Ναι αν εισαι εντιμος και POS και ολα και δηλωνεις και υπαλληλους κλπ οντως δε κανεις πολλα κερδη...
Αν εισαι ο μεσος ελληνας που ασχολειται με ΝΤΟΥΡΙΣΜΟ βγαζεις πολυ χρημα...παρα πολυ χρημα...
120Κ τη τουριστικη περιοδο βγαζει κοντιμο μου προσωπο σε τουριστικο μερος που δεν ειναι νησι με 2-3 διαμερισματακια και οχι πολυ luxury...φαντασου τι γινεται με αλλους...
Το ρισκο της αποτυχιας ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερο στην Ελλάδα . Δεν εχω δει και κανεναν αυτοδημιουργητο επιχειρηματια εδω , ολοι με πλατες αλλωνων εγιναν ή γονεις κλπ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025
ΚΑΜΙΑ κυβερνηση δε συμπαθει τις μικρες επιχειρησεις επειδη δεν μπορουν να τις ελεγξουν ικανοποιητικα για αρχη. Περνουν μέτρα σταθερα και διαχρονικα που οδηγουν στο κλεισιμο των μικρων. Είναι γνωστό το σχέδιο είναι να κλείσουν οι μικρομεσαίοι και να πάνε να δουλέψουν για τους μεγάλους με λιγότερα χρήματα και τις γνωστές συνθήκες...
Γιατι εχεις δει πολλους 22χρονους να εχουν δικο τους αυτοκινητο και μαλιστα "καινουργιο" ; Γιατι εγω κ η δικη μου παρεα κ οσους ξερω βασικα πανω κατω στην ηλικια μου των γονιων μας το αμαξι παιρνουμε