Την κακία μου θα την πω (αν και τις Κυριακές τις αποφεύγω...). Ο npb λέει κάποια πράγματα σωστά, στο θέμα διατροφή - παχυσαρκία. Κάπως έτσι είναι, σε κάποιες περιπτώσεις. Και πολλές φορές έχουν ειπωθεί.
Είναι άλλο αυτό, όμως, και άλλο βυζάρες (ή ό,τι ειπώθηκε, τέλος πάντων...), κ.λπ. Υπάρχουν και άνθρωποι που αισθάνονται πραγματικά άσχημα με όλο αυτό. Και το παλεύουν. Και ξέρουν και οι ίδιοι ότι τρώνε λάθος. Δεν πάνε να "περάσουν" ως υγιές/φυσιολογικό, κάτι που δεν είναι. Τουλάχιστον, οι περισσότεροι αυτής της λογικής είναι. Άλλωστε δεν τρώνε αέρα κοπανιστό και παχαίνουν. Μπορεί να κρύβονται πολλοί λόγοι πίσω από τέτοιες διαταραχές...Κι αν δε σας αρέσει εσάς μια φορά (και σας "χτυπάει στο μάτι"...), φανταστείτε πόσο μπορεί να μην αρέσει σε αυτούς...
Κυτταρίτιδα έχουν όλοι..αδύνατοι, χοντροι, άνδρες, γυναίκες.
2025 και ακόμα δεν είναι αποδεκτό.
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Γιατί, κακά τα ψέματα, είναι άλλο πράγμα η - λίγη - κυτταρίτιδα σ' ένα ωραίο σώμα (γυναικείο...) κι άλλο σ' ένα "προβληματικό" σώμα. Μπορώ να το καταλάβω, ως ένα σημείο. Έτσι είναι.
Άλλο αυτό, όμως, και άλλο να λέμε τί γίνεται και τί δε γίνεται στην Ελλάδα, ξανά και ξανά, όταν εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων συμπεριφορών, οι παχύσαρκοι/υπέρβαροι ψάχνουν ιδιωτική παραλία για να κάνουν ένα μπάνιο...Δηλαδή φαίνεται, την βλέπουν την απαξίωση/αποτροπιασμό στα μάτια κάποιων...
Και επειδή αυτό έχει ξεφύγει, σου λέει "
αγαπάω τον εαυτό μου/το σώμα μου, όπως είναι και άντε και γα...ρύφαλλο στ' αυτί"...
Γι' αυτό φαίνεται, ίσως, και αυτή η ανετίλα με το υπέρβαρο/παχύσαρκο. Γιατί σου λέει
"έχει γα@ηθεί που έχει η ψυχολογία μου, μη με γα@άς κι εσύ" (ο κάθε...εσύ, έτσι ; γενικά μιλάω...)...