Οι δικές μας κουζινοδημιουργίες

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα.
Καιρό έχω να μοιραστώ τις συνταγές μου σε τούτο το θρεντ. :hmm:Έλεγα μέσα στη βδομάδα να κάνω μανιταροπιτάκια για να έχει και κολατσιό ο άντρας μου. Θα τα ανεβάσω μαζί με τη συνταγή όταν έρθει η ώρα!
Τα μανιτάρια τα αφυδατωνεις με σιμιγδάλι στο τηγάνι ή κατευθείαν ωμά μέσα στο ζυμαρακι και τα ψήνεις στο φούρνο;;;
 

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.
Τα μανιταροπιτακια όπως σας υποσχέθηκα, σε διάφορα σχήματα & μεγέθη. Βγήκαν παααρα πολύ αφράτα.
Συνταγή στις επόμενες ώρες ;)

IMG_20251116_195436_469.jpg
 

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Τα μανιταροπιτακια όπως σας υποσχέθηκα, σε διάφορα σχήματα & μεγέθη. Βγήκαν παααρα πολύ αφράτα.
Συνταγή στις επόμενες ώρες ;)

View attachment 154659
Έκανες φοβερό ζυμαρακι μπράβο !! Καλή όρεξη ❤️

εγώ σήμερα έκανα το πρώτο μου ψωμί ολικής
Συγγνώμη για τα άπλυτα έκανα και φακές ταυτόχρονα και δεν έχω σχάρα οπότε το έβαλα να κρυώσει στη σίτα 🤣

 

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.
Χρυσοχέρα είσαι Ραφ! :D Κάνω που και που ένα πολυσπορο που τρελαινόμαστε να κάνουμε σάντουιτς με αυτό. Έχεις μηχανή που το ζυμώνει ή πέφτει μπουνίδι στην ζύμη;
 

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Χρυσοχέρα είσαι Ραφ! :D Κάνω που και που ένα πολυσπορο που τρελαινόμαστε να κάνουμε σάντουιτς με αυτό. Έχεις μηχανή που το ζυμώνει ή πέφτει μπουνίδι στην ζύμη;
10 λεπτάκια το ζύμωσα μόνη μου ίσα ίσα για τη γλουτένη !
Βγήκε πολύ αφράτο ήταν πιο μεγάλο το βίντεο που το έκοβα κιόλας αλλά δεν με αφήνει να στείλω πάνω από 5 δεύτερα 🫠
Αποφάσισα να μην αγοράζω πλέον κανένα ψωμί από έξω 1ον γιατί το ψωμί έφτασε σχεδόν 4€ και δεύτερον επειδή το ψωμί του τοστ που παίρνω δεν χαλάει ποτέ.100 συντηρητικά
Βρήκα αυτή τη συνταγή που βγαίνει δόση ένα ψωμάκι σε φόρμα του κέικ, οπότε θα φτιάχνω κάθε Κυριακή και μια μεσοβδόμαδα και θα πορευόμαστε έτσι. Πολύ εύκολο είναι και χάρηκα !
Ευχαριστώ πολύ ❤️
 

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.
10 λεπτάκια το ζύμωσα μόνη μου ίσα ίσα για τη γλουτένη !
Βγήκε πολύ αφράτο ήταν πιο μεγάλο το βίντεο που το έκοβα κιόλας αλλά δεν με αφήνει να στείλω πάνω από 5 δεύτερα 🫠
Αποφάσισα να μην αγοράζω πλέον κανένα ψωμί από έξω 1ον γιατί το ψωμί έφτασε σχεδόν 4€ και δεύτερον επειδή το ψωμί του τοστ που παίρνω δεν χαλάει ποτέ.100 συντηρητικά
Βρήκα αυτή τη συνταγή που βγαίνει δόση ένα ψωμάκι σε φόρμα του κέικ, οπότε θα φτιάχνω κάθε Κυριακή και μια μεσοβδόμαδα και θα πορευόμαστε έτσι. Πολύ εύκολο είναι και χάρηκα !
Ευχαριστώ πολύ ❤️
Έτσι κι εμείς, το κόψαμε το ψωμί απ' έξω. Ακόμα και αραβικες πιτουλες φτιάχνω καμία 20αρια και τις βάζω κατάψυξη για όποτε. Τις βγάζω, 1-2 λεπτά στο τηγάνι και έτοιμες. Αγοράσαμε ένα μηχάνημα που του ρίχνεις τα υλικά και στο ζυμώνει μόνο του γιατί έχω θέμα με τα οστά και δεν μπορώ να κοπανιεμαι πολυ στον πάγκο.
Μεγάλη αλήθεια αυτή για το ψωμί του τοστ..και είναι σαν ψεύτικο ρε συ. Καθόλου συμπαγές.
 

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Έτσι κι εμείς, το κόψαμε το ψωμί απ' έξω. Ακόμα και αραβικες πιτουλες φτιάχνω καμία 20αρια και τις βάζω κατάψυξη για όποτε. Τις βγάζω, 1-2 λεπτά στο τηγάνι και έτοιμες. Αγοράσαμε ένα μηχάνημα που του ρίχνεις τα υλικά και στο ζυμώνει μόνο του γιατί έχω θέμα με τα οστά και δεν μπορώ να κοπανιεμαι πολυ στον πάγκο.
Μεγάλη αλήθεια αυτή για το ψωμί του τοστ..και είναι σαν ψεύτικο ρε συ. Καθόλου συμπαγές.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι τώρα πως το κρατήσω όσο φρέσκο γίνεται για καμιά 3 μέρες, έχεις καμιά ιδέα ;

Καλά κάνεις και πήρες μηχάνημα γιατί φτιάχνεις αλλα πόσα ! Πχ τσουρέκι🫠
 

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι τώρα πως το κρατήσω όσο φρέσκο γίνεται για καμιά 3 μέρες, έχεις καμιά ιδέα ;

Καλά κάνεις και πήρες μηχάνημα γιατί φτιάχνεις αλλα πόσα ! Πχ τσουρέκι🫠
Θα σου πω τι έκανε η γιαγιά μου και το κάνω κι εγώ. Παίρνω μια μεγάλη (καθαρή) πετσέτα κουζίνας, το τυλιγω ελαφρώς αφού έχει κρυώσει και το βάζω στην ψωμιερα. Αν δεν έχεις ψωμιερα, σου συνιστώ να πάρεις μια μιας και το έχεις σκοπό να κάνεις συχνά πλεον καρβέλια !
 

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Θα σου πω τι έκανε η γιαγιά μου και το κάνω κι εγώ. Παίρνω μια μεγάλη (καθαρή) πετσέτα κουζίνας, το τυλιγω ελαφρώς αφού έχει κρυώσει και το βάζω στην ψωμιερα. Αν δεν έχεις ψωμιερα, σου συνιστώ να πάρεις μια μιας και το έχεις σκοπό να κάνεις συχνά πλεον καρβέλια !
Δεν έχω η αλήθεια είναι
Θα το βάλω σε πετσέτα και σακούλα αν είναι !
 

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.544 μηνύματα.
@rafaela11 ψάξε και το κόλπο να κόβεις κομμάτια το ψωμί και μετά κατάψυξη. Και μετα βγάζεις και ζεσταίνεις οσο θες καθημερινά και ειναι σαν φρέσκο.
Το είχε αναφέρει και η @Πουπουλίνα
 

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
@rafaela11 ψάξε και το κόλπο να κόβεις κομμάτια το ψωμί και μετά κατάψυξη. Και μετα βγάζεις και ζεσταίνεις οσο θες καθημερινά και ειναι σαν φρέσκο.
Το είχε αναφέρει και η @Πουπουλίνα
Το ξέρω βέβαια αλλά θεωρώ είναι πολύ χρήσιμο σε ποσότητα ψωμιού
Τώρα για ένα καρβέλι δεν ξέρω 😂 θα το φάμε
 

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα.
Το ξέρω βέβαια αλλά θεωρώ είναι πολύ χρήσιμο σε ποσότητα ψωμιού
Τώρα για ένα καρβέλι δεν ξέρω 😂 θα το φάμε
Εν τω μεταξύ στο σπίτι μου τρώμε ένα καρβέλι 1 κιλό την ημέρα 😂
Το μικρό φεύγει εύκολα σίγουρα!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top