Σαν τα πουκάμισα ένα πράγμα
Μπορεί αυτός ο χαρακτηρισμός να ακούγεται πιο συχνά από γυναίκα για γυναίκα, ίσως γιατί δεν εκκλήπουν οι άνδρες που θέλουν μια γυναίκα μόνο για την ικανοποίηση τους επομένως αφού εν γνώση και των 2 θα γίνει η πράξη για να ικανοποιηθούν δεν υπάρχει νόημα να την χαρακτηρίσει ως πόρνη από την στιγμή που και ο ίδιος την χρησιμοποιεί ως εργαλείο..
δεν ξέρω το ανέκδοτο,στειλτο με πμ

Μπορεί να μην πάθει και τίποτα , ωστόσο δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια τέτοια κοπέλα μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση στο μέλλον, βασικά και ο ανδρας δεν την θέλει
Τα τελευταία ποστ επιβεβαιώνουν περίτρανα την άποψη που διατύπωσα παραπάνω, ότι οι γυναίκες συχνότερα ηθικολογούν χαρακτηρίζοντας κάποια άλλη γυναίκα ως πόρνη, παρά οι άντρες.
Εδώ όμως τα πράγματα είναι σοβαρότερα: Ένας άντρας πηγαίνει με μια γυναίκα, η οποία έχει αλλάξει πολλούς ερωτικούς συντρόφους, μόνο για να ικανοποιηθεί, δηλαδή δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να την έχει ερωτευτεί ή αγαπήσει, προφανώς επειδή μιας τέτοιας ...παλιογυναίκας δεν της αξίζει κάτι τόσο καλό. Μόνο οι ηθικές κι οι ανέραστες μάλλον είναι αξιαγάπητες!!
Όχι μόνον αυτό, αλλά είναι και βέβαιο από πάνω ότι ο άντρας μια γυναίκα με πολλούς ερωτικούς συντρόφους την χρησιμοποιεί πάντοτε ως εργαλείο. Πόσο σεξιστικό είναι αυτό άραγε; Γιατί μιλάτε εξ ονόματος των αντρών, όταν είναι πασιφανές ότι γνωρίζετε γι' αυτούς μόνο όσα διαβάσατε σε μορφωτικά έντυπα τύπου Cosmopolitan;
Περαιτέρω, μια "τέτοια" γυναίκα δεν είναι δυνατόν να κάνει "σοβαρή" σχέση, αφού ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ένας άντρας να τη θέλει!! Ούτε ταινία της δεκαετίας του '50 να έβλεπα μιλάμε...
Γενικά, μέσα από τέτοιου είδους αιτιάσεις διαβλέπω μια τάση του στυλ: "Αγόρια, καλέ αγόρια, εδώ τα καλά και ηθικά κορίτσια, προτιμήστε μας"...

Τελικά η ηθικολογία οδηγεί σε ηθική κατάπτωση, με μαθηματική ακρίβεια.
Αγαπητή Θεοδώρα ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, αφού το δικό σου ποστ χρησιμοποίησα απλώς ως αφορμή, για να εκθέσω τη γνώμη μου, πάνω σε πράγματα που έχω πολλάκις ξανακούσει. No offence!!