KLELIA
Νεοφερμένο μέλος


καλη ορεξη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος


Πέρα από το σοτάρισμα που παρέλειψα δεν κάνω κάτι διαφορετικό νομίζω. Οπωσδήποτε στο πρόγραμμα.
Και τώρα θα μου πεις γιατί δε βγαίνουν οι πατάτες στο φούρνο;Ψιλοκομμένα μπαστουνάκια ομοιόμορφα αλειμμένα με λάδι σε ταψί επίσης αλειμμένο με λάδι (όχι υπερβολές στο λάδι βέβαια) σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Περιμένω, περιμένω και βγαίνουν άλλες καμένες και άλλες καλές που χρειάζεται όμως να τις ξεκολλήσω με ένα πηρούνι...
Ελάχιστο λάδι, μόνο στο ταψί, και απλά ανακατεύουμε με το χέρι τις πατάτες. υψηλή θερμοκρασία ώστε να γίνει κρούστα κατευθείαν απ έξω και μέσα να είναι μαλακές. Επίσης, καλύτερα πετυχαίνει με ισόπαχες ροδελίτσες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος


Ελάχιστο λάδι, μόνο στο ταψί, και απλά ανακατεύουμε με το χέρι τις πατάτες. υψηλή θερμοκρασία ώστε να γίνει κρούστα κατευθείαν απ έξω και μέσα να είναι μαλακές. Επίσης, καλύτερα πετυχαίνει με ισόπαχες ροδελίτσες.
Τουλάχιστον με τόσο αγώνα έμαθα να καθαρίζω πατάτες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος


...αρκεί να είναι σινγκλςΤο κρεμμύδι είναι ο καλύτερος φίλος κάθε καλής μαγείρισσας και κάθε καλού μάγειρα![]()



μην αναρωτηθείτε μετά αν βροντάει όξω.... η κακοκαιρία είναι indoors



άντε βρε, αστειεύομαι. Ωραίο είναι το κρεμμυδάκι, βάλτε βάλτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder


Για εντελως λαιτ καταστασεις, προτεινω μπισκοτακι digestive χωρις ζαχαρη, γιαουρτι 0%, ε τη μαρμελαδα δε τη γλιτωνετε![]()
Καλέ υπάρχει και μαρμελάδα διαίτης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος



Λοιπόν άκου τι θα κάνεις. Αγοράζεις τα υλικά για το φαγητο που θέλεις να κάνεις, φωνάζεις μια φίλη σου να το μαγειρέψει, τρως ωραίο φαγάκι και την επόμενη φορά απλά επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος


Obscura θα μας τρελάνεις.
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις. Αγοράζεις τα υλικά για το φαγητο που θέλεις να κάνεις, φωνάζεις μια φίλη σου να το μαγειρέψει, τρως ωραίο φαγάκι και την επόμενη φορά απλά επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.
Χαχά, δεν πτοούμαι έτσι εύκολα αγαπητή Ηρώ! Στην πραγματικότητα, παρόλες τις αποτυχίες (με τις πατάτες και εχθές με τα φασολάκια στα κάρβουνα) βρίσκομαι σε καλό δρόμο (έκανα στραπατσάδα, μακαρονια με σάλτσα, φακές, μπιφτέκια και σπανάκι). Και όλα αυτά μέσα σε μία βδομάδα μονάχα ενώ μέχρι πρότινος δεν έμπαινα καν στην κουζίνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος




Άντε να χαλαρώσεις τώρα, αλλά να ξέρεις η κουζίνα θα είναι σαν πυρπολημένη μετά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος


Οκ, δεν θέλει πολύ αλάτιΊσα, ίσα
Άντε να χαλαρώσεις τώρα, αλλά να ξέρεις η κουζίνα θα είναι σαν πυρπολημένη μετά![]()
Μπα, χειρότερα από ότι ήταν δεν έγινε

Στο θέμα μας όμως, καλέ λειτουργεί, κοιτάξτε τες τις μικρές μου κρεπούλες (δεν έχω τι να τις γεμίσω βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)

https://img155.imageshack.us/my.php?image=p8100038ph8.jpg
https://img213.imageshack.us/my.php?image=p8100040pj1.jpg
Συνταγή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος



2. Έβαλα μπρόκολο σε τάπερ στο ψυγείο και έκτοτε δε λέει να ξεμυρίσει. Δοκίμασα να αφήσω μισοκομμένο ένα λεμόνι, να βάλω μαγειρική σόδα και χαρτοπετσέτες με ξύδι. Και τώρα μυρίζει ξύδι με μπρόκολο, τι στην κόλαση κάνουν;!

3. Αγόρασα έναν μύλο. Πώς φτιάχνουμε πουρέ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



(Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω...

Σμακ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


1. Πήρα τόνο, καλαμπόκι και κρουτόν για να τιμήσω την Αναστασία. Τα συνόδευσα με αγγούρο-καρότα και κρέπες με νουτέλα και μιράντα. Πάνε οι φακές που θα 'φτιαχνα![]()


2 κουταλάκια του γλυκού ελληνικό καφέ μέσα σε αλουμινόχαρτο (ανοιχτό, όχι κλειστό2. Έβαλα μπρόκολο σε τάπερ στο ψυγείο και έκτοτε δε λέει να ξεμυρίσει. Δοκίμασα να αφήσω μισοκομμένο ένα λεμόνι, να βάλω μαγειρική σόδα και χαρτοπετσέτες με ξύδι. Και τώρα μυρίζει ξύδι με μπρόκολο, τι στην κόλαση κάνουν;!![]()

σε μία μέρα θα φύγει κάθε μυρωδιά
εγώ παίρνω τον έτοιμο3. Αγόρασα έναν μύλο. Πώς φτιάχνουμε πουρέ;

απ ότι θυμάμαι πάντως απ τη μαμά μου που την έβλεπα όταν ήμουν μικρή, αλέθεις τις πατάτες με το μύλο (αφού πρώτα εννοείται τις έχεις βράσει και τις έχεις ξεφλουδίσει, κι όχι μην τις βράσεις χωρίς τη φλούδα, γίνονται απαίσιες) και προσθέτεις λίγο γάλα (τόσο όσο να έχει ο πουρές την πυκνότητα που θες) αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο βούτηρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος



Και η ερώτηση κρίσης τώρα. Βαρέθηκα να τρώω σούπα-νερόζουμο φακές. Πώς μπορώ να τις κάνω πιο πηχες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.