~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 20:59 Η ~Melania~: #101 03-01-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: φαντάζομαι θα μπει κάποιο “παραθυράκι“ στο μενού του σκαιπ που θα τις εχει... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα έχουν όλοι αυτοί που είχαν skype msn αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revenger Νεοφερμένο μέλος Ο Revenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Ο Revenger έγραψε: #102 03-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... H microsoft αγορασε το skype dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Ο jj! έγραψε: #103 03-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 781029: #104 03-01-13 21:02 δεν έχω ιδέα αλλά δεν νομίζω έτσι απλά να καταργήσουν τις επαφές α οκ παιδιά δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #105 03-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Click για ανάπτυξη... Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #106 03-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: φαντάζομαι θα μπει κάποιο “παραθυράκι“ στο μενού του σκαιπ που θα τις εχει... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα έχουν όλοι αυτοί που είχαν skype msn αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revenger Νεοφερμένο μέλος Ο Revenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Ο Revenger έγραψε: #102 03-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... H microsoft αγορασε το skype dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Ο jj! έγραψε: #103 03-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 781029: #104 03-01-13 21:02 δεν έχω ιδέα αλλά δεν νομίζω έτσι απλά να καταργήσουν τις επαφές α οκ παιδιά δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #105 03-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Click για ανάπτυξη... Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #106 03-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... H microsoft αγορασε το skype dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Ο jj! έγραψε: #103 03-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 781029: #104 03-01-13 21:02 δεν έχω ιδέα αλλά δεν νομίζω έτσι απλά να καταργήσουν τις επαφές α οκ παιδιά δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #105 03-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Click για ανάπτυξη... Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #106 03-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: το εξαγόρασε η σκαιπ Click για ανάπτυξη... Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 781029: #104 03-01-13 21:02 δεν έχω ιδέα αλλά δεν νομίζω έτσι απλά να καταργήσουν τις επαφές α οκ παιδιά δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #105 03-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Click για ανάπτυξη... Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #106 03-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν έχω ιδέα αλλά δεν νομίζω έτσι απλά να καταργήσουν τις επαφές α οκ παιδιά δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #105 03-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Click για ανάπτυξη... Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #106 03-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 δις Οπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία. Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα Click για ανάπτυξη... Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #106 03-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά μην τον φας Ξέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια Click για ανάπτυξη... 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #107 03-01-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: 7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί Nαι σπόντα για σενα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:21 Ο Guest 712911: #108 03-01-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργα Ειδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail Αλλά βολεύει! Click για ανάπτυξη... Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #109 03-01-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2013 Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:27 Ο Guest 712911: #110 03-01-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου Click για ανάπτυξη... χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:30 Ο jj! έγραψε: #111 03-01-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχα! Δεν έκανα! ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει; χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz! Click για ανάπτυξη... Συγψώνευση, αυτά είναι (Γελάω με τα χάλια μου) Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 23:17 Η ~Melania~: #112 03-01-13 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά... σαν υστερικό κάνει... Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ξέρω τι εννοείς Εγώ πλέον εχω συνηθίσει το σκαιπ και μου αρέσει πολύ :-D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2013 στις 15:08 Ο Rempeskes: #113 09-01-13 15:08 καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καντε με αντ: JustinBieber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenibotsi Νεοφερμένο μέλος Η tzenibotsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η tzenibotsi: #114 15-07-13 17:09 Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να δει μια επαφή στο σκαιπ αν την διαγράψω. Θα μπορεί να το καταλάβει; (δηλ. θα φαίνεται στο δικό του προφίλ πως τον έχω αποκλείσει; ) Θα βλέπει πότε είμαι online ; Και περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να βλέπει τη φωτογραφία προφίλ κ το προσωπικό μήνυνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η rootbreaker: #115 15-07-13 17:11 Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα βλεπει απλα ενα ερωτηματικο,αρα θα καταλαβει οτι τον διεγραψες. οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
liaki1990 Νεοφερμένο μέλος Η liaki1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουλίου 2013 στις 14:39 Η liaki1990: #116 28-07-13 14:39 οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οταν καποιος δεν λαμβανει το μηνυμα που του στελνεις,εμφανιζεται διπλα ενα σημαδακι που λεει οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.αν ο αλλος σε εχει κανει block η διαγραφη και του στειλεις μηνυμα παλι εμφανιζεται αυτο το σημαδακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #117 28-07-13 16:14 Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το κυκλάκι λες; Εμένα μου έχει τύχει να μην έχει παραδοθεί αλλά να μην φαίνεται κανένα κυκλάκι. Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:42 Ο g1wrg0s έγραψε: #118 21-12-13 12:42 Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal giannhs2001 Memetchi orchidea Wonderkid Paragontas7000 charmander Στεφανος56 American Economist fourkaki fmarulezkd Ariana2018 SlimShady jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα; ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 Ο DarthFederer: #119 21-12-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Καλημερα παιδια καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα. 1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype 2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα; ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #120 21-12-13 13:10 μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαλιστα, προσπαθησα με φιλους να κανω conferense και ξεκινησε να κανει, μηπως για ενα διαστημα ειναι δωρεαν ; τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.