Λοιπόν ήδη έχω ρίξει τις προπονήσεις στο γυμναστήριο... τις βδομάδες που ακολουθούν θα παιξω συντήρηση με χαμηλά κιλά και αρκετές επαναληψεις πχ πάγκο 60 κιλά για 15 ! Άρσεις έκανα χθές 80 κιλάκια για 12 χωρις να αφηνω κάτω τη μπάρα. Το τονιζω αυτο γιατι αμεσως καταλαβα οτι η ασκηση εγινε πιο δύσκολη.
Και χθές βράδυ βγήκα μια βόλτα να περπατήσω , και περνώντας απο ενα σημειο είδα μια πίτσα FUN οποτε σκέφτηκα να πάρω μια MEΣΟΓΕΙΑΚΗ με έξτρα κοτόπουλο και έκατσα πλατεία και την έφαγα μαζι με μια μισο λιτρη κοκα κολα λάΙΤ. Η πιτσα φοβερή... καιρο ειχα να το κάνω αυτό. Τι να τρέχεις τωρα στα κλάμπ και στα μπουζουξιδικα. Τα χω βαρεθεί... πλεον θέλουμε καλες προπονησούλες και βολτα για φαγητό ή κανα χαλαρό ποτάκι στη Κολοκοτρώνη !
Πήρα αυτη με τα 8 κομμάτια. Εννοειται τη κατέβασα όπως ήταν. Θα μπορουσα να παιξω και σετάκι των 12... δηλαδη 12 κομμάτια αλλα την επμενη φορά ! Εννοειται μετά κτυπησα και εναν πύραυλο παγωτάκι.
Κατα τα αλλα κλείνουμε τη σεζόν με τα εξής - επιδόσεις :
ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΡΑ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΠΑΓΚΟ -> 80 κιλά για 8 επαναλήψεις
ΠΙΕΣΕΙΣ ΩΜΩΝ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ -> 45 κιλά για 12 επαναληψεις (εδω το καλοκαιρι θα εστιάσουμε λιγο να το ανεβάσω στα 60 για 10)
ΑΡΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ - DEADLIFT -> 120 κιλά για 5 επαναλήψεις
ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΜΕ ΑΛΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΩΜΟΥΣ -> 12 κιλά σε κάθε χέρι για 12
PULL DOWN ΓΙΑ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΛΙΑ -> 60 ΚΙΛΑ ΓΙΑ 11 - 65 κιλά για 7 επαναλήψεις
ΚΑΜΨΕΙΣ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΜΕ ΑΛΤΗΡΕΣ -> 15 κιλά σε κάθε χερι για 12 επαναλήψεις.
1.80 85 κιλά. Τα χέρια μου έχουν μεγαλώσει φτάσαμε τα 38 εκ μέσο όρο.... με τον μέσο ανθρωπο που δε γυμνάζεται να ειναι στα 33-35 το πολύ. Στόχος μου ειναι να φτάσω τα 40 ! Οπότε οταν θα σου λέει καμια πιτσιρικα ααα εισαι 40αρης θα της λες ναι αλλα εχω κ χέρια 40αρια

αστειευομαι!
Να και ενα physique update.
Μέσα στο καλοκαιρι θα δουλέψω λίγο ώμους... πάγκο θα παιζω 60-75 κιλά και κάποιες φορές τα 80. Δεν θα ανεβάσω άλλο μέχρι τον Οκτώβριο. Και απο 27/6 ξεκινάω κ ένα κόψιμο μπάς κ δω κανεναν κοιλιακό να πέσω δηλαδη 3 κιλάκια να φτασω 82. Και απο Νοέμβριο ξεκινάμε πάλι φορτώματα θα μπώ 85 λογικά στο πάγκο και βλέπουμε.
Αρσεις θανατου για να ανεβάσω πρέπει να αλλαξω γυμναστήριο δυστυχως
Αυτα ! Καλό καλοκαίρι και ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΤΕ ειναι ωραιο ο άντρας να γυμνάζεται να έχει μεγάλους ώμους, μεγάλα χέρια ποδια και στήθος μάρμαρο !!!! Ακομη και 60 να ειναι ! Enjoy !