Εσυ είσαι εσυ που έχεις έναν δυναμικό χαρακτήρα και σθένος να τα βάλεις με τους ανώτερους σου. Οι περισσότεροι που έχω αντιληφθεί να υποφέρουν σε τάξεις είναι άτομα με ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία , χωρίς πυγμή και συνέπεια να θέσουν όρια , αρκετά ευάλωτοι ως προς τον ψυχισμό τους και βέβαια συνήθως αισθάνονται πως είναι μόνοι και δεν τους υποστηρίζει η διεύθυνση.
Δε διαφωνώ. Κανένας δεν θα σε υποστηρίξει τα ξέρουμε αυτά.
Το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι και το ΚΑΚΟ μεγαλο ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....
Δυστυχως καλείσαι να συναναστραφεις και να συνεργαστείς με ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ.
Αυτο αν έγραφα βιβλιο κατα την συνταξιοδότηση μου θα ηταν απο τα πρώτα αρνητικά που θα επεσήμανα.
Μη νομιζεις οτι κ εγω δεν εχω φθορά... δεν εχω ψυχικη κουραση ολα αυτα θέλουν μελέτη... νομοθεσιες... να προσέξεις πως θα το γράψεις ετσι ωστε να στε΄λνεις την οβίδα στον ανωτερο αλλα ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ να σου κάνει κλήση σε απολογία κτλ. Να το γράψεις ετσι ωστε να αναφέρεται σε πραγματικά αποδείξιμο γεγονός γιατι ο άλλος μπορει να ζητησει αντιγραφο κ να σ πατήσει καμια μήνυση κτλ... Δεν ειμαι κάνα φαινόμενο αλλα σίγουρα όλο αυτο απαιτεί προεργασία για την οποια και δεν θα πληρωθώ. Συμφωνω οτι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.
Παλια δεν με πείραζαν ολα αυτα πλέον ομως στα 40 δε μπορω να ασχολούμαι με το κάθε ακατάλληλο.
Ο γυμναστής που πάω στην Αθήνα εχει απο το 1996 δικο του γυμναστηριο έχει ενα πολυ ωραιο κλίμα και τις προάλλες... μ λέει μια χαρα εισαι στη δουλειά σου... ΛΕΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.
Και θα σ εξηγησω το γιατί.... όταν ενας καραγκιοζάκος μεγάλος σε ηλικία αρχισε να τη πέφτει εκει μεσα σε 17χρονες - 18χρονες τον φωναξε μια μέρα και του λέει απλα να μη ξανάρθει....
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.
ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ... ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.... ΚΑΝΤΕ ΕΔΕ.... μετα θα κανει ο αλλος προσφυγη θα βάλει δικηγορο θα πουνε ψέμματα.... σε τρεχουνε μάρτυρα στα δικαστήρια.... μετά γινεται ΕΦΕΤΕΙΟ... ΞΑΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κτλ κτλ
ολα αυτα τα έχω ζησει κατα τα προηγούμενα χρόνια
ενω στο δικο σου το μαγαζί.... ουτε αναφορές ουτε τιποτα.... ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ καλυτερα να φυγεις.
Σε αυτο τους ζηλεύω απιστευτα.... τους ελευθερους επαγγελματιες. Δυστυχως στο Δημοσιο δεν μπορουμε να το κάνουμε αυτό...