αν τη βρηκες σε επαρχια ειναι πολυ καλα. Αλλα 450 ευρω στην Αθηνα νοικιαζεις κατι υπογεια στη Κυψελη. Εγω δεν οδηγαω και δεν θελω να οδηγαω με βολευουν τα μεταφορικα μεσα της Αθηνας
Στην Αθηνα εχεις αρκετα προσωπικα εξοδα. Δεν θα βγεις να πιεις καφε? να φας κατι? δεν θα πας σε κλαμπ καποιο Σάββατο κλπ?
Δεν πήγαινα κάθε Σαββατο σε κλάμπ.... φωναζα καναν φίλο σπίτι και παίρναμε καμια πίτσα , θα βγεις για καφέ εννοείται.... ε δεν θα βγαινεις και κάθε μερα.
Επαρχία βρήκε ενας συνάδελφος σπίτι 90τμ επιπλωμένο στα 380 ευρώ.
Αυτος έχει και οικογένεια ομως + σκύλο. Εγω είμαι μόνος... αντε να φέρω καμια.... κοπελιτσα κάνα βράδυ να μου πιουμε κάνα τσαγάκι τωρα τις κρύες νύχτες. 40 τμ δεν ειναι κακό.
Απλά επειδη αυτο που βρήκα τωρα στα γρηγορα μπορεί το καλοκαίρι να το κάνει airbnb (του χω πει να μου απαντήσει μέχρι τον Απρίλιο να ψάξω αλλο) δυστυχως θα φυγω... αλλιώς ειναι πένα μέσα και θα δινω 230.
Πένα σου λέω εχει τα πάντα... στουντιο , φρεσκοβαμένο , ωραια κουφωματα , ανακαινισμένο μπάνιο. Τραπέζι , πλυντηριο , φουρνο , τοστιέρα , καφετέρια , ψυγειο , διπλο κρεβάτι , καναπεδάκι .....
Το ίδιο στο Περιστέρι επιπλωμένο στα ιδια τμ... 500-550 ευρώ.
τρελοί ειναι οι άνθρωποι.
Απο κέντρωση ΠΡΟΧΘΕΣ. Μαύρο στους Ληστές των ακινήτων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2025
στην Αθήνα;
πού; στην αττική;
Ξερω δυο περιπτώσεις η μία ηταν απο στόμα σε στόμα.... 450 90τμ... στα σεπόλια. Καταλληλο για ζευγάρι με παιδί.
Η άλλη περίπτωση ενας φίλος στα Πατησια... επι της Λιοσίων συγκεκριμένα εκει στις 3 γέφυρες συμβολη με τη Στρατηγού Καλάρη βλέπεις τον Κηφισό.... νομιζω στα 400 μου είπε. Μερικως επιπλωμένο , ενα καναπε , ενα κρεβάτι διπλό και ενα τραπέζι .. τα αλλα τα έβαλε αυτός.
50τμ. 400-450 πρέπει να δίνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2025
Κοιταξε να δείς... εάν έμενα με τη συντροφο στην Αθήνα και πληρώναμε για ένα σπιτι των 500 ευρώ απο 250 το μήνα... οκ ειναι ως ένα βαθμό λογικό... τωρα να μπώ στη διαδικασία να πληρώσω 450 μονος μου και να μένω και στ πατήσια εάν δεν εχω εργασία που να πώ θα κατσω 4-5 χρονια στο κέντρο να αποκτήσω βιογραφικό και εμπειρία οχι δεν θα το έκανα.