Ε προφανώς... άμα την έσπασε θα τη πληρώσει. Ας πρόσεχε. Τι να κάνουμε τώρα.
Η συντήρηση όμως ποιος την κάνει δεν προβλέπεται σε κάποιο άρθρο του ΑΚ.
Αυτο λέω... για αυτο αν πάς πχ δικαστικά (λέμε τωρα...) ο δικαστης θα κοιτάξει τι συμφωνήσατε στους ορους του συμβολαίου.
Οτι δεν υπάρχει στον ΑΚ ρυθμίζεται μεταξύ των συμβαλλόμενων... ότι υπάρχει και ορίζεται στον ΑΚ καταργεί το συμβόλαιο ! Για αυτο κάποιοι μαλακες νομιζουν πως με ΥΔ θα κάνουν δουλειά... οταν υπάρχει απο πίσω ολοκληρο πλέγμα νομικών διατάξεων !!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025
Εχουν οφελος και οι δυο ρε συ Πανθηρα ;
Με τις λεξεις παιζουμε ;
Εξοικονομείς και εσυ χρηματα ;ΝΑΙ
Βγαζει και ο αλλος χρήματα ;ΝΑΙ
Που ειναι το κακο αν βολευεστε και οι δυο ;
Ασε ρε συ τωρα καλα τα λετε εχετε δει πως αφηνουν τα σπιτια μερικοι ...κλαιω οταν μπαινω μεσα ,δεν τα βρηκαμε και εμεις στο δρομο...βιβλιο γραφω με υτα που εζησα στα τοσα χρονια ...
Ναι... ο άλλος προχθές μ λέει αμα στο δώσω... δεν θα το νοικιάσεις bnb απαγορευεται...
καλα ρε χριστιανε μ του λέω... ΧΑΧΑΧ εβαλα τα γέλια. Τρελάθηκες τελειως θα νοικιασω το σπιτι ΣΟΥ και θα το κανω air bnb;
οντως τι έχετε ζήσει !!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025
Εχουν οφελος και οι δυο ρε συ Πανθηρα ;
Με τις λεξεις παιζουμε ;
Εξοικονομείς και εσυ χρηματα ;ΝΑΙ
Βγαζει και ο αλλος χρήματα ;ΝΑΙ
Που ειναι το κακο αν βολευεστε και οι δυο ;
Αυτό λέω... που ξέρει ο άλλος τι βολεύει έναν άνθρωπο που έχει γνωρισει μόλις 10 λεπτά;
εμενα δεν θα με βόλευε και σαν φοιτητής να ξενοικιάσω το σπίτι κ να φυγω. Γιατι θα μπορούσαν αν ηταν φυσικά 50 τμ να έρθουν οι γονεις μ ένα μηνα το καλοκαιρι να κάνουν διακοπές.... θα το απαγορευε αυτο ο ιδιοκτήτης ;
και εγω να πηγαινα στο πατρικό μου... και μετα να εφευγαν αυτοι κ να γυριζα εγω να κάνω διακοπές με καμια φίλη ή καναν φίλο.
Τωρα αμα ο ιδιοκτητης αρχίσει τα "ποιος μπαινει μέσα κ γιατί..." ενώ δεν του χαλάμε το σπίτι και δεν έχει ζημιές εντάξει.... θα βάλουμε κ ονοματα οσων διαμένουν στο συμβόλαιο ; LOL αστο φιλε μεινε με το σπιτι σου πάω αλλού.
και αυτο το συζητησαμε στο συμβολαιο... ονοματα του λεω δε βάζω δεν θα κανουμε ταυτοποιηση εδω με ταυτοτητες κτλ !!!!
αμα θες βαζουμε για διαμονη ΕΩΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ και φιλοξενια ΕΩΣ 3 ΑΤΟΜΩΝ. Το δέχεστε ;
για αυτο λέω πρέπει να ειναι ένας εμπειρος μαζί οταν θα γίνονται τα συμβόλαια να προσέξουμε τα σημεία που μπορει να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.
εγω κανω μισθώματα απο το 2015.... μια φορά κατέληξα κ σε δικαστήριο επειδη ειχα μπλέξει με μια θεοπάλαβη. Τελοςπαντων έχασε κιολας κ ηρεμησε.
Απλα θελω να σ πω... τα ξέρουμε.