μαγισσα
Νεοφερμένο μέλος

Ναι το χρυσο μου, ασπρομαυτο ειναι! γιν-γιανγκ (με εμφαση στο γιανγκ ως προς τον χαρακτηρα...)
Ελα μωρε, να λεμε και μια κουβέντα παραπανω να αναβουν τα αιματα, στο Ελλαντα ζουμε! Σαν τους παππουδες στο καφενειο! Τσακωνονται να περασει η ωρα και μετα πινουν ολοι μαζι καφεδακι.
Βαλε φωτο να δουμε. Ανοιξε και καινουριο θεμα καλυτερα ή βλατη στα "Αδεσποτα αλλα και παλι οχι".
τεσπα βάλτην όπου θέλεις μόνο βάλτην κάπου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fotini
Νεοφερμένο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν το λέω, πριτςςςς!!! Έχω να μιλάω στο Birman-maniacs εδώ, αν με διώξουν που θα βρω τους υπόλοιπους συν-βιρμανόφιλους για πάρλα;

kittycat
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά, να ξεπερνάμε τις μικρότητές μας, και τις ψιλοδιαφορές μας... και να ξεσηκωνόμαστε απο τις καρέκλες και τους καναπέδες και να κάνουμε ΕΡΓΟ!!!!!!
Γιατί απο λόγια... έχουμε χωρτάσει.....

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ!!!!!!

Απο την ημέρα που έγινα μέλος... έχει αλλάξει η Ζωή μου ...προς το καλύτερο φυσικά!!!!
και το χρωσταώ σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

georgia alex
Νεοφερμένο μέλος

σημ.:Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να κατεβασω φωτο του Robertουλη μου;Δεν εχω ιδεα...

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

σημ.:Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να κατεβασω φωτο του Robertουλη μου;Δεν εχω ιδεα...![]()
Σου έστειλα πμ.

moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

πυρροθριξ
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα, ειμαι στους birmaniacs που περναμε πολυ ωραια και τους αισθανομαι δικους μου ανθρωπους.
Και τελικα εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω 1 μερα χωρις να διαβασω ή να γραψω στο φορουμ και ειδικοτερα στους birmaniacs. Ειναι και λιγο αρρωστια...ε?Αλλα υπαρχει και ενα αλλο καλο,μεσα απο τις γατες μας γνωριζουμε κι ο ενας τον αλλο!

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

ένα παράπονο μόνο

Anima
Νεοφερμένο μέλος

-------------------------------------------------
negative
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Νεοφερμένο μέλος

αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οι κατα καιρους κοντρες που υπαρχουν, και σε ενα βαθμο θα συμφωνησω με τον χρηστη σουπερ μαριο
Anima
Νεοφερμένο μέλος

....αυτο ομως που δεν το θεωρω και τοσο θετικο ειναι ολα αυτα τα σχολια που πλυμμηριζουν απο υποκοριστικα και εκρηξεις με περιτιλιγμα γλυκαναλατου σελοφαν,προσπαθοντας μερικοι να εκφρασουν την αγαπη τους για την γατα.το θεωρω απλα ανουσιο και ανωριμο.κανενα ζωο δεν εχει τετειου ειδους αναγκες,απλα ζητα απο μας τον σεβαζμο μας χωρις υπερβολες,που δηλωνουν αδυναμιες.....επισης 8α ηθελα ολοι μας να ειμαστε περισσοτερο μετριοφρονες στο οτι αφορα''για το καλο της γατας''δεν ειμαστε και τοσο ικανοι στο να ξερουμε το ''καλο'' της η στο να γινομαστε οι σωτηρες της.το μονο που μπορουμε να κανουμε τελικα ειναι να την φροντιζουμε.....
Ε, βέβαια δεν έχεις άδικο. Έτσι όπως τα λες είναι. Ωστόσο φαίνεται ότι όλ' αυτά τα καταπίνουμε γιατί τα άλλα, τα καλά, τα έχουμε πιο πολύ ανάγκη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.