Κυρία Γιούλη,επιδή το θέμα το είχα συζητήσει με ΠΜ και με την babycat και με την bunny σας εκφράζω πως αισθανόμαστε και εμείς στα παρακάτω κείμενα:
Πιστεύω ότι καταλάβατε για πιο θέμα μιλάμε.
Εντάξη,το θέμα είναι στην γενική συζήτηση,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπαίνει ο καθένας και θα γράφει και εγώ δεν ξέρω τι.Η γενική συζήτηση είναι για να μιλάμε για το πως ήταν η μέρα μας,για ταινίες που έχουμε δει κ.α.Υπάρχουν και άλλα forum για τέτοιες συζητήσεις.Επίσης θέλω να τονίσω ότι δεν διάβασα το συγκικριμένο θέμα,μόνο τον τίτλο είδα.Όμως αυτό το θέμα με κάνει να νιώθω άβολα.Και στην τελική,επιδή το ίντερνετ είναι γεμάτο με τέτοια δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε και εμείς.Θυμάστε που πριν 2 χρόνια το 7 μέρες TV έγραψε ότι είμαστε το καλύτερο site για γατόφιλους;Αν δει το συγκικριμένο θέμα το περιοδικό ίσως γράψει κάτι κακό για το site.Δεν ξέρω,πάντως νιώθω πολύ άβολα.
Τα θέματα αυτά βέβαια είναι στην γενική συζήτηση,αλλά όταν γράφει κάποιος κάτι καινούργιο αυτά εμφανίζονται στα τελευταία μυνήματα-σχόλια.Γιατί έχω συναντήσει τέτοια θέματα και μόλις είδα τον τίτλο άλλαξα σελίδα.Τουλάχιστον να μην εμφανίζονται στα τελευταία μυνήματα σχόλια και να γράψουν στον τίτλο:άνω των 20.