negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 20:02 Ο negative έγραψε: #181 08-06-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ε, βέβαια δεν έχεις άδικο. Έτσι όπως τα λες είναι. Ωστόσο φαίνεται ότι όλ' αυτά τα καταπίνουμε γιατί τα άλλα, τα καλά, τα έχουμε πιο πολύ ανάγκη. Click για ανάπτυξη... πιστευω γενικα...οτι το να κανουμε που και που αυτοκριτικη δεν ειναι κακο..ισσα ισσα που μας βοηθα να παμε παραπερα....οσο για μενα δεν θελω απλα το καλο αλλα το καλυτερο δυνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 23:01 Η Anima έγραψε: #182 08-06-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: πιστευω γενικα...οτι το να κανουμε που και που αυτοκριτικη δεν ειναι κακο..ισσα ισσα που μας βοηθα να παμε παραπερα....οσο για μενα δεν θελω απλα το καλο αλλα το καλυτερο δυνατο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Εγώ όμως, ως η αρχαιότερη του σάιτ, νομίζω ότι καταλαβαίνω καλύτερα την επιείκεια και τον συμβιβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 00:18 Ο negative έγραψε: #183 09-06-08 00:18 παω πασο,ας παραμεινουμε στα καλα λοιπον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 20:25 Η Anima έγραψε: #184 09-06-08 20:25 Nαι ας παραμείνουμε κι ας τα αυξήσουμε! Από μας δεν εξαρτάται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Ελενη f έγραψε: #185 13-06-08 16:26 ποιος εσυ εισαι ??ειμαι νεα στο my cat συμφωνο απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #186 13-06-08 16:50 Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ε, βέβαια δεν έχεις άδικο. Έτσι όπως τα λες είναι. Ωστόσο φαίνεται ότι όλ' αυτά τα καταπίνουμε γιατί τα άλλα, τα καλά, τα έχουμε πιο πολύ ανάγκη. Click για ανάπτυξη... πιστευω γενικα...οτι το να κανουμε που και που αυτοκριτικη δεν ειναι κακο..ισσα ισσα που μας βοηθα να παμε παραπερα....οσο για μενα δεν θελω απλα το καλο αλλα το καλυτερο δυνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2008 στις 23:01 Η Anima έγραψε: #182 08-06-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: πιστευω γενικα...οτι το να κανουμε που και που αυτοκριτικη δεν ειναι κακο..ισσα ισσα που μας βοηθα να παμε παραπερα....οσο για μενα δεν θελω απλα το καλο αλλα το καλυτερο δυνατο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Εγώ όμως, ως η αρχαιότερη του σάιτ, νομίζω ότι καταλαβαίνω καλύτερα την επιείκεια και τον συμβιβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 00:18 Ο negative έγραψε: #183 09-06-08 00:18 παω πασο,ας παραμεινουμε στα καλα λοιπον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 20:25 Η Anima έγραψε: #184 09-06-08 20:25 Nαι ας παραμείνουμε κι ας τα αυξήσουμε! Από μας δεν εξαρτάται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Ελενη f έγραψε: #185 13-06-08 16:26 ποιος εσυ εισαι ??ειμαι νεα στο my cat συμφωνο απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #186 13-06-08 16:50 Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Super Mario: πιστευω γενικα...οτι το να κανουμε που και που αυτοκριτικη δεν ειναι κακο..ισσα ισσα που μας βοηθα να παμε παραπερα....οσο για μενα δεν θελω απλα το καλο αλλα το καλυτερο δυνατο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Εγώ όμως, ως η αρχαιότερη του σάιτ, νομίζω ότι καταλαβαίνω καλύτερα την επιείκεια και τον συμβιβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 00:18 Ο negative έγραψε: #183 09-06-08 00:18 παω πασο,ας παραμεινουμε στα καλα λοιπον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 20:25 Η Anima έγραψε: #184 09-06-08 20:25 Nαι ας παραμείνουμε κι ας τα αυξήσουμε! Από μας δεν εξαρτάται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Ελενη f έγραψε: #185 13-06-08 16:26 ποιος εσυ εισαι ??ειμαι νεα στο my cat συμφωνο απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #186 13-06-08 16:50 Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παω πασο,ας παραμεινουμε στα καλα λοιπον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 20:25 Η Anima έγραψε: #184 09-06-08 20:25 Nαι ας παραμείνουμε κι ας τα αυξήσουμε! Από μας δεν εξαρτάται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Ελενη f έγραψε: #185 13-06-08 16:26 ποιος εσυ εισαι ??ειμαι νεα στο my cat συμφωνο απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #186 13-06-08 16:50 Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι ας παραμείνουμε κι ας τα αυξήσουμε! Από μας δεν εξαρτάται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Ελενη f έγραψε: #185 13-06-08 16:26 ποιος εσυ εισαι ??ειμαι νεα στο my cat συμφωνο απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #186 13-06-08 16:50 Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποιος εσυ εισαι ??ειμαι νεα στο my cat συμφωνο απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #186 13-06-08 16:50 Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Anima έγραψε: #187 15-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Το My Cat μου αρέσει γιατί: 1)Οι γάτες είναι το αγαπημένο μου ζωάκι. 2)Εδώ βρίσκονται καλοί άνθρωποι. 3)Μαθένω και μοιράζω γνώσεις για τα γατάκια. 4)Είναι οργανωμένο site! 5)Γελάω, συγκηνούμε και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα... Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι! έτσι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:16 Η mespairos: #188 17-06-08 17:16 βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρήκα πολλές απαντίσεις, έμαθα καινούρια πράγματα και είστε όλοι πολύ ευγενικοί, δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη (λίγο τα πολλά γουτσου - γούτσου με χαλάνε και όταν κάποιοι πέρνουν κάποιον από τα μούτρα στην κυριολεξία σχετικά με στειρώσεις κ.τ.λ., δεν τους αδικώ όμως έχουν δει πολλά και είμαστε άνθρωποι, πόσα να αντέξει κανείς) σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών θα σας δείξω σε ένα άλλο φόρουμ που είμαι μέλος τι παίζει και πόσο έχει ξεφύγει ο κόσμος:/ εγώ είμαι η Albizia https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=733&start=15&mforum=tgeoponos https://www.atfreeforum.com/tgeoponos/viewtopic.php?t=347&mforum=tgeoponos ποιοί είμαστε και που πάμε, άστα να πάνε...... σκέτη απογοήτευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #189 17-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δεν σχολιάζετε καν τα ορθογραφικά μου λάθη Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθοι και ποτέ δεν μου έχουν πεί τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:59 Η mespairos: #190 18-06-08 09:59 έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η Raisa έγραψε: #191 18-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: έχω δυσλεξία στον γραπτό λόγο και δεν έχω την όρεξη πάντα να ψηρίζω τι γράφω, ούτε να τα περνάω από ορθογράφο (αυτό το κάνω στη δουλειά), εδώ είμαστε για κάποιον άλλο σκοπό και μαζί με αυτό γιατί όχι και να περνάμε καλά, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω την κακία του κόσμου και δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά ούτε και να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Υ.Γ. Οταν λες Δυσλεξία τι εννοείς? Γιατί τα γραπτά σου μόνο για δυσλεξικό άτομο δεν μοιάζουν (έπεσες βλέπεις σε ειδικό πάνω σε τέτοια θέματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #192 18-06-08 10:21 Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,όντως,το ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχεις δυσλεξία.Στο έχει πει γιατρός;Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη,αλλά είναι και μένα το αντικείμενό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 11:51 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #193 18-06-08 11:51 Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η julia έγραψε: #194 18-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: Αχ! κοριτσια αφου είναι το αντικείμενο σας, πείτε μας καμιά συμβουλή πως να καλυτερέψουμε την ορθογραφία μας! Εγώ δεν είμαι δυσλεξικιά, απο ότι μου έχουν πεί... Αλλά ο μπαμπάς μου είναι, ενό η μαμά είναι άσος στην ορθογραφία! Τελικά απο τον συνδυασμό τον δύο, εγώ είμαι στην μέση Click για ανάπτυξη... Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:08 Η NiaR έγραψε: #195 18-06-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγο σοθεικα με το firefox.... αιχοι ωρθογραφικω ελεγχο.. και τα βγαζει...!!! Click για ανάπτυξη... Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #196 18-06-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Φαινεται καλε!!!!!!!!!! εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #197 18-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να μας συγχωράτε καλέ! Βελτίωση στα ορθογραφικά εγώ έχω δει μόνο με την ανάγνωση.Όταν διαβάζεις πολλά βιβλία,βλέπεις τις λέξεις συνεχώς γραμμένες σωστά,οπότε κι όταν πας να τις γράεις,σου έρχεται στο μυαλό η σωστή γραφή. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #198 18-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχετε ξεφυγει λιγο οφ τοπικ ή με φαινεται?????? Click για ανάπτυξη... Αυτό που ΜΕ αρέσει στο σαιτ είναι ότι μπορούμε να βγαίνουμε οφ τοπικ καμια φορά χωρίς να μας την πέφτουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η julia έγραψε: #199 18-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνω απολυτα με την moukelis μονο διαβαζοντας μπορεις να μαθεις σωστα ορθογραφια και να διατυπωνεις σωστα τις σκεψεις σου Αλλα επειδη και εγω απο κεκτημενη ταχυτητα κανω πολλες φορες ορθογραφικα λαθη(που τα βλεπω εκ των υστερων και τραβαω τα μαλλια μου) μπορεις Joulia να μας δωσεις το link του firefox(αν ειναι δωρεαν) να το περασουμε και εμεις Υ.Γ Συγνωμη για το offtopic Click για ανάπτυξη... Είναι άλλος browrer.. o explorer είναι ο στάνταρτ και είναι έτσι φτιαγμένος μέσα στα windows, που δεν μπορούμε να τον βγάλουμε. Δεν πειράζει όμως..!! Γενικά σχετικά με τον browser firefox https://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ το κατεβάζετε από https://www.ewiza.com/misc/mozila-firefox.html Έχει πολλά ΣΥΝ σε σχέση με τον explorer.. ένα είναι οτι έχει και ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικά!!! ΓΛΩΣΣΕΣ εδω https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=&cat=3,0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #200 18-06-08 14:44 julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.