08-09-24

23:07
Στο dvd όντως μπορεί να δείχνει αυτά. Ίσχυαν όμως στην καθημερινότητα του ή απλά ήταν σε cheat day; Προφανώς δε ρωτάω για να μου απαντήσεις, απλά θέτω προβληματισμό για το τι δείχνουν και τι ισχύει πραγματικά.Κάτσε ρε, το ακριβώς αντιθετο: Ο Coleman στο Relentless DvD χλαπακιαζει Nesquick, barbecue sauce, τηγανητά μπιφτέκια, jack Daniel's σε εστιατοριο και δεν ξερω γω τι αλλο.
Επίσης έχω συναντήσει και μιλήσει (κάνα 5λεπτο μη φανταστείς) με Kevin Levrone από κοντά, και είχε πει το ίδιο σε ερωτηση: σε off-season γινεται μακελειο στην κουζινα, πως αλλιως θα γεμισεις 7-8k θερμιδες?
Δεν ξέρω τι γίνεται στις 7-8k θερμίδες γιατί δε φτάνω εκεί, αλλά έχω διαπιστώσει το εξής από εμένα. Στα 71 kg σε αρχή φάσης όγκου, με 10% λίπος τρώω πολύ άνετα 3k χωρίς να πιέζομαι και όλες καθαρές, χωρίς σαβούρα ή ζάχαρη, φυσικός. Αυτό είναι περίπου 200 θερμίδες παραπάνω από το TDEE μου.
Φταντάζομαι λοιπόν με το φτωχό μου το μυαλό ότι ένας άνθρωπος που μου ρίχνει τουλάχιστον 50 kg μάλλον μυικά στο off του, μπορεί να φάει 7-8k χωρίς σαβούρα, με όλη τη συνοδεία της φαρμακοδιέγερσης.
Σίγουρα θα έχει τουλάχιστον διπλάσιο TDEE σε σχέση με μένα, άρα μπορεί πιο εύκολα να βάλει θερμίδες χωρίς να πεθάνει στη σαβούρα.
Τώρα αν κάποιοι δεν το επιλέγουν αυτό, ακόμη και pro, είναι δυστυχώς ένας από τους πολλούς λόγους που βλέπουμε αιφνίδιους θανάτους τα τελευταία χρόνια σε νέο επαγγελματία κόσμο. Θα τους έσωνε η καθαρή διατροφή; Μπορεί και όχι, αλλά γιατί να πάρουν το ρίσκο, εφόσον ήδη έχουν βεβαρημένη υγεία με τα μακροχρόνια χρήση φαρμακοδιέργερσης;
Όπως και να'χει, καταλαβαίνω τα point σου, αλλά δε συμφωνώ. Όχι με τα point σου, αλλά με την προσέγγιση αυτή γενικότερα είτε από επαγγελματίες, είτε από ερασιτέχνες.
Οι σημερινοί influencers γενικότερα δείχνουν στρεβλή την πραγματικότητα, συμφωνώ εδώ. Και γι αυτό και προσωπικά δεν εμπνέομαι από εκείνους.Γενικά, οι μόνοι που δεν το δείχνουν είναι οι σύγχρονοι influencers του τύπου "grind all day, you don't need chocolate zou need persistence" κλπ.
Πλάκα-πλάκα φέτος το καλοκαίρι παίζει να είχα και το πιο στεγνό condition εκεί μέσα, βέβαια δεν ξέρω τι παίζει τις ώρες που δεν πάω. Αλλά είναι κι αυτό μια απόδειξη ότι όντως μπορείς να ξεχωρίσεις χωρίς φαρμάκι σε συνοικιακό gym.Χαχαχα, killing the competition.

Βλέπεις όμως; Είχαν δομή και πρόγραμμα. Οπότε εδώ δε μπορώ να διαφωνήσω. Αλλά δυστυχώς αυτοί που λες είναι η μειοψηφία. Πλέον και η κουτσή Μαρία έχει πρόσβαση σε ΑΑΣ. Και επίσης δυστυχώς, γίνεται με ευκολία η χρήση, χωρίς γνώσεις, χωρίς δομές, χωρίς χρόνια στην προπόνηση, και στην καλύτερη οι περισσότεροι απλά τραυματίζονται από υπερβάλλοντα ζήλο και ego lifting.Δεν ξέρω τα νούμερα. Αλλά τα άτομα που γνωρίζω και έχουν μπει φάρμακο άλλαξαν αρκετά. Όλοι τους όμως είχαν σωστή διατροφή και γυμναστική από πριν.
Έλα ρε, ζηλεύω. Έχεις φωτό με το θεό των 90s-00s, και πολύ αδικημένο επίσης στο χώρο του επαγγελματικού bodybuilding. Ωραίος!Btw, για του λόγου το αληθές, ορίστε και φωτό με το άρχοντα:
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.071 μηνύματα.

09-09-24

01:09
Πολύ χρήσιμη η παρατήρηση, για να καταλαβούμε τη διαφορά στην ποιότητα της ζάχαρης οι μη γνωρίζοντες. Μήπως γνωρίζεις τι ισχύει για το μέλι, εάν δηλαδή μπορούμε να το εντάξουμε στη διατροφή μας ή εάν χρειάζεται μέτρο; Φρούτα τρως καθημερινά ή άλλες πηγές σακχάρων; Δεν κάνω κάποια αξιοσημείωτη προπόνηση προσωπικά, κυρίως δηλαδή θέτω το ερώτημα για λόγους υγείας και πρόληψης.Προφανώς και η ζάχαρη των φρούτων δεν είναι το ίδιο με την επεξεργασμένη πρόσθετη ζάχαρη της σοκολάτας. Αλλά άντε και πες πως για το παράδειγμα σου θα κάνω αυτή τη λανθασμένη παραδοχή και θα τις εξισώσω ως προς την ποιότητα.
Εδώ έρχονται οι φυτικές ίνες των φρούτων και καθυστερούν την αποδέσμευση των σακχάρων στο αίμα, άρα και delayed insulin spike. Κι αυτό το φαινόμενο έχει όνομα και ονομάζεται low GI response. Κοινώς, απόκριση χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Κάτι που στη σοκολάτα δε συμβαίνει αντίστοιχα, γι αυτό και δε θεωρείται low GI τρόφιμο.
Κι ένα τελευταίο μόνο για σένα, οι βιταμίνες και τα μικροστοιχεία των φρούτων.
Επομένως, φρούτα-σοκολάτα, 1-0, πανηγυρικά κιόλας.

09-09-24

16:38
Μήπως γνωρίζεις τι ισχύει για το μέλι, εάν δηλαδή μπορούμε να το εντάξουμε στη διατροφή μας ή εάν χρειάζεται μέτρο;
Tα σάκχαρα του μελιού αποτελούνται από φρουκτόζη και γλυκόζη. Έχει μεγάλη θερμιδική αξία, όμως περιέχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνη C, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, διάφορα άλλα αντιοξειδωτικά και ένζυμα. Όσον αφορά το γλυκαιμικό του δείκτη (GI), ανάλογα με το είδος του, ποικίλλει. Γενικά όμως θεωρείται τρόφιμο με μέτριο προς υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Γεγονός που σημαίνει γρήγορη απελευθέρωση των σακχάρων στο αίμα, άρα και άμεσο insulin spike.
Γενικότερα, ο,τιδήποτε εντάσσουμε στη διατροφή μας θέλει μέτρο. Οι υπερβολές δεν έχουν πάντα θετικό αποτέλεσμα.
Φρούτα τρως καθημερινά ή άλλες πηγές σακχάρων;
Φρούτα τρώω καθημερινά. Όχι μόνο για τη θρεπτική τους αξία, αλλά γιατί κάποια μου αρέσουν κιόλας.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

09-09-24

16:47
Εγώ μέχρι 2 τη μέρα. Συνήθως μία μπανάνα και 1 πράσινο μήλο ή 1 κομμάτι ανανά. Όντως, κάποια φρούτα είναι πολύ ωραία.Φρούτα τρώω καθημερινά. Όχι μόνο για τη θρεπτική τους αξία, αλλά γιατί κάποια μου αρέσουν κιόλας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ το μέλι το έχω εντάξει καθημερινά στη διατροφή μου, μία κουταλιά του γλυκού σε γιαούρτι.Tα σάκχαρα του μελιού αποτελούνται από φρουκτόζη και γλυκόζη. Έχει μεγάλη θερμιδική αξία, όμως περιέχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνη C, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, διάφορα άλλα αντιοξειδωτικά και ένζυμα. Όσον αφορά το γλυκαιμικό του δείκτη (GI), ανάλογα με το είδος του, ποικίλλει. Γενικά όμως θεωρείται τρόφιμο με μέτριο προς υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Γεγονός που σημαίνει γρήγορη απελευθέρωση των σακχάρων στο αίμα, άρα και άμεσο insulin spike.
Γενικότερα, ο,τιδήποτε εντάσσουμε στη διατροφή μας θέλει μέτρο. Οι υπερβολές δεν έχουν πάντα θετικό αποτέλεσμα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

09-09-24

17:41
Εγώ μέχρι 2 τη μέρα. Συνήθως μία μπανάνα και 1 πράσινο μήλο ή 1 κομμάτι ανανά. Όντως, κάποια φρούτα είναι πολύ ωραία.
Εγώ το μέλι το έχω εντάξει καθημερινά στη διατροφή μου, μία κουταλιά του γλυκού σε γιαούρτι.
Φάε το μελάκι σου και μην ανησυχείς φίλε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αυτά ειναι λεπτομέρειες που σε έναν φυσικό ούτε θα φανούν.
Επίσης η κοπελιά πρέπει να καταλάβει ότι ο αριθμός εξόδων είναι περιορισμενος, δεν γίνεται να σου τα πρήζει πριν τη προπόνηση και να πας σκασμένος και δεν γίνεται να σε κρατάει ξύπνιο τη νύχτα για τον οποιονδήποτε λόγο. Άλλο το ενα άλλο το άλλο.
Τι να καταλάβει μωρέ .... Άμα δεν είσαι ικανός να απολαύσεις το σέξ με τη κοπέλα σου και να το ευχαριστηθεί κάθε κύτταρο του κορμιού σας ακόμη και μεταμεσονύχτιες ώρες τι να το κάνεις το άθλημα ; αυτή η φάση δεν περιγράφεται. Ειναι μεθυστική σε πάει σε άλλους κόσμους.
Η μόνη δικαιολογία και ανεκτικότητα ειναι το επαγγελματικό επίπεδο (απο το οποίο βιοπορίζονται) και να είναι και οι 2 αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό και μόνο για μικρές περιόδους!
Μια δυο τρείς η άλλη αν το παρατραβήξεις με τα ταπεράκια και τα κολληματάκια θα σου πέι... ελα εδω λεβέντη μου άντε και καλά να περνάς...
Είς άλλα με υγεία!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

09-09-24

21:22
3η βδομάδα προσαρμογης μετά από αποχή παγκος 60 κιλά για 15 χαλαρά.

Silenia
Νεοφερμένο μέλος
Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

09-09-24

22:33
3η βδομάδα προσαρμογης μετά από αποχή παγκος 60 κιλά για 15 χαλαρά.
![]()

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-09-24

22:36
Μπράβο πάνθηρα, πολύ καλός
Αχ σε ευχαριστώ

Η σημερινή προπόνηση ήταν απολαυστική.
Γενικά αυτή η αίσθηση όταν κάνεις με λιγότερα κιλά και σε πιάνουν είναι όνειρο!!!
Τσίμπησα και 50γρ τομπλερόν πρίν φυγω αλλα μεταξύ μας.

Silenia
Νεοφερμένο μέλος
Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

09-09-24

22:40
Αχ σε ευχαριστώ
Η σημερινή προπόνηση ήταν απολαυστική.
Γενικά αυτή η αίσθηση όταν κάνεις με λιγότερα κιλά και σε πιάνουν είναι όνειρο!!!
Τσίμπησα και 50γρ τομπλερόν πρίν φυγω αλλα μεταξύ μας.![]()
Διάβασα trenbolone , καλά θα πάει αυτό

Κατά τα άλλα υποσχέθηκες στον SOx να είσαι καλός με τη διατροφή σου, τσ τσ τσ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-09-24

22:51
Διάβασα trenbolone , καλά θα πάει αυτό![]()
χαχαχα εμα!
Καλα αμα έπαιρνα και τέτοια.... θα έπρεπε να με παντρέψετε μετά επειγόντως
θα υπέφερα μονος μου

Κατά τα άλλα υποσχέθηκες στον SOx να είσαι καλός με τη διατροφή σου, τσ τσ τσ
Ε εντάξει προσέχω γενικά , Παρασκευή μου είπε ενας καλός μου θείος να πάμε
σε ενα μέρος που παίζει μπουζουκάκι και έχει και καλά φαγητά...
θα φάμε εκει δεν γίνεται

εσυ τι κάνεις πήγες για προπόνηση σημερα ;;;
Silenia
Νεοφερμένο μέλος

09-09-24

22:58
χαχαχα εμα!
Καλα αμα έπαιρνα και τέτοια.... θα έπρεπε να με παντρέψετε μετά επειγόντως
θα υπέφερα μονος μου![]()
Κάτι θα σου βρούμε
Παρασκευή μου είπε ενας καλός μου θείος να πάμε
σε ενα μέρος που παίζει μπουζουκάκι και έχει και καλά φαγητά...
θα φάμε εκει δεν γίνεται![]()
Προσχεδιασμένο το έγκλημα για Παρασκευή λοιπόν, μπράβο, θα περάσετε όμορφα αφού εχει φαΐ.
εσυ τι κάνεις πήγες για προπόνηση σημερα ;;;
Upper σήμερα. 5 μέρες τη εβδομάδα εκεί είμαι, αφού αν δεν με δουνε καμια μέρα ανησυχούν

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-09-24

23:04
Κάτι θα σου βρούμε

Προσχεδιασμένο το έγκλημα για Παρασκευή λοιπόν, μπράβο, θα περάσετε όμορφα αφού εχει φαΐ.
Τον συγκεκριμένο τον εκτιμώ πολύ και μου έχει μάθει και ζεμπέκικο μικρότερος.... και το κέντρο θα ειναι πάνω στην Δροσιά (βόρεια της Αθήνας) δε ξέρω αν έχεις έρθει ποτε΄.... ε θα φάμε τωρα εντάξει !

Upper σήμερα. 5 μέρες τη εβδομάδα εκεί είμαι, αφού αν δεν με δουνε καμια μέρα ανησυχούν![]()
ΜΜΜΜΜ εγω πάω 4.
Σημερα εκανα στήθος (θα γραψω σε λίγο τη προπόνηση) , Τεταρτη θα πάω για πόδια και κοιλιακους
Πέμπτη ρεπό
Παρασκευη χέρια
και Σαββατο πλάτη.
Κοιτα οταν παίζω περισσότερα κιλά κουράζομαι δηλαδη αν έπαιζα σήμερα πάγκους 80-90 κιλα ε δεν θα μπορουσα να βγάλω 15 σέτ... θα εκανα 2 ασκησεις των 8 σέτ... και τα υπόλοιπα 7 θα τα αφηνα για άλλη μέρα γιατι δεν θα μπορουσα να βγαλω τριτη άσκηση θα ήμουν κομμάτια
οπότε θα εφτανα και εγω τις 5 ημέρες έχεις δικιο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-09-24

00:05
Όπως με ξέρετε τόσο καιρό... Μ αρέσει να ετοιμάζω το φαγητό της επόμενης ημέρας από τη προηγουμενη!!!
Τα βάζω σε γυάλινα και τα παιρνω στο σακίδιο όταν φευγω το πρωί για την δουλειά. Και επειδη έχω καιρό να βγάλω φώτο τα γεύματα ιδού :
1ο γευμα ημέρας για αυριο είναι 80 κουακερ 40γρ καρυδια υπέροχα δυστυχώς δεν προλαβα να παρω την αγαπημένη μου πρωτεινη με γευση σοκολάτα η φράουλα, θα παρω ενα γιαουρτακι 2% από το κυλικείο της δουλειάς και με λίγο μελακι θα τα ανακατέψω και άσπρο πατο.
2ο γευμα ημέρας... Δεν είχα χρόνο σήμερα να μαγειρέψω οπότε απλό ρυζι βρασμένο λιγο πολτο δίπλα με λαδακι και αλατακι και λεμονάκι που το ανακατέψω κ γίνεται σα κανονική σάλτσα και μ αρέσει και 170γρ τόνος σε νερό. Τσακ μπαμ.
Σχετικά με το μπουρδέλο που επικρατεί στο τραπέζι... μολις πακετάρω τα φαγητά για αυριο και βάλω το τονο με το ρυζι ψυγείο θα καθαρίσω ! Το κουάκερ με τα καρύδια δεν νομιζω οτι χρειάζονται ψυγείο.
Τα βάζω σε γυάλινα και τα παιρνω στο σακίδιο όταν φευγω το πρωί για την δουλειά. Και επειδη έχω καιρό να βγάλω φώτο τα γεύματα ιδού :
1ο γευμα ημέρας για αυριο είναι 80 κουακερ 40γρ καρυδια υπέροχα δυστυχώς δεν προλαβα να παρω την αγαπημένη μου πρωτεινη με γευση σοκολάτα η φράουλα, θα παρω ενα γιαουρτακι 2% από το κυλικείο της δουλειάς και με λίγο μελακι θα τα ανακατέψω και άσπρο πατο.
2ο γευμα ημέρας... Δεν είχα χρόνο σήμερα να μαγειρέψω οπότε απλό ρυζι βρασμένο λιγο πολτο δίπλα με λαδακι και αλατακι και λεμονάκι που το ανακατέψω κ γίνεται σα κανονική σάλτσα και μ αρέσει και 170γρ τόνος σε νερό. Τσακ μπαμ.
Σχετικά με το μπουρδέλο που επικρατεί στο τραπέζι... μολις πακετάρω τα φαγητά για αυριο και βάλω το τονο με το ρυζι ψυγείο θα καθαρίσω ! Το κουάκερ με τα καρύδια δεν νομιζω οτι χρειάζονται ψυγείο.

14-09-24

12:53
Καλημέρα στο fitness team! Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε παραπάνω περί καθαρής διατροφής, θα παραθέσω ένα υπόδειγμα για τη διατροφή μου στον όγκο (3000 kCal τις καθημερινές και 3300 kCal τα ΣΚ). Ο χρονισμός των γευμάτων είναι περίπου 1.5-2.0 ώρες max.
1ο γεύμα ---> Πρωινό : 869 kCal (58.2 g C/ 73.2 g P / 35.7 g F)
122 gr/3 αυγά ομελέτα
30 gr σολομός καπνιστός
45 gr νιφάδες βρώμης
200 mL γάλα αμυγδάλου τύπου high Protein
35 gr Whey Isolate
2o γεύμα ---> Preworkout : 207 kCal (53.5 g C/0.7 g P/0.2 g F)
155 gr μπανάνα
100 gr σταφύλι σουλτανίνα
+ σκόνη κανέλας
+ 3 g Creapure
+ 5 g Glutamine
3o γεύμα --->Postworkout: 511 kCal (49.6 g C/ 56.6 g C/ 6.4 g F)
210 gr ρύζι καστανό
200 gr λευκή γαρίδα Ειρηνικού
50 gr στραγγιστό γιαούρτι 8%
4ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
55 gr φιλέτο στήθος κοτόπουλο
5ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
6ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
7ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
8ο γεύμα---> 417 kCal (65.2 g C/ 25 g P / 6.9 g F)
100 gr ρύζι καστανό
100 gr μπανάνα
+ σκόνη κανέλας
+ 5 g Glutamine
9o γεύμα ---> 282 kCal (18.6 g C/ 21.9 g P/ 13.1 g F)
100 gr σολομός
80 gr ρύζι καστανό
Σύνολο ημέρας : 3322 kCal (342.3 g C/ 269.8 g P/ 87.9 g F)
Σήμερα έχει και ένα brutal pull day, μετά από rest day, οπότε θα πάει καλά.
1ο γεύμα ---> Πρωινό : 869 kCal (58.2 g C/ 73.2 g P / 35.7 g F)
122 gr/3 αυγά ομελέτα
30 gr σολομός καπνιστός
45 gr νιφάδες βρώμης
200 mL γάλα αμυγδάλου τύπου high Protein
35 gr Whey Isolate
2o γεύμα ---> Preworkout : 207 kCal (53.5 g C/0.7 g P/0.2 g F)
155 gr μπανάνα
+ σκόνη κανέλας
+ 3 g Creapure
+ 5 g Glutamine
3o γεύμα --->Postworkout: 511 kCal (49.6 g C/ 56.6 g C/ 6.4 g F)
210 gr ρύζι καστανό
200 gr λευκή γαρίδα Ειρηνικού
4ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
5ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
6ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
7ο γεύμα ---> 259 kCal (24.3 g C/ 23.2 g P/ 6.4 g F)
100 gr ρύζι καστανό
8ο γεύμα---> 417 kCal (65.2 g C/ 25 g P / 6.9 g F)
100 gr ρύζι καστανό
100 gr μπανάνα
+ σκόνη κανέλας
+ 5 g Glutamine
9o γεύμα ---> 282 kCal (18.6 g C/ 21.9 g P/ 13.1 g F)
100 gr σολομός
80 gr ρύζι καστανό
Σύνολο ημέρας : 3322 kCal (342.3 g C/ 269.8 g P/ 87.9 g F)
Σήμερα έχει και ένα brutal pull day, μετά από rest day, οπότε θα πάει καλά.

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

14-09-24

13:07
Καλησπέρα στην ομάδα! 1η προπόνηση μετά το καλοκαίρι, μετά από 2 μήνες αποχή από προπονήσεις αντιστάσεων (τελευταία προπόνηση: 06-07). Μείωσα κατά 10-15 κιλά περίπου σήμερα στις ασκήσεις από αυτά που έκανα πέρυσι μέχρι τον Ιούνιο. Σταδιακά θα ανεβάσω πάλι.
Σκίπαρα ραχιαίους σήμερα απλά.
Σκίπαρα ραχιαίους σήμερα απλά.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

17-09-24

13:06
Καλησπέρα Ομάδα! Επιστρέψαμε ατις προπονήσεις! Πολύ ωραίο app για workout log
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

20-09-24

13:14
Καλησπέρα ομαδάρα! Upper σήμερα.

20-09-24

14:23
Πολύ καλή η εφαρμογή παραπάνω. Τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 μέρες στο iOS και νομίζω ότι θα αντικατασταστήσω το old school σημειωματάριο μου. Επισυνάπτω και το δικό μου χθεσινό Push Day :Καλησπέρα ομαδάρα! Upper σήμερα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

20-09-24

14:35
Ποια είναι η εφαρμογή; Ααα η FitNotes; Ναι είναι πολύ βολική στην παρουσίαση των dataΠολύ καλή η εφαρμογή παραπάνω. Τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 μέρες στο iOS και νομίζω ότι θα αντικατασταστήσω το old school σημειωματάριο μου. Επισυνάπτω και το δικό μου χθεσινό Push Day :

20-09-24

14:37
Ποια είναι η εφαρμογή;
Είναι η FitNotes αλλά για iOS.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Kate1914
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Reader
- Scandal
- Varus
- fockos
- Unboxholics
- Wonderkid
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.