Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Και στα δικά μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, από το καλοκαίρι κατάφερα και έχασα 10 ολόκληρα κιλά!
Εξακολουθώ να τρώω κανονικά.Aπλά μειωμένα κρέατα (πχ 1 φορά στις 2 εβδομάδες) και περισσότερα όσπρια, μανιτάρια, φρούτα, λαχανικά, κτλ. Και γλυκά τρώμε, αμέ!
Απλά πιο προσεκτικά.
Και περπάτημα όταν μπορώ!
Ας το πούμε "δίαιτα".
Εμένα γιατί μου κάνει κάτι σε "σωστή διατροφή" περισσότερο ... και όχι σε δίαιτα;;;

Well done George!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

...κατά τ' άλλα, έχω κάτι απορίες για το θέμα "ισορροπημένη διατροφή".
Δεν σημαίνει αυτό πως για κάθε μήλο μπορείς να τσιμπήσεις και πατατάκια;

ωραίος τζόρτζ.
...κατά τ' άλλα, έχω κάτι απορίες για το θέμα "ισορροπημένη διατροφή".
Δεν σημαίνει αυτό πως για κάθε μήλο μπορείς να τσιμπήσεις και πατατάκια;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Επιπλέον από τα 2,5 ή συνολικά;Μείον 4 η κυρά ΚουΕ![]()
Δηλαδή σε 10 μέρες (μετά τα 2,5 της πρώτης βδομάδας) έχασες άλλο 1,5;

dimitral
Δραστήριο μέλος

..... ναι και το βράδυ γιαουρτάκι.... εννοείται, αφού φας δύο πιτόγυρα κομπλέ, μια πατάτες και μισή μερίδα κοκορέτσι ....
![]()
αν σε ολα αυτα βαλεις και κατι σε σαλατικο τοτε ναι,εχεις ενα πληρες ισορροπημενο γευμα.....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σύνολο 4Επιπλέον από τα 2,5 ή συνολικά;
Δηλαδή σε 10 μέρες (μετά τα 2,5 της πρώτης βδομάδας) έχασες άλλο 1,5;![]()

Σε περίπου 2 βδομάδες και κάτι

Το βρίσκω πολύ καλή απώλεια αν λάβω υπόψη μου ότι τρώω ότι θέλω

Αν δλδ το έκανα πολύ ζεστά και σοβαρά και το μεσημεριανό μου ήταν διαίτης θα είχα χάσει σίγουρα περισσότερα
Εγώ όμως για μεσημεριανό τρώω ότι θέλω

moonlight
Διάσημο μέλος

οταν μου εκανε λοιπομετρηση ημουν 35 ενω λεει το κανονικο επρεπε να ηταν 24 κατι τετοιο δεν ξερω και απο αυτα. την πεμπτη θα παω για δευτερη φορα να δουμε τι εκανα..
Neraida
Επιφανές μέλος

εγώ +10![]()
Μια χαρα εισαι!!!

Κοιτα τωρα που εισαι προς το τελος να μην παρεις!

Σύνολο 4
Σε περίπου 2 βδομάδες και κάτι
Το βρίσκω πολύ καλή απώλεια αν λάβω υπόψη μου ότι τρώω ότι θέλω
Αν δλδ το έκανα πολύ ζεστά και σοβαρά και το μεσημεριανό μου ήταν διαίτης θα είχα χάσει σίγουρα περισσότερα
Εγώ όμως για μεσημεριανό τρώω ότι θέλω(πχ κινέζικο
, σουβλάκια
κοτόσουπα κλπ κπλ)
WoW!!!!

Μπραβο βρε!!

Να σε πω, ακολουθεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα διατροφης ή απλα εχεις ελαττωσει τη μασαμπουκα?!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

WoW!!!!
Μπραβο βρε!!Μια χαρα τα πας!
Να σε πω, ακολουθεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα διατροφης ή απλα εχεις ελαττωσει τη μασαμπουκα?!![]()
τα πρωτεϊνούχα ροφήματα που λέγαμε... τα θυμάσαι?

Πίνω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα κάθε πρωί, τρώω ένα κανονικό πιάτο φαγητό το μεσημέρι απ ότι έχω/θέλω (και εννοώ τα πάντα όμως) και μετά πλακώνομαι στα τσάγια και τα νερά

Το στομάχι μου έχει κλείσει και δεν πεινάω άλλο μέσα στη μέρα
Παρόλα αυτά όμως, πίνω το βράδυ άλλο ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα
ΑΑΑΑΑΑΝ νιώσω κι έξτρα πείνα (που δεν νιώθω) θα φάω ένα φρούτο ή ένα λαχανικό ωμό
Βασικά σταμάτησε και η μασαμπούκα (έκλεισε το στομάχι εύκολα) καθώς και το τσιμπολόγημα
Δεν μπορώ όμως να πω ότι έχω μπει σε διαδικασία υγιεινής διατροφής
Το μεσημεριανό μου, είναι ό,τι μα ό,τι θέλω κι αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικό το όλο εγχείρημα
Το ήξερα βασικά ότι θα με βολέψει αυτή η ιστορία γιατί ήξερα ότι κάνω ένα βασικό λάθος
Δεν έτρωγα πρωινό (και ούτε πρόκειται να τρώω στο μέλλον)
Το ρόφημα όμως είναι εύκολο και εξυπηρετικό
Με βόλεψε και μου ταίριαξε

Spiros Antono
Νεοφερμένο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να χασω αρκετα κιλα γιαυτο οπιος εχει καποια αποτελεσματικη διαιτα ειμαι ολος αυτια τροπος του λεγειν
5% του πλυθισμου μπορει να χασει και να διατηρισει χαμηλο βαρος.
Και ειναι και λιγο συγκηριακο. Πρωτα απο ολα ενημερωσου. Ειναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ σωμα, οσο καλος επαγγελματιας και να ειναι ο διατροφολογος δεν θα κανει αυτος τη διαιτα εσυ θα τη κανεις.
Ο καλος διατροφολογος δεν δινει ενα χαρτι με 7 μερες και 5 γευματα σε καθε μερα. Μαθαινει τον πελατη πως να το φτιαχνει μονος του...
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα σοβαρά τώρα, είναι νομίζω και θέμα απόφασης πέρα από τους διατροφολόγους, αλλά και σταθερού χαρακτήρα, αν το βάλει κανείς σαν στόχο να πετύχει κάτι.
Αν τα καταφέρω (5-6 κιλά θέλω να χάσω μου φτάνουν) την πρώτη βδομάδα να μειώσω τα έξτρα, που είναι και η αιτία που παχαίνω, γιατί στο τραπέζι τρώω λιγότερο από όλους και τους κάνει να απορούν, θα σας ειδοποιήσω, πάντως είμαι αυτή τη φορά α-π-ο-φ-α-σ-ι-σ-μ-έ-ν-ο-ς.
Βλέπομεν...

δεν ειναι τοσο απλο, θελει να ξαναοργανωσεις τις συνηθειες και τις εξαρτημενες συμπεριφορες σου...
Neraida
Επιφανές μέλος

ναι ναι, αυτη τη φορα εισαι αποφασισμενος...
Το συγκεκριμενο σχολιο δε βοηθαει καθολου, ουτε οσον αφορα στην ψυχολογια του, μητε γενικοτερα.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δε φτάνει να κάνεις δίαιτα για να χάσεις 5, 10, 50 κιλά, αλλά χρειάζεται να αλλάξεις σταδιακά στάση ζωής, τουλάχιστον ως προς τη διατροφή.
Τελικά αυτό είναι το πιο δύσκολο, όχι η ίδια η δίαιτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.