Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Επίσης αν είναι να σε βγάλουμε ασπροπρόσωπη, για την Ελλάδα ρε Γαμώτο

Σου γράφω κι όλες τις συνταγες

Το παστίστιο που λες, είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί, το μόνο κακό που έχει είναι τα πολλά τετζερικά που βγαινουν για πλύσιμο

Λοιπόν, αποφάσισε τι ακριβώς θες... και εγω σου γραφω τις συνταγες για να καταπλήξεις

Εγώ πάντως θα έκανα το εξης ΕΛΛΗΝΙΚΟ μενού

Αλεβρόπιτα (ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ) για ψωμί
Κρητικό ντάκο για σαλάτα (συνδιάζει την χωριάτικη με κάτι πιο .....

Παπουτσάκια για κυρίως
Γιαούρτι με μέλι για επιδόρπιο

Νταξ, μην πλακωθείς και σε άλλα φαγητά όπως κάνουν οι μαμάδες μας....
3 διαφορετικά κυρίως πιάτα, σαραντα ορεκτικά κλπ (αν και... οταν εχω τραπεζι για πολυ κοσμο και γω το κάνω... έτσι έμαθα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος




(πεινασα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


τι έγινε? μαγείρεψες?
τα εξεπληξες τα βαρβαρικά πλήθη? μας έβγαλες ασπροπρόσωπους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Αχ παιδάκια, ντράπηκα όχι γιατί με πέθαναν στα κοπλιμέντα από ευγένεια, αλλά γιατί τόσοι εδώ μέσα με βοηθήσατε κι εγώ τα έκανα σαν τα μούτρα μου!!!
Την επόμενη φορά μουσακά και ξερό ψωμί! Με ντομάτα και μιζίθρα, να γίνει ντάκος!
Πάντως τα κοπλιμέντα τα πίστεψα, είναι τα καλά της ελληνικής μαγειρικής:
Το πήζεισ στη φέτα και το ελληνικό ελαιόλαδο (είχαμε κι ελιές από την Κρήτη) και παθαίνουν πλάκα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Μπουγάτσα; Γαλακτομπούρεκο; Ή προτιμάς αλμυρή;;; Θα ανοίξεις φύλλο μόνη σου ή θα πάρεις έτοιμο;;; Κοίτα το στάνταρ είναι ότι θέλει μπόλικο τυρί για να βάλεις ό,τι λαχανικά θες(αφού βγάζουν ζουμιά). Οπωσδήποτε κρεμμυδάκι φρέσκο ή πράσσο και πιπεριές χρωματιστές για ομορφιά! Ά! Και όχι υπερβολή στο αλάτι! Καλύτερα να βγει ανάλατη παρά λύσσα! Στην τελική αν λείπει αλάτι αγοράζεις λίγο χοντρό και το πασπαλίζεις από πάνω!!! Άλλωστε το συνηθίζετε εκειπάνω...
Έλα να τα δεις από κοντά εσύ...!

Αχ θα δω, μάλλον θα κάνω καμία απόπειρα για μουσακά σπίτι, με τη μαμά ή την dimidola να με επιβλέπουν... Κι αν τα καταφέρω, θα σας τον φέρω στο μήτινγκ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος



Ξέρω ότι η αγάπη περνάει από το στομάχι αλλά πρέπει να είσαι και εσύ λίγο πονηρή…μην τα κάνεις όλα τέλεια από την αρχή. Κάνε και καμιά μικρή καταστροφή (μπριζόλες σόλες, πατάτες καμένες, κτλ.)…με το καιρό που “θα καλυτερεύεις” υποτίθεται τη μαγειρική σου θα σου πει συνέχεια «μπράβο κούκλα μου…χαίρομαι που κάνεις πρόοδο» Ενώ αν είναι μαθημένος με τα καλά φαγητά από την αρχή απλά θα τα θεωρεί νορμάλ. Άρα no compliment…
Αν κάνεις τραπέζι στα πεθερικά αλλάζουν τα πράγματα βεβαίως… βεβαίως .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



Ρουμάνα μου, έχεις απόλυτο δίκιο!
Λάου λάου, αν δίνει βάση, οκ κάνω κάτι καλό...
Αλλά τα άλλα σιγά σιγά, να φαίνεται η αξία τους...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος


Ξέρω ότι η αγάπη περνάει από το στομάχι αλλά πρέπει να είσαι και εσύ λίγο πονηρή…μην τα κάνεις όλα τέλεια από την αρχή. Κάνε και καμιά μικρή καταστροφή (μπριζόλες σόλες, πατάτες καμένες, κτλ.)…με το καιρό που “θα καλυτερεύεις” υποτίθεται τη μαγειρική σου θα σου πει συνέχεια «μπράβο κούκλα μου…χαίρομαι που κάνεις πρόοδο» Ενώ αν είναι μαθημένος με τα καλά φαγητά από την αρχή απλά θα τα θεωρεί νορμάλ. Άρα no compliment…
Aυτό δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είπες εγκαίρως γμτ!


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος



Για να ολοκληρώσω…μην τους δείχνεται όλες τις αρετές σας με τη μια…κάθε μέρα και από λίγο…για τι είναι σαν να κάνεις στριπτίζ και να τα βγάλεις με την μια…ε δεν είναι το ίδιο με το σιγά σιγά..(Βλέπω και εγώ ταινίες για τι γελάτε?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος


το "ελαααα" που πάει? στο μουσακά?Έλαααα....!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.