Απεβίωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά από μάχη με τον καρκίνο

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Απλά θα του πρότεινα να απέχει τουλάχιστον για ένα διάστημα...
Ακριβως οταν ενα παιδι εχει απο τον αλλον γονεα την απαραίτητη πλαισίωση θα του έλεγε όλο αυτό.

Δεν τον έχει όμως δυστυχώς.
Η αλαζονεία και η έπαρση σε συνδυασμό με την απουσία μόρφωσης είναι πολύ χειρότερη!
το πένθος για τον πατέρα ή την μανα είναι ιερά... για να στο πώ και λαϊκά
Μιλάμε για πνευματικοτητα και δυστυχώς δεν υπάρχει σε αυτή την οικογενεια απ ότι δείχνουν οι πράξεις...

Ακριβώς εδώ είναι που σημάσια έχει έχει το πως μεγαλώνει ένα παιδί.
Το να κρίνουμε ένα παιδί έχει να κάνει και με την δική μας αντίληψη.
δεν μπορεί να κάθεται να ασχολείται με τη μαλακία του καθενός Βαλιανατοι κτλ... ο καθενας έχει απο μια άποψη. Στα @@ του κιόλας.
Τον δικαιολογεί ο θυμός του σε αυτό!
Είναι στοιχείο του πένθους!
Κανονικά δεν θα έπρεπε οι αντίπαλοι του να μιλάνε όταν πέθανε και να σεβαστούν ένα διάστημα το πένθος αλλα κάποιοι δεν έχουν ηθική ειναι γνωστό αυτό.... φυσικά ο Βαλιανάτος ειναι στη κορυφή αυτών.
Το έκαναν! Είδαμε ακόμα και συναδέλφους του να μιλούν με σεβασμό.

Για να μην μακρυγορουμε και πιστεύω ότι το ίδιο λέμε, άνθρωπος που έχει επιλέξει την δεδομένη στιγμή να μιλάει άσχημα δεν έχει σεβασμό πρώτα στο εαυτό του και κατ επέκταση στους άλλους.

Οπότε ο συγκεκριμένος είναι δεδομένο ότι δεν έχει αυτοσεβασμο (με τον εαυτό του τα εχει) αλλά ούτε και πνευματική κατάρτιση-μόρφωση ώστε να διαχωρίζει την έννοια της ματαιοδοξίας με την ταπεινοτητα-αυτοσεβασμο!

Και για να προλάβω τα κακώς κείμενα παρερμηνειας ,ταπεινοτητα δεν σημαίνει ούτε ότι είναι άβουλοι ολοιβαυτοι αλλα ούτε ετεροκαθοριζομενοι.

Αν αυτό το παιδί είχε μια μητέρα από πίσω με ανάλογο υπόβαθρο θα βλέπαμε κάτι άλλο.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Ας μην ξεχνάμε ότι είχαν προετοιμαστεί, εδώ και καιρό, για το θάνατο τού πατέρα τους (όσο μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για κάτι τέτοιο...). Είναι κάτι που περίμεναν. Δεν τους ήρθε ουρανοκατέβατο...

Είναι και νέα παιδιά, τα πιέζουν και πολύ να μιλήσουν (κανάλια, κ.λπ.), οπότε είναι εύκολο να λοξοδρομήσουν...

Το ότι έσπευσε ο Χρήστος να ξεκαθαρίσει ότι δε συμφωνούσαν (αυτός και η αδερφή του...) με τις απόψεις/κινήσεις τού πατέρα τους, δείχνει ότι θέλουν να πάρουν απόσταση...Πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις. Εκτός κι αν υπάρχει λόγος. Και δη σοβαρός...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Μιλάμε για χοντρές μικρότητες, το οτι ασχολείστε με το αν έκλαψε η οχι ή αν φάνηκε αρκετά στεναχωρημένος ή οχι είναι πραγματικά ισάξιο του «χαροκαμένη μάνα» που λένε ειρωνικά για την Καρυστιανού.

Αλλά αυτό είναι η Ελλάδα ενα μικροσκοπικό χωριό και οι Έλληνες μικροσκοπικοί χωριάτες

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δε διαφωνώ μ' αυτά που λες. Το πώς πενθεί ο καθένας είναι δικό του θέμα και αυτός μόνο γνωρίζει. Όπως και επιλογή του τι θα δείχνει προς "τα έξω"...

Αναφορικά με το...χωριάτες, όλοι χωριάτες είμαστε, λίγο - πολύ. Εσύ μπορεί να το λες και να το εννοείς υποτιμητικά, αλλά πίσω απ' τον καθέναν μας ένα χωριουδάκι βρίσκεται. Άλλοτε μικρότερο, κι άλλοτε μεγαλύτερο...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Αναφέρομαι στην νοοτροπία του χωριού και της κλειδαρότρυπας όπου ο κάθε ενας θεωρεί πως έχει λόγο στο πως θα αγαπήσεις, πως θα πενθήσεις και πως θα ζήσεις.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.829 μηνύματα.
1741344383847.png

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Χρίστος Κούγιας: «Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ»

Γιατί αναφέρεται απ' όλα τα Μ.Μ.Ε. ως «Χρίστος»;
Είναι φάση «Άδωνις» Γεωργιάδης, Γιάνης με ένα «ν» κ.λπ. ή μήπως είναι ο μεσσίας (επόμενος πρωθυπουργός) που θα μας σώσει;:rolleyes:

Ωραία φάτσα για πρόεδρος Π.Α.Ε. έχει πάντως, δεν τον είχα προσέξει...κι άμα είναι διπλοσάγονος και φαλακρίζει απ' τα 22 σε καμιά εικοσαριά χρόνια σαν το Μαρινάκη θα 'ναι, ταμάμ!:P

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Χρίστος Κούγιας: «Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ»

Γιατί αναφέρεται απ' όλα τα Μ.Μ.Ε. ως «Χρίστος»;
Είναι φάση «Άδωνις» Γεωργιάδης, Γιάνης με ένα «ν» κ.λπ. ή μήπως είναι ο μεσσίας (επόμενος πρωθυπουργός) που θα μας σώσει;:rolleyes:
Αναφέρεται, από τα Μ.Μ.Ε., ως Χρίστος, γιατί έτσι το γράφει και ο ίδιος το όνομά του. Αν έλεγε Χρήστος, Χρήστο θα τον έλεγαν...

Και το γράφουν πολλοί έτσι, τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς...

Προσωπικά, δε μου αρέσει η γραφή που ομοιάζει με αυτή του Χριστού. Και δεν είναι και σωστή.
Ωραία φάτσα για πρόεδρος Π.Α.Ε. έχει πάντως, δεν τον είχα προσέξει...κι άμα είναι και διπλοσάγονος απ' τα 22 σε καμιά εικοσαριά χρόνια σαν το Μαρινάκη θα 'ναι, ταμάμ!:P
Τώρα αυτό...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Αναφέρεται, από τα Μ.Μ.Ε., ως Χρίστος, γιατί έτσι το γράφει και ο ίδιος το όνομά του. Αν έλεγε Χρήστος, Χρήστο θα τον έλεγαν...

Και το γράφουν πολλοί έτσι, τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς...
Ωραία, αν είναι έτσι κι εγώ λέω ν' αρχίσω να γράφω τ' όνομά μου σαν «Κοονσταντίνος» γιατί το «ω» θυμίζει κώλο ενώ το διπλό «οο» θυμίζει τ' @@ μου τα δυο!:rolleyes:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ωραία, αν είναι έτσι κι εγώ λέω ν' αρχίσω να γράφω τ' όνομά μου σαν «Κοονσταντίνος» γιατί το «ω» μου θυμίζει κώλο ενώ το διπλό «οο» θυμίζει τ' @@ μου τα δυο!:rolleyes:
Αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ, απ' αυτό που διάβασα...:P...να πω ότι υπάρχει μια τάση να επικρατεί η απλούστερη γραφή, π.χ. Μανόλης (που εμένα μου θυμίζει...μανόλια...)...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Ο Κούγιας πάντως το είχε τερματίσει με τις αγωγές και τις μηνύσεις ... νόμιζε οτι ήταν παιχνίδι.

Προσωπικά πιστεύω οτι κάποιες φορές οι αγωγές χρειάζονται,

αν είχα τα λεφτά του θα είχα κάνει ηδη τωρα 3 αγωγές. Αλλα δεν θα έβριζα τον οποιονδήποτε ή θα τον προσέβαλα πχ τον Μπιμπιλα δεν ειχε καμία δουλειά να τον πεί αμόρφωτο.

Έχασε την αγωγή και δε ξέρω τώρα εάν ο Μπιμπίλας μπορεί να λάβει τα 10.000 ευρώ που κέρδισε διότι ο άλλος πρίν πεθάνει άσκησε έφεση επι της απόφασης και δεν ξέρω εάν μπορεί ο Μπιμπίλας με νέο δικαστηριο να διεκδικήσει απο τα παιδιά του τη περιουσία που τους άφησε για να πάρει τα χρηματα του.

Με άλλα λόγια ήταν και επιθετικός κάποιες φορές χωρίς λόγο.

Εγω για αυτες τις 3 αγωγές που λέω δεν ήμουν επιθετικός... η 1 ήταν για το αμάξι... θα έστελνα μια αγωγή στην OPEL... γιατί ήξεραν το πρόβλημα και πιουλάγανε τρέλα επειδή βγήκα λέει εκτός εγγύησης. Ευτυχως το έφτιαξα τωρα το αυτοκίνητο. Αυτή ηταν 50-50 να τη κερδίσω.

η 2η αγωγή θα ήταν βασικά προσφυγή κατά μιας ξεκάθαρα άδικης νομοθεσίας που δεν έχει καμία λογική και της οποίας έπεσα θύμα και έχασα 1000 ευρώ οδοιπορικά έξοδα απο το κράτος... εντελώς άδικα και παράλογα.
Εδώ θα κέρδιζα 100%. Μπορείς να προσφύγεις κατά μιάς απόφασης και να την ακυρώσεις ή να την αναστείλεις.

και η 3η αγωγή ήταν για ένα φρούτο που επειδή σπάστηκε που τον μπαγλαρώσαμε και του κόψαμε (εγω) τις βρωμοδουλειές που έκανε εις βάρος όλων... άρχισε μετά να λέει ενα κάρο ψέμματα και αίσχη εναντιον μας.
Όλα αυτα ήταν γραπτά οποτε δεν χρειαζόταν ΚΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
Εδω θα κερδίζα κατα 80% αλλα δεν θα έπαιρνα λεφτά... ειμαι σίγουρος απο αυτο το υποκείμενο. Τέλοςπαντων.

προσωπικά δεν είμαι δικομανής αλλα κάποιοι το χρειάζονται να πάρουν ένα μάθημα ζωής....

Για να μην πλατιάσω άλλο... οι αγωγές χρειάζονται... αρκει να μην προκαλείς εσύ. Ο κουγιας προκαλούσε κιόλας. Σαν να το έκανε επίτηδες να θέλει να βρίσκεται συνεχώς στα δικαστήρια.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Αυτή ήταν η δουλειά του και καλά έκανε.

Ένας απλώς πολίτης όμως να σκέφτεται να λύνει τα ζητήματα του μονίμως με αγωγές ε το λες και δικομανη ..

Φυσικά δεν μιλαω για σοβαρά ζητήματα που εκεί επιβάλλεται !

Έπειτα είναι η νέα μόδα στα social και οι δικηγοροι τρίβουν τα χέρια τους ..

Χαμός από αλληλο μηνύσεις από δήθεν influences που ψάχνουν να βγάλουν ένα έξτρα μεροκάματο αλλά να πάρουν και 3 λεπτά δημοσιότητας παραπάνω έτσι για να θρεφουν το ανασφαλες εγώ τους ...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Αυτή ήταν η δουλειά του και καλά έκανε.

Ένας απλώς πολίτης όμως να σκέφτεται να λύνει τα ζητήματα του μονίμως με αγωγές ε το λες και δικομανη ..

Φυσικά δεν μιλαω για σοβαρά ζητήματα που εκεί επιβάλλεται !

Έπειτα είναι η νέα μόδα στα social και οι δικηγοροι τρίβουν τα χέρια τους ..

Χαμός από αλληλο μηνύσεις από δήθεν influences που ψάχνουν να βγάλουν ένα έξτρα μεροκάματο αλλά να πάρουν και 3 λεπτά δημοσιότητας παραπάνω έτσι για να θρεφουν το ανασφαλες εγώ τους ...

Είναι και πόσο κινείται ένας πολίτης... άμα ο άλλος κάθεται στα αβγά του λογικό να μην έχει και προβλήματα για έναν άνθρωπο όμως που φευγει απο τη περιοχή του μπορεί να πάει αλλού εκει να μπλέξει με άλλους σε συναλλαγές κτλ ή στη δουλειά εεε δεν το λές και σπάνιο να σ πει στα 10 χρονια έχω καταληξει και 5 φορές στα δικαστήρια.

Έχω εναν φίλο γυρισε τις προαλλες και μου είπε "εγω εκει που ήσουν θα καθομουν μέχρι να πάρω συνταξη" προφανώς ειμαστε εκ διαμέτρου αντιθετοι χαρακτήρες.... αυτός τι προβληματα να έχει και που να μπλέξει αφου μια ζωή στα αβγα του καθόταν. ή το άλλο μόλις πέσει στα χέρια τους ένα πρόβλημα αμέσως να βγάλουν το κώλο τους απέξω μη και μπλέξουν....

Υπάρχει κόσμος που κάνει ένα κάρο καταχρηστικότητες και αυθαιρεσίες ή αποφεύγει να λύσει θέματα ... στην Ελλάδα είσαι. Απλά στηρίζονται στο ότι δεν θα το κυνηγήσεις. Ένα μπάχαλο ειμαστε σε πολλά θέματα αν θές να λέμε την αλήθεια και εννοείται πιο πρίν κοιτάζετε να τα βρείτε κάπως συμβιβαστικά.

Το πρόβλημα ειναι οτι κανένας δεν θέλει να κάνει υποχωρήσεις όταν χρειάζεται.

Ο Κουγιας σε πολλά θέματα πήγαινε γυρεύοντας..... επειδή είχε λεφτά και ΗΘΕΛΕ κιολας μέσα στις δικαστικές αίθουσες να παρασέρνει τον αλλον σε ενα παιχνίδι που παλευε να βγει εξυπνότερος και απο πάνω. Τον έφερνε δηλαδή στο "γηπεδό" του , στο πεδίο που ήξερε καλά και ήταν δυνατός για να τον κερδίσει.

Εγω δεν πάω γυρεύοντας αλλα δεν θέλουν να με πιάνουν και μαλάκα.
Θα πήγαινα θα έκανα τη δουλειά μου ουτε θα προσβαλα τους ομοφυλοφιλους ούτε τιποτα... δικαιωμα τους να μη θελουν να κανουν οικογένεια όπως την έχουμε μάθει οι στρέητ. Τι να κάνουμε τωρα.

Άστους ρε φιλε... άστους... ενα μεγάλο μέρος της διαμάχης με τον Κουγια ξεκινησε και απο εκεί...

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Δραστήριο μέλος

Κοίταξε το ότι ένας άνθρωπος δνε επιλέγει να ασχοληθεί με κάτι που του τρώει την ψυχή δεν τον λες ούτε μ@λ@κα ούτε ανεύθυνο ούτε κάτι τέτοιο...

Η ζωή είναι αρκετά μικρή για να ασχολείσαι με όλους αυτούς και καλό κάποια πράγματα ειδικά στην Ελλάδα όπως είπες να τα αποφεύγεις..

Συγνώμη αλλά Σωτήρας δεν θα το παίξω για κανέναν ούτε θα πάω σε έναν άλλον να του βάλω μυαλό γιατί δεν με αφορά..
Ποιος είμαι εγώ που θα του βάλω μυαλό στην τελική...

Αν θελει να κανει την λαμογια του ,ας την κανει απλα δεν τον επιλέγεις...του λες ένα ευχαριστώ πολύ και φεύγεις ευγενικά !

Να μπω στη διαδικασία μηνύσεων;
Γιατί;
Για να δικαστεί μετά από 7 με 8 χρόνια ;
Άσε τα λεφτά..Το ψυχολόγο κομμάτι;
Δεν θα με τρώει εμένα το αίσθημα της αδικίας όλα αυτά τα χρόνια;

Να πω ΕΓΩ θα σου δείξω;
Πρόκειται να αλλάξει; Να μάθει;
Όταν την επόμενη μέρα θα βρει ας πούμε στην περίπτωση σου ένα άλλο ενοικιαστή και θα του πει ναι δέχομαι;

Το ότι τα κάνουν αγαπητέ δεν πάει να πει οτι φταίνε μόνο αυτοί...
Ας μην του νοίκιαζε κανένας το σπίτι έτσι πως το περιέγραψες (ειδικα σε επαρχια )και θα δεις πως θα άλλαζε από μόνος του χωρίς μηνύσεις και χωρίς φυσικά να παει ο άλλος και να του κάνει κατήχηση..
Ξερουν τι κάνουν μην τους έχεις για αφελείς..απλά όσο βρίσκουν τόσο θα το κάνουν..

Και το ξαναλεω αν είχες και εσύ το κουβά με το μέλι μέσα στο σπίτι σου και εσύ θα βουτούσες μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας .

Ζούνε σε μια χώρα που ο βασικός μισθός στην Αθήνα δεν φτάνει ούτε για τα μισά έξοδα οπότε μυαλό εμείς να βάλουμε και να ψηφίζουμε ανθρώπους που δνε θα αναγκαζουν τον Έλληνα να ξενυτευεται ή να παράνομοι για να βιοποριζεται ..

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κοίτα τον Σωτήρα δεν θα τον κάνεις αλλά όταν είσαι σε μια θέση και βλέπεις κάποια πράγματα έχεις ευθύνη να τα αναφέρεις. Αν είναι ποινικά θα υπάρξουν δικαστήρια. Πρόβλημα εκεινού που τα ξεκίνησε όχι δικό μου... η δική μου δουλειά θα ειναι απλά να ειναι σωστά γραμμένες οι αναφορές και να αποδεικνύονται απο πραγματικά γεγονότα ωστε να μη κινδυνέψω να βρεθώ και εγώ κατηγορούμενος απο καμιά μήνυση πχ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Επίσης σχετικά με το ενοίκιο συμφωνώ.... αμα ο άλλος δείξει εξαρχής ενα περίεργο πρόσωπο πονηριάς και πλεονεξίας πέραν των βασικών κανόνων καλής πίστης και εμπιστοσύνης που σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα πρέπει να πλαισιώνουν τις συναλλαγές μεταξύ των ιδιωτών δεν θα κάνω καμία συμφωνία μαζί του... καλή ωρα η συμφωνία που δεν έγινε προ ημερών για ένα σπίτι και σας τα έγραψα και εδώ μεσα το γιατί δεν έγινε.

Αν λοιπόν ενοικιάσεις ενα σπίτι και ο σπιτονοικοκύρης έδειξε ένα αλλο πρόσωπο εξαρχής και μετά επιχειρεί να σε φοβερίσει με δικαστήρια και οτι ψευδώς εσύ τον παραπλάνησες και οτι δεν τηρείς εναν συγκεκριμένο όρο του συμβολαίου (που δεν ειναι φυσικά τα χρηματα καθώς πληρώνεται στην ώρα του και το σπίτι του δεν έχει καμία φθορά και κακή χρήση όπως ρητά αναφέρεται) όταν έπεσες λοιπόν σε τέτοιο τρελό απο ατυχία.... θα δεχτεις να φυγεις και άρα οτι όντως τον παραπλάνησες και του είπες ψέμματα ενω αυτο δεν συνέβη ποτέ ;

Εσυ ας το έκανες.... εγω όμως.... επειδή τόλμησε να πάει και στη δουλειά μου και να πεί ψέμματα.... έκατσα πήγαμε στο δικαστήριο έχασε... και τώρα εχω την απόφαση στα χέρια με την οποία ενημέρωσα και τη δουλειά μου (σε όποιον πήγε) και αποκατέστησα έτσι (χωρις νέο δικαστήριο για ηθική βλάβη εκ μέρους μου αυτη τη φορά... εγω θα ήμουν ο ενάγων γιατι όπως ειπα ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ και δεν πάω γυρεύοντας) ως ενα βαθμό την φήμη μου και την ηθική μου ικανοποίηση.

Θα μπορούσα να το συνεχίσω αν ήμουν δικομανής... και να ξεκινήσω νέα αγωγή με εναγόμενο αυτή τη φορά οχι εμένα αλλα την σπιτονοικοκυρά..... δεν το έκανα όμως και προχώρησα παρακάτω. Ειπε πολλά ψέμματα και στο δικαστηριο. Θα έπαιρνα τα πρακτικά και θα της έκανα μήνυση ;)

Αυτά δεν ενδιαφέρουν βεβαια και είναι στο παρελθόν και χρόνια πριν αλλα τα γράφω μηπως και κάποιος άλλος εχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Γενικά οταν είσαι άνθρωπος που δεν το τραβάς στα άκρα.... δεν θα καταλήξεις σε δικαστήρια αν ο χαρακτήρας σου ειναι εκρηκτικός και εγωϊστικος... θα έχεις πολλά τέτοια. όπως ηταν και ο συγχωρεμένος... ηταν εκρηκτικός χαρακτήρας.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Δραστήριο μέλος

Κοίτα τον Σωτήρα δεν θα τον κάνεις αλλά όταν είσαι σε μια θέση και βλέπεις κάποια πράγματα έχεις ευθύνη να τα αναφέρεις. Αν είναι ποινικά θα υπάρξουν δικαστήρια. Πρόβλημα εκεινού που τα ξεκίνησε όχι δικό μου... η δική μου δουλειά θα ειναι απλά να ειναι σωστά γραμμένες οι αναφορές και να αποδεικνύονται απο πραγματικά γεγονότα ωστε να μη κινδυνέψω να βρεθώ και εγώ κατηγορούμενος απο καμιά μήνυση πχ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Επίσης σχετικά με το ενοίκιο συμφωνώ.... αμα ο άλλος δείξει εξαρχής ενα περίεργο πρόσωπο πονηριάς και πλεονεξίας πέραν των βασικών κανόνων καλής πίστης και εμπιστοσύνης που σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα πρέπει να πλαισιώνουν τις συναλλαγές μεταξύ των ιδιωτών δεν θα κάνω καμία συμφωνία μαζί του... καλή ωρα η συμφωνία που δεν έγινε προ ημερών για ένα σπίτι και σας τα έγραψα και εδώ μεσα το γιατί δεν έγινε.

Αν λοιπόν ενοικιάσεις ενα σπίτι και ο σπιτονοικοκύρης έδειξε ένα αλλο πρόσωπο εξαρχής και μετά επιχειρεί να σε φοβερίσει με δικαστήρια και οτι ψευδώς εσύ τον παραπλάνησες και οτι δεν τηρείς εναν συγκεκριμένο όρο του συμβολαίου (που δεν ειναι φυσικά τα χρηματα καθώς πληρώνεται στην ώρα του και το σπίτι του δεν έχει καμία φθορά και κακή χρήση όπως ρητά αναφέρεται) όταν έπεσες λοιπόν σε τέτοιο τρελό απο ατυχία.... θα δεχτεις να φυγεις και άρα οτι όντως τον παραπλάνησες και του είπες ψέμματα ενω αυτο δεν συνέβη ποτέ ;

Εσυ ας το έκανες.... εγω όμως.... επειδή τόλμησε να πάει και στη δουλειά μου και να πεί ψέμματα.... έκατσα πήγαμε στο δικαστήριο έχασε... και τώρα εχω την απόφαση στα χέρια με την οποία ενημέρωσα και τη δουλειά μου (σε όποιον πήγε) και αποκατέστησα έτσι (χωρις νέο δικαστήριο για ηθική βλάβη εκ μέρους μου αυτη τη φορά... εγω θα ήμουν ο ενάγων γιατι όπως ειπα ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ και δεν πάω γυρεύοντας) ως ενα βαθμό την φήμη μου και την ηθική μου ικανοποίηση.

Θα μπορούσα να το συνεχίσω αν ήμουν δικομανής... και να ξεκινήσω νέα αγωγή με εναγόμενο αυτή τη φορά οχι εμένα αλλα την σπιτονοικοκυρά..... δεν το έκανα όμως και προχώρησα παρακάτω. Ειπε πολλά ψέμματα και στο δικαστηριο. Θα έπαιρνα τα πρακτικά και θα της έκανα μήνυση ;)

Αυτά δεν ενδιαφέρουν βεβαια και είναι στο παρελθόν και χρόνια πριν αλλα τα γράφω μηπως και κάποιος άλλος εχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Γενικά οταν είσαι άνθρωπος που δεν το τραβάς στα άκρα.... δεν θα καταλήξεις σε δικαστήρια αν ο χαρακτήρας σου ειναι εκρηκτικός και εγωϊστικος... θα έχεις πολλά τέτοια. όπως ηταν και ο συγχωρεμένος... ηταν εκρηκτικός χαρακτήρας.
Δικηγόρος είσαι;
Πέραν της συζητήσεως...

Αυτά που διαβαζω από εσένα τα δικαιολογούν από έναν άνθρωπο που είναι αντικείμενο της δουλειάς του .

Τώρα..
Προσωποποιεις πάρα πολύ τα πράγματα.
Είπαμε όπου χρειάζεται και θίγονται ζητήματα προσωπικών ανθρωπίνων αξιών φυσικά δεν θα το αφήσεις.

Σου επικοινωνώ ότι το να ασχολείσαι με απλά καθημερινά όπως ας πούμε να βρω σπίτι και να ασχοληθώ με τον κάθε βλακα ιδιοκτήτη ε το θεωρώ προσωπική σπατάλη ψυχικής ηρεμίας..

Ξέρεις το χιούμορ βοηθάει πάρα πολύ σε όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε από τους άλλους.

Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να χαλιέσαι με άλλους ανθρώπους.
Καταλαβαίνω ότι σε ορισμένους υπάρχει λίγο παραπάνω το αίσθημα του δικαίου αλλά αν όλο αυτό σε οδηγεί σε ψυχολογική φθορά αξίζει;

Μακροπροθεσμο κόστος πλέον βλέπω στην Ελλάδα ..
Ειναι τεράστιο αν το δούμε αναλογικά..
Ναι βραχυπροθεσμα λέω θα σε πάω στα δικαστήρια και κάπου ηρεμώ, αλλά μακροπροθεσμα αξίζει όλο αυτό το άγχος;

Αν εσύ τώρα προσωπικά αντέχεις και μπορείς να το κάνεις μπράβο σου !
Αλλά πιστεύω χάνεις αλλά πράγματα πιο ουσιαστικά από την ζωή σου ...

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δε διαφωνώ... και το χιούμορ που λές εννοείται και να είμαστε θετικοί και καλοπροαίρετοι και ευγενικοί να προσπαθούμε να κάνουμε φίλους και να πηγαινουμε με το χαμόγελο κάπου.

Ναι όλα αυτά....

καμιά φορά βεβαια μαθαίνεις και απο αυτές τις ιστορίες... εγω έμαθα πολλά. Έγινα αυτός που είμαι σήμερα , τα προηγούμενα χρόνια ήρθα αντιμέτωπος με κάποιες σοβαρές ιστορίες τις οποιες δεν απέφυγα και βγήκα μπροστά.

Μακροπρόθεσμα με οφέλησε. Γιατί δεν είμαι και υπέρ αυτού που βλέπω σε κάποιους ..... "ελα μωρεεε τωρα και μην ακουμπήσω το ενα μην ακουμπήσω το αλλο"

ωραια άν είσαι ετσι δεν έχεις κανενα δικαιωμα μετά να κουνάς το δάχτυλο και να λές δεν αλλάζει τίποτα.

Στην ηλικία που είμαι ακούω και ιστορίες (οπως καλη ωρα) ενος συναδέλφου ότι έμπλεξε σε μηνύσεις και δικαστηρια με τη πρώην γυναίκα του για την επιμέλεια των παιδιών αλληλομηνύσεις.... μηνύσεις με δασκάλους , ψυχολόγους κτλ (λογικα λογω των παιδιών).

Απο αυτά θεωρώ δεν θα έπαιρνα τίποτα απολύτως... απο τα άλλα πήρα.

Ειμαι τύπος που δεν θα ήθελε ποτέ να καταλήξει σε δικαστήρια με πρώην γυναίκα του και δεν θα το έκανα και ποτέ ειναι στο αξιακό μου συστημα. Ποτέ σε δικαστήριο με τη πρώην γυναίκα ή σχέση σου.

adams33

Δραστήριο μέλος

Ειμαι τύπος που δεν θα ήθελε ποτέ να καταλήξει σε δικαστήρια με πρώην γυναίκα του και δεν θα το έκανα και ποτέ ειναι στο αξιακό μου συστημα. Ποτέ σε δικαστήριο με τη πρώην γυναίκα ή σχέση σου.
Δυστυχώς αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι του ενός .
Σε μια δυαδικη σχέση είτε αυτή είναι ερωτική είτε συνεργατική υποχρεουμαστε να αλλάξουμε τακτική όταν θίγονται σοβαρά ζητήματα και δεν υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές..

Εκεί ακριβώς χρειάζεται το νομικό πλαίσιο και σε αυτό τότε καταφεύγουμε και εκεί ακριβώς είναι που λέω πρώτα ευγένεια..

Επικοινωνείς στο άλλο ευγενικά η με χιούμορ ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την δυαδική σχέση γιατί κάτι έρχεται ενάντια στο αξιακο μου σύστημα και αποχωρείς.

Αν τώρα ο άλλος είναι όντως ελατωμματικος και πρέπει να λυθούν οικονομικά ζητήματα ε τότε πρέπει να πας δικαστικά και εκεί πρέπει να το δεις μετά εσύ διαφορετικά ώστε να μην φθείρεται ο ψυχισμός σου .

Επειδή μιλάς όμως πάλι επί προσωπικού πίστεψε με εγώ για να φτάσω δικαστικά με κάποιον θα πρέπει να θίξει μια πολύ ουσιαστική μου αξία και φυσικά να ειναι άνθρωπος που να του έχω δείξει ότι τον εμπιστεύομαι ,τον αποδέχομαι είναι κοντινός μου άνθρωπος δηλαδή, όχι ένας τυχαίος ιδιοκτήτης η ότι άλλο...

Στους άλλους τρελιτσα ...δεν θα μας τρελάνουν αυτοί συγνωμη κιολας,έχουμε αρκετή τρέλα από μόνοι μας :lol:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης αποσύρει την αγωγή κατά Κούγια - «Οι μάχες που δίνουμε στη ζωή, έχουν ένα όριο και αυτό είναι ο θάνατος»

Mε αυτόν τι είχε γίνει πάλι ; :hehe: :hehe:

για να επανέλθουμε και στα του θρέντ και μη κουράζω με προσωπικές ιστορίες που μπορεί να μην ενδιαφέρουν και το κόσμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια