Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Στην χειρότερη των χειροτέρων, αν δεν σου αρέσει η ιδέα της πατάτας και της περισσότερης ντομάτας μέσα (που το κάνουμε εμείς, συνήθως), διαλύεις ένα ή μισό κουταλάκι κορν φλαουρ(ανάλογα πόση φακή μαγείρεψες) μέσα σε μια κούπα με λίγα κουταλάκια από το ζωμό, το αδειάζεις μέσα στην κατσαρολιτσα σου και σε δυο λεπτά γίνεται μια ωραία σαλτσούλα.Ε αυτό το νεροζούμι που μένει, έστω αυτό το λίγο δεν μπορώ να το κάνω πιο πηχτό;
( Σαν τον Αυτιά ακουστικα…)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και η ερώτηση κρίσης τώρα. Βαρέθηκα να τρώω σούπα-νερόζουμο φακές. Πώς μπορώ να τις κάνω πιο πηχες;
Ομπ ... τις βάζεις να πάρουν μια βράση πριν μπεις στη διαδικασία του μαγειρέματος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ που είμαι πατατάς πάντως, βάζω κανονικά και πατατούλες μέσα στις φακές και τις τρώω κανονικά.βάζεις μια καθαρισμένη πατατούλα να βράσει μαζί, και την αφαιρείς στο τέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
συνδυάζεις πολλούς υδατάνθρακες μαζί και αυτό δεν είναι καλόΕγώ που είμαι πατατάς πάντως, βάζω κανονικά και πατατούλες μέσα στις φακές και τις τρώω κανονικά.
Η "εξάτμισή" σου θα δουλεύει φουλ μετά φαντάζομαι
να υποψιαστώ ότι τρως επίσης φασολάδα με λουκάνικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Θα το δοκιμάσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Φασολάδα με λουκάνικα ε; Δεν το είχα σκεφτεί
Θα το δοκιμάσω!
τη κοπελιά σου τη σκέφτηκες καθόλου???
(αν δεν έχεις, τη γλύτωσες....προσωρινά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος
Φασολάδα με λουκάνικα ε; Δεν το είχα σκεφτεί
Θα το δοκιμάσω!
Επίσης φακές με τσορίθο! Viva Ισπανία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης φακές με τσορίθο! Viva Ισπανία!
Τι είναι το τσορίθο;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Οκ το χω κάτι σα σαλάμι/λουκάνικο είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος
Για τις φακες τωρα, τις βραζω χωρις λαδι, με κρεμμυδια ολοκληρα και σκορδα, και οταν εχουν μαλακωσει και εχουν πιει σχεδον ολο το νερο τους, τους βαζω λαδακι και ανακατευω για λιγο μεχρι να χυλωσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dia0l0s
Νεοφερμένος
Αυτό το φτιάχνω κ εγώ με ορισμένες διαφορές όμως!Από αλλαντικά τηγανίζω μερικές φετούλες μπέικον,τις ψιλοκόβω και τις ρίχνω στο πυρέξ.Από τριμμένα τυριά βάζω 3 κουταλιές ρεγκάτο,3κουταλιές κεφαλογραβιέρα και 3 κουταλιές έμμενταλ και τα ανακατεύω μαζί με τα τορτελινια και την κρέμα γάλακτος! και καλύπτω την επιφάνεια του ταψιού με φέτες κασέρι του τόστ (πρόσφατα έβαλα φέτες dirollo και ήταν το κάτι άλλο)!!ώστε με την κρεμα γάλακτος να γίνει ακόμα πιο νόστιμη η κρούστα!Πολύ νόστιμο πράγματι...!!
Το ίδιο αλλά αντί για τορτελίνια (δεν μου αρέσουν τα ζυμαρικά) κοτόπουλο που έχω βρασοτηγανίσει και πατάτες που έχω ψήσει στο φούρνο.Αρκετά καλό αλλά χρονοβόρο(λόγω πατάτας).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
για φάση πίνουμε ποτάκι με παρέα το βράδυ και βουτάμε το κριτσίνι (ή τι άλλο μπορούμε αλήθεια?) σε ντιπ?
μόνο πάστα ελιάς μου 'ρχεται που είναι και έτοιμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
https://www.saunalahti.fi/~marian1/gourmet/11_1.htm
και κάπου κάποτε είχα ακούσει για τις σούπες κνορ, ότι γίνονται νόστιμα dips αν δεν τα αραιώσεις με το νερό που πρέπει αλλά ίσα ίσα με τόσο ώστε να γίνουν απλά κρεμώδη
δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να σου πω ασφαλές συμπέρασμα, αλλά μου κάνει σε λογικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.