Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 00:00 Ο Lorien έγραψε: #61 16-10-07 00:00 Aμε. Με συγκινουν απιστευτα τα κρεμυδια...τι ρομαντικα που ειναι τα ατιμα... (οχι δε κλαιω ευκολα, αλλά ουτε θα διστασω αν ερθει, επειδη μερικοι βλαμενοι θεωρουν οτι ειναι αδυναμια, ή οτι οι αντρες δε κλαινε, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Η Niyia έγραψε: #62 16-10-07 17:56 Κλαίω πολύ εύκολα κ με το παραμικρό (εκτός από κάποιες περιόδους που με πιάνει απάθεια κ δεν εκφράζομαι καθόλου). Αλλά δε κλάιω μόνο για κάτι στενάχωρο...κλαίω κ όταν χαίρομαι για κάτι, κ όταν συμπάσχω, κ όταν βλέπω ταινία κτλ. Με λίγα λόγια δλδ, είμαι πολύ ευχάριστος άν8ρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:07 Η fatsoula έγραψε: #63 20-10-07 12:07 Γενικά είμαι υπέρ ευαίσθητη οπότε κλαίω πάρα πολύ εύκολα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η roumana έγραψε: #64 20-10-07 12:13 Για καλή μου τύχη, ναι, κλαίω εύκολα. Απλά προσπαθώ όσο γίνεται να μην υπάρχουν μάρτυρες… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Ο MonaXoS έγραψε: #65 20-10-07 12:47 Όταν είμαι μόνος, ναι, κλαίω εύκολα, ειδικά αν η διάθεσή μου είναι ψιλοχάλια λόγω της πίεσης της ημέρας ή λόγω κάποιας λογομαχίας κτλ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει πολλές φορές όταν βλέπω μια ταινία που αποτυπώνει έντονο ανθρώπινο πόνο/απώλεια/αδικία κτλ Όταν είμαι με άλλους γενικά είμαι πιο ψυχρός, αλλά όχι σε σημείο που να είμαι ανέκφραστος. Είμαι απλά πιο συνεσταλμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #66 20-10-07 16:25 Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aμε. Με συγκινουν απιστευτα τα κρεμυδια...τι ρομαντικα που ειναι τα ατιμα... (οχι δε κλαιω ευκολα, αλλά ουτε θα διστασω αν ερθει, επειδη μερικοι βλαμενοι θεωρουν οτι ειναι αδυναμια, ή οτι οι αντρες δε κλαινε, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 17:56 Η Niyia έγραψε: #62 16-10-07 17:56 Κλαίω πολύ εύκολα κ με το παραμικρό (εκτός από κάποιες περιόδους που με πιάνει απάθεια κ δεν εκφράζομαι καθόλου). Αλλά δε κλάιω μόνο για κάτι στενάχωρο...κλαίω κ όταν χαίρομαι για κάτι, κ όταν συμπάσχω, κ όταν βλέπω ταινία κτλ. Με λίγα λόγια δλδ, είμαι πολύ ευχάριστος άν8ρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:07 Η fatsoula έγραψε: #63 20-10-07 12:07 Γενικά είμαι υπέρ ευαίσθητη οπότε κλαίω πάρα πολύ εύκολα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η roumana έγραψε: #64 20-10-07 12:13 Για καλή μου τύχη, ναι, κλαίω εύκολα. Απλά προσπαθώ όσο γίνεται να μην υπάρχουν μάρτυρες… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Ο MonaXoS έγραψε: #65 20-10-07 12:47 Όταν είμαι μόνος, ναι, κλαίω εύκολα, ειδικά αν η διάθεσή μου είναι ψιλοχάλια λόγω της πίεσης της ημέρας ή λόγω κάποιας λογομαχίας κτλ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει πολλές φορές όταν βλέπω μια ταινία που αποτυπώνει έντονο ανθρώπινο πόνο/απώλεια/αδικία κτλ Όταν είμαι με άλλους γενικά είμαι πιο ψυχρός, αλλά όχι σε σημείο που να είμαι ανέκφραστος. Είμαι απλά πιο συνεσταλμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #66 20-10-07 16:25 Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλαίω πολύ εύκολα κ με το παραμικρό (εκτός από κάποιες περιόδους που με πιάνει απάθεια κ δεν εκφράζομαι καθόλου). Αλλά δε κλάιω μόνο για κάτι στενάχωρο...κλαίω κ όταν χαίρομαι για κάτι, κ όταν συμπάσχω, κ όταν βλέπω ταινία κτλ. Με λίγα λόγια δλδ, είμαι πολύ ευχάριστος άν8ρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fatsoula Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:07 Η fatsoula έγραψε: #63 20-10-07 12:07 Γενικά είμαι υπέρ ευαίσθητη οπότε κλαίω πάρα πολύ εύκολα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η roumana έγραψε: #64 20-10-07 12:13 Για καλή μου τύχη, ναι, κλαίω εύκολα. Απλά προσπαθώ όσο γίνεται να μην υπάρχουν μάρτυρες… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Ο MonaXoS έγραψε: #65 20-10-07 12:47 Όταν είμαι μόνος, ναι, κλαίω εύκολα, ειδικά αν η διάθεσή μου είναι ψιλοχάλια λόγω της πίεσης της ημέρας ή λόγω κάποιας λογομαχίας κτλ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει πολλές φορές όταν βλέπω μια ταινία που αποτυπώνει έντονο ανθρώπινο πόνο/απώλεια/αδικία κτλ Όταν είμαι με άλλους γενικά είμαι πιο ψυχρός, αλλά όχι σε σημείο που να είμαι ανέκφραστος. Είμαι απλά πιο συνεσταλμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #66 20-10-07 16:25 Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά είμαι υπέρ ευαίσθητη οπότε κλαίω πάρα πολύ εύκολα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:13 Η roumana έγραψε: #64 20-10-07 12:13 Για καλή μου τύχη, ναι, κλαίω εύκολα. Απλά προσπαθώ όσο γίνεται να μην υπάρχουν μάρτυρες… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Ο MonaXoS έγραψε: #65 20-10-07 12:47 Όταν είμαι μόνος, ναι, κλαίω εύκολα, ειδικά αν η διάθεσή μου είναι ψιλοχάλια λόγω της πίεσης της ημέρας ή λόγω κάποιας λογομαχίας κτλ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει πολλές φορές όταν βλέπω μια ταινία που αποτυπώνει έντονο ανθρώπινο πόνο/απώλεια/αδικία κτλ Όταν είμαι με άλλους γενικά είμαι πιο ψυχρός, αλλά όχι σε σημείο που να είμαι ανέκφραστος. Είμαι απλά πιο συνεσταλμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #66 20-10-07 16:25 Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για καλή μου τύχη, ναι, κλαίω εύκολα. Απλά προσπαθώ όσο γίνεται να μην υπάρχουν μάρτυρες… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Ο MonaXoS έγραψε: #65 20-10-07 12:47 Όταν είμαι μόνος, ναι, κλαίω εύκολα, ειδικά αν η διάθεσή μου είναι ψιλοχάλια λόγω της πίεσης της ημέρας ή λόγω κάποιας λογομαχίας κτλ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει πολλές φορές όταν βλέπω μια ταινία που αποτυπώνει έντονο ανθρώπινο πόνο/απώλεια/αδικία κτλ Όταν είμαι με άλλους γενικά είμαι πιο ψυχρός, αλλά όχι σε σημείο που να είμαι ανέκφραστος. Είμαι απλά πιο συνεσταλμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #66 20-10-07 16:25 Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν είμαι μόνος, ναι, κλαίω εύκολα, ειδικά αν η διάθεσή μου είναι ψιλοχάλια λόγω της πίεσης της ημέρας ή λόγω κάποιας λογομαχίας κτλ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει πολλές φορές όταν βλέπω μια ταινία που αποτυπώνει έντονο ανθρώπινο πόνο/απώλεια/αδικία κτλ Όταν είμαι με άλλους γενικά είμαι πιο ψυχρός, αλλά όχι σε σημείο που να είμαι ανέκφραστος. Είμαι απλά πιο συνεσταλμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 16:25 Ο ]ifrit[ έγραψε: #66 20-10-07 16:25 Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθόλου εύκολα και δεν είναι καθόλου καλό. Και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εκδηλωτικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 20:05 Ο BrokenHeart: #67 20-10-07 20:05 Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Προσπαθω όμως να μην το δείχνω. Συνήθως όταν ακούω μπαλάντες σκέφτομαι διάφορα πράγματα και κλαίω. Μπορώ να πω ότι αυτό με χαλαρώνει. Βέβαια, μη θεωρήσετε ότι είμαι κανένα μυξιάρικο... όλα με μέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoylitos Νεοφερμένο μέλος Η annoylitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:13 Η annoylitos: #68 17-05-08 14:13 αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ρε παιδια τι ειπατε για κλαμα!!! ειναι η δευτερη φυση σου phyllis??? εμενα ειναι η πρωτη μου ειμαι υπερβολικα ευαισθητη κ κλαιω με το παραμικρο οχι ομως δημοσιαδεν ξερω τι εχω???γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι το οτι δινω πανελληνιες για δευτερη φορα ειναι το οτι χωρησα απο μια σχεση τριων χρονων ειναι που ο παπους μου ειναι στα προθυρα απο καρκινο.....ειναι που ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια μου στην Αθηνα συκγεκριμενα κ προσπαθω να κανω τα παντα να περασω εκει γιατι βρισκεται πραλληλα κ η σχολη που θελω......δεν ξερω βρε παιδια...αλλα σαν να με εχει πιασει καταθλιψη..θελω συνεχεια να κλαιω..και τωρα που το σκεφτομαι παλι θελω να κλαψω...δεν ειμαι καλαααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο teo έγραψε: #69 17-05-08 14:37 και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω αμα δεν ειμαι ψυχολογικα καλα και ειμαι πολυ πρεσαρισμενος τοτε μου ερχετε να κλαψω ή να πιω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Lorelai έγραψε: #70 17-05-08 14:56 Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μμμ τελικα οι περισσοτεροι κλαιμε μονοι μας για να ξεσπασουμε Εγω νιωθω αρρωστημενα καλα αφου κλαψω, και κατα τη διαρκεια, ειναι περιεργη η επιδραση του κλαματος. Κλαιω λοιπον κιεγω συχνα, κυριως οταν εχω νευρα η πληγωθω για κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η kalypso έγραψε: #71 17-05-08 15:31 Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά νομίζω το δικό μου το κακό δεν έχει ξαναγίνει! Μπορώ να βάλω τα κλάματα με το παραμικρό... Έχω κλάψει σε ταινίες, σε ειδήσεις, βλέποντας καρτούν, όταν αποσύρθηκε ο Σουμάχερ, όταν κερδίσαμε τη Γιουροβίζιον και προβλέπω να κλαίω και τώρα που θα χάσουμε τη Γιουροβίζιον! Επίσης μπορεί να βάλω τα κλάματα επειδή είμαι κουρασμένη, επειδή σκέφτηκα κάτι και με έριξε ή επειδή τσακώθηκα με τους γονείς μου ή το αγόρι μου. Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #72 17-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γενικά όμως δεν είμαι καθόλου κλαψιάρα και θέλω να το πιστέψετε αυτό! Click για ανάπτυξη... Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η kalypso έγραψε: #73 17-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για μένα έχεις κλάψει ποτέ καλυψούδι μου; ΥΓ: Έπρεπε πάντως να με δείτε στον Τιτανικό κλάμα που έριξα.... "Γκουβάδες" γέμιζα! Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ... Για σένα όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 285 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η olibos2008: #74 17-05-08 23:08 Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι συγκινούμαι εύκολα π.χ.όταν βλέπω μια ταινία με παιδιά τις περισσότερες φορές βάζω τα κλάματα.Όταν αναπολώ κάποια πράγματα που θα θελα να κρατήσουν κι άλλο. Γενικά το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Nininaou έγραψε: #75 17-05-08 23:25 Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έεε..., Μπροστά σε άλλους το κρατάω πάντα. Η τελευταία φορά ήταν όταν χάθηκε ο γάτος μου. Αλλά έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα και δεν υπολόγιζα ποιος μ'έβλεπε. Από τότε έχω να κλάψω. Δεν μου βγαίνει με τίποτα. Μπορεί να συγκινηθώ, αλλά συνήθως με πιάνει ένα σφίξιμο σαν να μου διώχνουν τον αέρα. Το κλάμα πια μόνο σε δάκρυ, μόνη πάντα, και σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η ghelly έγραψε: #76 17-05-08 23:49 Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάλι δεν είμαι κατά γενική ομολογία ευσυγκίνητη. Μάλλον αναίσθητη! Παρόλα αυτά οι περιπτώσεις που με πιάνει μια ανάγκη να κλάψω είναι όταν έχω νεύρα και δεν μπορώ να τα ξεσπάσω. Εκεί τύφλα να 'χει ο Δούναβης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 03:46 Η commie έγραψε: #77 19-05-08 03:46 κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κλαίω πάρα πολύ εύκολα σε ταινίες, σε συζήτησής, όταν χαρώ πολύ... όταν πιάνει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομονοιάρα όταν βγήκε το ακελ στην εξουσία γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η ninaki έγραψε: #78 19-05-08 13:33 Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δεν κλαίω καθόλου εύκολα...τα κρατάω μέσα μου και αυτό είναι πολύ πιο άσχημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η cibyllian: #79 19-05-08 13:49 Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενίοτε ρίχνω κανα κλάμα......ξέρετε....., άμα εκνευριστώ πολύ, άμα μου σπάσουν τα νεύρα, κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η alis έγραψε: #80 18-07-09 17:52 Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γενικα δεν κλαιω ευκολα..Βασικα δεν κλαιω σχεδον καθολου...Ειδικα μπροστα σε αλλους...Αμα ειμαι μονη μου στο δωματιο μου κανα βραδυ μπορει,αλλα γενικα οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.