Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά εδώ και χρόνια βάσει νόμου υπάρχουν οι γονείς μέσα στα σχολεία και μάλιστα με σημαντικό ενεργό ρόλο.
Λέγεται Σύλλογος Γονέων
Αντιλαμβάνεσαι, νομίζω, ότι στο σχολικό πλαίσιο υπάγεται ανήλικο παιδί.
Βάσει νόμου λοιπόν, δεν μπορεί να ενεργεί αυθαίρετα οποιοσδήποτε ακόμα και ο εκπαιδευτικός.
Τα παιδιά δεν είναι έρμαιο στον οποιονδήποτε προσπαθεί να περάσει τις δικές του πεποιθήσεις και αντιλήψεις, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το πυρηνικό σύστημα της οικογένειας.
Γι’ αυτό και υπάρχει το δικαίωμα της απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών για παράδειγμα , όταν αυτό έρχεται ενάντια στο πυρηνικό σύστημα.
Όλο αυτό υπάγεται στο κομμάτι της αποφυγής σύγχυσης του παιδιού, εφόσον λαμβάνει ταυτόχρονα διπλά αντικρουόμενα μηνύματα ... Μάρτυρες του Ιεχωβά ή άλλες θρησκείες.
Άλλο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η υποχρεωτική συναίνεση γονέα σε μαθήματα που ουσιαστικά βασίζονται σε κατευθύνσεις που δεν συμβαδίζουν με την εκπαιδευτική κοινότητα, και η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ προσπάθησε να εισβάλει σε όλο αυτό.
Εξαιρετική στο σύνολό της για εμένα στα σχολεία, αλλά αυτή η υποενότητα που υπήρχε με ψιλά για τους περισσότερους γράμματα τα χάλασε όλα.... μην πω για την ωμή πληροφορία ως προς την ομαλοποίηση της παρά φύση επαφής....
Ο τρόπος και η ηλικία που επιχειρήθηκε να εισβάλει δείχνουν ξεκάθαρα τη διαστρέβλωση και αλλοίωση στην προσωπικότητα του παιδιού ως προς τη βιολογία της φύσης.
Η ψυχολογία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βιολογία και όλο αυτό πήγε να περαστεί πολύ ύπουλα.
Η αντιπαιδαγωγική χρήση ιατρικών όρων γεννητικών οργάνων σε παιδιά προσχολικής ηλικίας αν δεν σταματούσε από τους γονείς, θα είχε ως αποτέλεσμα προνήπιο να μιλά ως γιατρος χωρίς να έχει τη γνωστική επίγνωση του όρου και πολλά άλλα που αποδείχτηκαν μετέπειτα.
Και για να προλάβω την αν ώριμη ,ανόητη καραμέλα , δεν ήταν θέμα θεοσεβούμενων..... είναι καθαρά νευρολογικής, βιολογικής και ψυχολογικής σύγκρουσης.
Η δικαιολογία υπάρχει ωμη πληροφορία στο ίντερνετ και θα τα βλέπει από εκεί, είναι ουσιαστικά άτοπη.
Κάθε οικογένεια έχει ξεχωριστή οριοθέτηση μέσα στο σπίτι, με πλήρη εποπτεία σε πληροφορία που το παιδί δεν έχει τη γνωστική αντίληψη να αφομοιώσει.....Δεν τα παρατούν όλοι στον αυτόματο.
Μην μπερδεύουμε τα όρια, που πάνω-κάτω είναι κοινά με την κομβική ουσία αυτών που είναι η οριοθέτηση.