PC/Console Games (Συζήτηση)

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Έπαιζα fifa 2009,2010 στο psp, έχω και το fifa 22 στο steam αλλά δεν το τρέχω και τόσο καλά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@Valder έχει ανακοινωθεί το eu5 παρεπιπτόντως :laugh:
Ειμαι ενημερος αδερφέ μου! Ευχαριστώ!

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Έχω παίξει ds3, sekiro, elden ring και bloodborne. Αυτά τα παιχνίδια τα μισώ. Απλά δεν είναι του γούστου μου.
Είχα παίξει το Wo Long που δεν είναι της form software. To Sekiro έχει πολύ μελετημένο σύστημα μάχης και είναι όσο δύσκολο χρειάζεται. Είμαι στον owl. Ελπίζω στη συνέχεια να γίνει πιο δύσκολο.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Έχω παίξει ds3, sekiro, elden ring και bloodborne. Αυτά τα παιχνίδια τα μισώ. Απλά δεν είναι του γούστου μου.
IMG_9005.jpg

Τι εκπληκτικό boss ήταν αυτό. Απίστευτη AI σε κάποια σημεία εκτός από το σημείο που έπεφτε πάνω στις κολόνες. Ανάλογα με τις κινήσεις μου συμπεριφερόταν και αλλιώς και εκεί ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Εφόσον το κατάλαβα αυτό μπορούσε να διαβάσω την επόμενη του κίνηση και τον νίκησα.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.
Είχα πάρει πριν λίγο καιρό πολύ φθηνά το Nascar Heat 5. Ωραίο παιχνιδάκι (αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα της nascar).

akikos

Επιφανές μέλος

Προτελευταίος κακός στο Sekiro. Πολύ πιο δύσκολος από το Father. Χρειάζεται συνεχώς κίνηση, τα deflect και τα block δεν πιάνουν παντού και γενικά δεν χαρίζεται.
231313213.png

Τελευταία επεξεργασία:

Ellis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ellis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
To Sekiro αν δεν κάνω λάθος είναι το δυσκολότερο παιχνίδι souls.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

To Sekiro αν δεν κάνω λάθος είναι το δυσκολότερο παιχνίδι souls.
Τα παιχνίδι έχει απλούς μηχανισμούς. Τα boss έχουν συγκεκριμένες κινήσεις που επαναλαμβάνονται. Σιγά σιγά μαθαίνεις να τα διαβάζεις και τα περνάς. Θέλει κάποια εμπειρία αλλά δεν είναι εξωπραγματικής δυσκολίας. Δεν έχω παίξει άλλα παιχνίδια της FromSoftware αλλά υπάρχουν και πιο δύσκολα παιχνίδια. Για παράδειγμα κάποιες custom πίστες του Mario maker. Το Sekiro είναι ανθρώπινο να το τελειώσεις. Θέλει απλώς υπομονή.

akikos

Επιφανές μέλος

8e08508b-d7cc-4971-b223-46f3652d0ba2.PNG

Tέλος το Sekiro με το "πραγματικό" τέλος. Εκπληκτικό παιχνίδι που τεστάρεις τον εαυτό σου ενώ παίζεις. Πολύ καλός μηχανισμός μάχης και πολύ έξυπνα Bosses.

Τελευταία επεξεργασία:

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Champioship Manager 01/02 3.9.68 version
The Frozen Throne : Dota 5.84
Πληρης καταστροφη !

Netscape

Νεοφερμένο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Πολύ ωραίο το Warcraft III, θεωρώ μέχρι σήμερα κρατάει καλά, αυτό το artstyle της Blizzard δεν παλιώνει με τίποτα :pardon:
Αν και κατεστρεψα το χρονο μου κυριολεκτικα , ξαγρυπνος στα internet cafe , δεν θα το αλλαζα ποτε . Μεσω της Blizzard γνωρισα πληθος ατομων πανω κατω της ηλικιας μου , που ουδεποτε θα ειχα το προνομιο και τη τιμη να γνωρισω . Και περιπου 20 χρονια μετα , οταν συναντιομαστε στο δρομο ή μιλαμε στις διαφορες εφαρμογες σκαμε στα γελια για το ποσο ρομαντικοι μαλακες ημασταν .

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Και γαμώ τα φρικιαστικά (είδα όλο το βίντεο μέχρι το τέλος). Άλλο που δεν έχω όρεξη να παίζω games. :gamer:

akikos

Επιφανές μέλος

Έπαιξα αυτό:
Το δυσκολότερο mario που υπάρχει και ανώτερο από το πιο πρόσφατο wonder.

Very Little Nightmares
Έπαιξα αυτό στο iPhone. Ωραίο αλλά όχι σαν τα Little Nightmares των κονσολών και του pc.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
roblox mono re

akikos

Επιφανές μέλος

image.png

Το PS5 Pro δεν αντικαθιστά το παλιό PS5. Προορίζεται γι αυτούς που θέλουν καλύτερα γραφικά αλλά δεν θέλουν PC. Οι "ειδικοί" πρόβλεμα με την λογική του PS4 Pro. Αυτή τη στιγμή γίνεται χαμός παγκοσμίως εναντίον της Sony.

akikos

Επιφανές μέλος

Πέφτει κλάμα για τη νέα τιμή του PS5 Pro. Ακατανόητο για μένα. Ο κάτοχος του απλού PS5 πρέπει να χαίρεται γιατί αν το Pro έβγαινε σε παραπλήσια τιμή με το απλό το πρώτο θα έχανε την αξία του. Τώρα δεν τη χάνει. Για μένα σωστή η κίνηση της Sony καθώς στοχεύει αυτούς που θέλουν να παίξουν τα game τους με επιδόσεις PC. Αν το Pro προσφέρει τις επιδόσεις ενός PC 2000 ευρώ είναι ειναι μια χαρά η τιμή του. Αυτό βέβαια θα το μάθουμε το Νοέμβρη που κυκλοφορεί.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
With 33.5 teraflops of compute performance vs the 10.23TF of the standard PS5, the boost here looks incredible.
Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά. Η Microsoft θα απαντήσει με νέα έκδοση xbox;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια