Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.

06-01-08

21:46
You Won't Be Single For Long Vodka Cream Pasta
(Οι ποσοτητες ειναι για 4 ατομα)
1 κουταλια σουπας ελαιολαδο
1 κουταλια σουπας βουτυρο
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1 ποτηρι βοτκα
1 ποτηρι με ζωμο κυβου κνορ με γευση κοτοπουλο
1 κονσερβα ψιλοκομμενα ντοματακια
αλατι - πιπερι
1 πακετο πεννες
1/2 ποτηρι κρεμα γαλακτος (θα προτεινα meggle)
φυλλα βασιλικου -εγω δε βρηκα, μια χαρα εγινε και χωρις
Βαζουμε το βουτυρο με το λαδι στη φωτια και το αφηνουμε να καψει λιγο. Σωταρουμε το σκορδο και το κρεμμυδι. Αυτο θα παρει 3-5 λεπτα, σε οχι πολυ δυνατη φωτια. Μολις δειτε οτι εχουν αρχισει να 'αρπαζουν' σβηστε με τη βοτκα. 2-3 λεπτα αργοτερα ριξτε τον ζωμο, και τα ντοματακια. Οταν αρχισει η σαλτσα να γινεται bubbly χαμηλωστε λιγο τη φωτια. Προσθεστε αλατι-πιπερι. Τελευταια ριξτε την κρεμα γαλακτος, και σβηστε τη φωτια οταν γινει κι αυτο το μιγμα bubbly
Η σαλτσα κανει κανενα 20λεπτο να γινει, οποτε γυρω εκει που ριχνετε τα ντοματακια ξεκινηστε και τις πεννες (με τον κλασικο τροπο- βραζουμε νερο με αλατι, οταν βρασει ριχνουμε τις πεννες, τις αφηνουμε μεχρι να μαλακωσουν, τις στραγγιζουμε και τις βουτυρωνουμε ΛΙΓΟ-θα σκασει κι η σαλτσα απο πανω και θα ναι μιαααα χαρα).
Αυτα σε ελευθερη μεταφραση
Γαματο, ΓΙΑΜ.
(Οι ποσοτητες ειναι για 4 ατομα)
1 κουταλια σουπας ελαιολαδο
1 κουταλια σουπας βουτυρο
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1 ποτηρι βοτκα
1 ποτηρι με ζωμο κυβου κνορ με γευση κοτοπουλο
1 κονσερβα ψιλοκομμενα ντοματακια
αλατι - πιπερι
1 πακετο πεννες
1/2 ποτηρι κρεμα γαλακτος (θα προτεινα meggle)
φυλλα βασιλικου -εγω δε βρηκα, μια χαρα εγινε και χωρις

Βαζουμε το βουτυρο με το λαδι στη φωτια και το αφηνουμε να καψει λιγο. Σωταρουμε το σκορδο και το κρεμμυδι. Αυτο θα παρει 3-5 λεπτα, σε οχι πολυ δυνατη φωτια. Μολις δειτε οτι εχουν αρχισει να 'αρπαζουν' σβηστε με τη βοτκα. 2-3 λεπτα αργοτερα ριξτε τον ζωμο, και τα ντοματακια. Οταν αρχισει η σαλτσα να γινεται bubbly χαμηλωστε λιγο τη φωτια. Προσθεστε αλατι-πιπερι. Τελευταια ριξτε την κρεμα γαλακτος, και σβηστε τη φωτια οταν γινει κι αυτο το μιγμα bubbly

Η σαλτσα κανει κανενα 20λεπτο να γινει, οποτε γυρω εκει που ριχνετε τα ντοματακια ξεκινηστε και τις πεννες (με τον κλασικο τροπο- βραζουμε νερο με αλατι, οταν βρασει ριχνουμε τις πεννες, τις αφηνουμε μεχρι να μαλακωσουν, τις στραγγιζουμε και τις βουτυρωνουμε ΛΙΓΟ-θα σκασει κι η σαλτσα απο πανω και θα ναι μιαααα χαρα).
Αυτα σε ελευθερη μεταφραση

Γαματο, ΓΙΑΜ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.