rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

24-11-24

12:46
Ο καλύτερος ελληνικός πραγματικά είναι στην Κομοτηνή !
Στα σούπερ μάρκετ ο καλύτερος είναι του ουζουνογλου ΤΕΛΟΣ
όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

24-11-24

12:50
ε κομοτηνη με πέφτει κομματι μακρια να παωΟ καλύτερος ελληνικός πραγματικά είναι στην Κομοτηνή !
Αυτον τον ουζουνογλου τον εχει ο μασουστης που εχουμε εδω στην αθηνα?
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

24-11-24

13:35
Δηλαδη κατσε τωρα .. αυτο το τιπ μου αρεσει...αν ριξω ψήγμα μαστιχα κομματακι οταν κανω τον καφε θα εχω αλλη αισθηση? ή πρεπει να ειναι σκονη η μαστιχα?
Λογικά, σε σκόνη.
Εγώ τον είχα παραγγείλει από Χίο και μου ήρθε.
Μ' άρεσε πάρα πολύ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

24-11-24

13:36
Ναι παντού τον έχει !ε κομοτηνη με πέφτει κομματι μακρια να παω
Αυτον τον ουζουνογλου τον εχει ο μασουστης που εχουμε εδω στην αθηνα?
Online SuperMarket | Masoutis
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

24-11-24

13:56
Χμ..δυσκολο ..εγω θελω ενα κιλο καφε καθε 30 μερες.Λογικά, σε σκόνη.
Εγώ τον είχα παραγγείλει από Χίο και μου ήρθε.
Μ' άρεσε πάρα πολύ.
Θα δοκιμασω μοναχος μου εχω πετρουλες μαστιχα.
Αν και μου ακουγεται οτι κατι ειδικο κανουν οι χιωτες.
Ηπια νερο μαστιχα και δεν μου αρεσε καθολου ..αλλα ηπια λικερ μαστιχα και ειναι απολαυση
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

24-11-24

14:04
Χμ..δυσκολο ..εγω θελω ενα κιλο καφε καθε 30 μερες.
Θα δοκιμασω μοναχος μου εχω πετρουλες μαστιχα.
Αν και μου ακουγεται οτι κατι ειδικο κανουν οι χιωτες.
Ηπια νερο μαστιχα και δεν μου αρεσε καθολου ..αλλα ηπια λικερ μαστιχα και ειναι απολαυση
Ναι, η τιμή τσιμπάει, για να πεις ότι θα είναι μόνιμος καφές. Για πού και πού είναι μια καλή αλλαγή. Και συμφέρει πιο πολύ αν η ποσότητα είναι όλη για σένα και δεν τη μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους του σπιτιού.
-Κι εγώ σκέφτηκα να κάνω ένα πείραμα μόνη μου. Ίδιο μπορεί να μην είναι, αλλά θα την έχει την εσάνς. Μια δοκιμή θα μας πείσει, αν μη τι άλλο.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

24-11-24

14:36

kafes ellinikos kafes me flavor , ελληνικος καφες με γευσεις, ελληνικος καφες φρεσκος , ελληνικος καφες, ο καλυτερος , στιγμιαιοσ καφες , καφες χυμα , ποιοτητα καφε
'ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ολα τα χύμα προϊόντα όπως καφέδες μπαχαρικά και ξηροί καρποί εχουν για παραλαβή από το κατάστημα μας από 10% -25% έκπτωση ανάλογα το προϊόν
Μόνο μαστίχα έχω δοκιμάσει, εδώ έχει και άλλες γεύσεις, αλλά τον ελληνικό τον θέλω ελληνικοτατο χωρίς γκουρμεδιές και σκέτο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

24-11-24

14:49
Και εγω μαζι σου..πριν καιρο ειχαν βγαλει φιλτου σε διαφορες γευσεις ..τις δοκιμασα ολες ...τιποτα δεν εδεσε.![]()
kafes ellinikos kafes me flavor , ελληνικος καφες με γευσεις, ελληνικος καφες φρεσκος , ελληνικος καφες, ο καλυτερος , στιγμιαιοσ καφες , καφες χυμα , ποιοτητα καφε
'ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ολα τα χύμα προϊόντα όπως καφέδες μπαχαρικά και ξηροί καρποί εχουν για παραλαβή από το κατάστημα μας από 10% -25% έκπτωση ανάλογα το προϊόνwww.toparadosiakokafekopteio.gr
Μόνο μαστίχα έχω δοκιμάσει, εδώ έχει και άλλες γεύσεις, αλλά τον ελληνικό τον θέλω ελληνικοτατο χωρίς γκουρμεδιές και σκέτο.
Καλα οκ τα κοριτσια εχουν παραπανω γευσεις αλλα αυτην την πικρα πως την μπορειτε?
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

24-11-24

15:38
Μάλιστα κύριε ντόκτορ.χα χα ..σεβομαι τα πτυχια αλλα εγω παω για διδακτορικο.
Ναι στο σηκωμα αλλα πιο σηκωμα?
Η ελευθερη αποσταση του καφε απο το στενοτερο χειλος του μπρικιου. πρεπει να ειναι 3-4 εκατσοστα... Την αποσταση αυτη το φουσκωμα πρεπει να το διανυσει σε 30''...μετα σηκωνουμε απο την φωτια πεφτει 1cm και παλι κατω να φουσκωσει.αυτο το επαναλαμβανουμε 2 φορες..
Ετσι εχουμε λειο και μελωμένο καιμακι.
Αυτα με Μπραβο και Λουμιδη με τους κομοτηνεζικους καφεδες δεν ξερω.
Αυτό με τα δυο φουσκώματα, δεν το κάνω. Εγώ τον ψήνω σε χαμηλή φωτιά και μόλις αρχίσει να φουσκώνει, σηκώνω το μπρίκι. Δεν πρέπει να προλάβει να κάνει φουσκάλες.
Θα σου στείλω τη διατριβή μου

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

24-11-24

15:42
Κανονικά δεν είναι σωστή αυτή η πρακτική. Πρέπει να πίνεις ροφήματα ίδιας θερμοκρασίας με το περιβάλλον. Όπως και το καλοκαίρι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ μπάνιο με κρύο νερό. Είναι η αλληλεπίδραση της θερμοκρασίας σώματος με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.ναι σύμφωνη, αλλά πάντα λίγο ανακατεύεται.
Τώρα Ξάνθη θα εχει κρύο. Πιο ωραία είναι η ζεστή σοκολάτα, να χαρεί και η καρδούλα σου
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

24-11-24

15:44
Έχω δοκιμάσει και τσουρέκι. Μου άρεσε, αν και βρίσκω τη μαστίχα πολλά επίπεδα πιο πάνω.Μόνο μαστίχα έχω δοκιμάσει, εδώ έχει και άλλες γεύσεις, αλλά τον ελληνικό τον θέλω ελληνικοτατο χωρίς γκουρμεδιές και σκέτο.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

24-11-24

15:45
γιατί ρε Γιάννη; Το χειμώνα, δε λαχταράς ζεστά ροφήματα; λες ο οργανισμός σου να θέλει να αυτοκαταστραφεί; Εγώ νομίζω, αυτό που ζητά, είναι αυτό που χρειάζεται. Το καλοκαίρι παγωτά, το χειμώνα τσαγάκιαΚανονικά δεν είναι σωστή αυτή η πρακτική. Πρέπει να πίνεις ροφήματα ίδιας θερμοκρασίας με το περιβάλλον. Όπως και το καλοκαίρι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ μπάνιο με κρύο νερό. Είναι η αλληλεπίδραση της θερμοκρασίας σώματος με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

24-11-24

15:53
Άλλο τι λαχταράς άλλο τι είναι σωστό. Οι Βεδουίνοι της ερήμου πίνουν ζεστό τσάι.γιατί ρε Γιάννη; Το χειμώνα, δε λαχταράς ζεστά ροφήματα; λες ο οργανισμός σου να θέλει να αυτοκαταστραφεί; Εγώ νομίζω, αυτό που ζητά, είναι αυτό που χρειάζεται. Το καλοκαίρι παγωτά, το χειμώνα τσαγάκια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-11-24

15:59
Ωραιο το τσάι αλλά, είναι σα να καπνιζεις γόπα την τελευταια ρουφηξιά αντί ενός Churchill πούρου 14cm 52άρι.Άλλο τι λαχταράς άλλο τι είναι σωστό. Οι Βεδουίνοι της ερήμου πίνουν ζεστό τσάι.
Ο καφές απολαμβάνεται δηλαδή πιο αργά, πιο ωραία, έχει άλλο σώμα, άλλη υφή, άλλη γεύση.
Το τσάι καλό μεν αλλά νεράκι, 3 καταπόσεις και καληνύχτα μαράκι.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

24-11-24

16:07
Ο barista του παρελθόντος: ταμπης
www.coffees.gr
Άγνωστες πτυχές της ιστορίας του ελληνικού καφέ | Coffees.gr
Ένα κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας του καφέ, που όσο και να παλιώσει, θα μείνει πάντα ζωντανό και πολύ πολύ γλυκό.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

09-12-24

10:18
Καλημέρα παιδιά,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει τους παρακάτω καφέδες ώστε να μου πείτε αν αξίζει η αγορά τους ή όχι. Συνήθως παίρνω απέξω καφέ, όμως μερικές φορές που δεν βγαίνω φτιάχνω μόνος μου σπίτι. Έχω Nespresso μηχανή με pods στην οποία φτιάχνω espresso και freddo espresso.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει τους παρακάτω καφέδες ώστε να μου πείτε αν αξίζει η αγορά τους ή όχι. Συνήθως παίρνω απέξω καφέ, όμως μερικές φορές που δεν βγαίνω φτιάχνω μόνος μου σπίτι. Έχω Nespresso μηχανή με pods στην οποία φτιάχνω espresso και freddo espresso.
glayki
Περιβόητο μέλος

09-12-24

10:41
Καλημέρα παιδιά,
View attachment 142554
Επειδή δε μου αρέσουν τα μείγματα που περιέχουν γάλα σε σκόνη και σιρόπι γλυκόζης εγώ δε θα το επέλεγα. Για στιγμιαίο καφέ παίρνω συνήθως το εξήςΚαλημέρα παιδιά,
View attachment 142554
View attachment 142555

Organic
Ένα μοναδικό χαρμάνι κόκκων 100% Arabica βιολογικής καλλιέργειας με διπλή πιστοποιήση (Βιολογικός και Fairtrade).
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

09-12-24

10:44
Επειδή δε μου αρέσουν τα μείγματα που περιέχουν γάλα σε σκόνη και σιρόπι γλυκόζης εγώ δε θα το επέλεγα. Για στιγμιαίο καφέ παίρνω συνήθως το εξής
![]()
Organic
Ένα μοναδικό χαρμάνι κόκκων 100% Arabica βιολογικής καλλιέργειας με διπλή πιστοποιήση (Βιολογικός και Fairtrade).www.nescafe.com
Είναι καλός σε γεύση;;
glayki
Περιβόητο μέλος

09-12-24

10:50
Ναι σχετικά ελαφρύς. Βέβαια εγώ τον πίνω σκέτο χωρίς γάλα και ζάχαρηΕίναι καλός σε γεύση;;
American Economist
Επιφανές μέλος

09-12-24

10:56
Ναι σχετικά ελαφρύς. Βέβαια εγώ τον πίνω σκέτο χωρίς γάλα και ζάχαρη
Τώρα μια λίγο χαζή ερώτηση. Στιγμιαίος καφές είναι ness σωστά;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- riariaki_1990
- Reader
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.