαναληψεις εδω και 2-3 μηνες κουράστηκε. Απλά τα πράγματα.
Πρεπει απλως να συνεχισω έξυπνα.
+1 επαναληψη στον πάγκο ΤΟ ΠΟΛΥ... και αυτο θα ειναι η προπονηση μου... αφου αντεχω ως τωρα το πονο οτι εκανες +1 επαναληψη. Και οχι... να παιζεις με λαστιχάκια. Δεν εχω βγαλει ωμο ρε φιλε γερος ειμαι ελεος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαρτίου 2022
Αυτος που έχεις στο αβατάρ σου νομιζεις έγινε έτσι με λαστιχα ;
πέρα απο τα αναβολικά που παιρνει χρόνια , νομιζεις μολις νιώθει πονο σκέφτεται να σταματησει ;
η δυναμη δεν γινεται έτσι. Και δεν ειναι και για φυγοπονους το γυμναστηριο.