Μπορείς να κάνεις αναφορά μηνύματος στους Μοντς αν κάτι σε ενοχλεί ή θεωρείς ότι παραβαίνει τους κανόνες και έχει προσβλητικό περιεχόμενο

.
Εγώ πάλι που λέω πως η γατουλίνα μου ειναι τόοοοοσο εξυπνο γατάκι που κοιμοτανε κατω απο τα αυτοκίνητα μέχρι που την πάτησε ένα...κι ακόμη εξυπνοτερο που δεν με αφηνε να την πλησιάσω για να την παω στο γιατρο κι έτσι χάσαμε 8 ολόκληρες μέρες...προσβάλω τη γάτα μου ή το site?
Βρε παιδιά...η ελευθερία του λόγου ειναι ιερό δικαιωμα στα πλαισια που δεν απειλεί και δεν προσβάλει την ελευθερία του άλλου.
Δεν ξέρω ποιος είπε το γατάκι του χαζό αλλά πως ξέρετε οτι δεν το ειπε πειρακτικά; Δεν εχετε αποκαλέσει ποτέ κανέναν φίλο σας έτσι με πειρακτική διάθεση;
Αν ωστόσο υπάρχουν και διαφορές κι αυτό θα πρεπει να ειναι σεβαστό.
Σε όλα τα θέματα δεν υπάρχουν διαφορές άλλωστε;
Δεν ειμαστε εδώ ούτε για να επιβληθούμε στους άλλους αλλά ούτε και για να τους αλλάξουμε.
Λοιπον, εμείς (εγώ και η Χαρά μου) αν και νέοι εδώ, σας ευχαριστούμε όπως έχω πει ήδη πολλές φορές για την αναφορά σας σε συγκεκριμένους κτηνιάτρους στους οποιους οφείλουμε τη ζωή μας. Δυστυχως δε θυμαμαι το χρηστη για να τον ευχαριστησω προσωπικά.
Επισης ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον και τις πολύτιμες συμβουλες μια και αντιμετωπίζουμε ενα ιδιαίτερο προβληματάκι εξ' αιτίας της ...εξυπνάδας της μπουμπους μου.
[Ειμαι δε σχεδον σιγουρη πως ο οδηγος που τη χτυπησε ούτε καν που θα την πήρε χαμπαρι γιατι πηγαινε και κουρνιαζε ακριβως κατω απο τον πισω τροχό. Φωστήρας το ζουζουνακι μουυυυυυυ +++]
Πέρα απο όλα μα πάνω απο όλα, από το συγκεκριμένο site προκυπτει πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν και παλεύουν παρά τις αντιξοότητες. Προκυπτει πως κάποιοι κάνουν σημαντικο έργο και σε αυτους υποκλινομαι.
Απόψεις, εμπειρίες, συμβουλές, προτροπές, κατευθυντήριες...όλα πολύτιμα. Μπράβο!