Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα μετά τον θάνατο εκπαιδευτικού από εγκεφαλικό - Καταγγελία για bullying από μαθητές

Δεν τα λύνουν κάν τα προβλήματα γιατί δεν ξέρουν δεν έχουν τις ικανότητες και το τρόπο.

Εγω εχω εμπλακεί σε πιο χοντρά περιστατικά. Εγκληματικές οργανώσεις... δωροληψίες.... κτλ κτλ

Δεν ειναι σε θέση ενας καθηγητης που φοβαται να γράψει μια αναφορά να κανει σε μενα υποδείξεις.
Αμα ειχα παιδί στο σχολείο και γινόταν αυτος θα πηγαινα εκει και θα τα άκουγε.

Ειμαι καλός καλος αλλα οχι να μας περνάνε κ για μαλάκες.
είπαμε, εσύ τα λύνεις όλα! Καμάρι μου!

Πιστεύω ότι η καθηγήτρια που δυστυχώς έχασε τη ζωή της, στα τελευταία της δεν ήταν νοητικά υγιής. Διαφορετικά πώς εξηγείται η τόσο μεγάλη βεντέτα της με τα παιδιά και το ότι ζητούσε ...
...αστυνομικούς μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, σαρωτές σώματος και συστήματα ακτίνων Χ για ελέγχονται οι μαθητές...
Να τι ζητούσε στην αναφορά της:
1773258492817.png
Έβριζαν, έδειχναν τα οπίσθιά τους, πετούσαν μπουκάλια: Tα σοκαριστικά σκηνικά που περιγράφει η καθηγήτρια Σοφία Χρηστίδου στο υπόμνημα της | topontiki.gr
Θεωρείτε λογικό να ζητά αστυνομία στην τάξη και καθημερινή έκθεση των παιδιών σε ακτίνες Χ; Μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μαθητές (αν έκαναν όσα λέει) δεν πρέπει να τιμωρηθούν, (ας είχαν δίκιο κατά βάθος).

1773258891345.png

Αυτό σου λέω. Δεν είναι εύκολο!

Καθόλου εύκολο. Να πάει 2 η ώρα να φυγουμε να μην αγγίξουμε τίποτα και μπλέξουμε. Μέσος ΔΥ.

Μαζί σου. Μετά θα μπουμε στο φβ να κάνουμε κριτική επι παντος επιστητού και να παραστήσουμε τους οργισμένους ενσυνείδητους κατα τα άλλα πολίτες.

Βέβαια το καίριο ερώτημα ειναι...

ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ και κανει ο καθένας απο το μετερίζι του αυτο που πρέπει ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ντροπής σε όλους τους τομείς και το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας ;

Εσεις ξέρετε τις λύσεις.... γιατι δεν τις εφαρμόζετε τότε... αμα δε μπορειτε να επιβληθείτε σε παιδιά και σας κάνουν οτι θέλουν... παραιτηθείτε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

είπαμε, εσύ τα λύνεις όλα! Καμάρι μου!

Εγω σου είπα.... άτομο που δεν σεβόταν κ έκανε μαγκιές σε δική μου τάξη δεν θα καθόταν.

Δεν θα τον γούσταρα. Απο εκει κ πέρα συνέχισε να λές τα δικά σου... βγαλε κ κάνα δράκο απο κανα ντουλάπι να δουμε πόσα δυσκολα ειναι όλα.

Μαγκιες πάντως εγω και κυριως ασέβεια δεν σηκωνω απο κανέναν.

Τελευταία επεξεργασία:
Πιστεύω ότι η καθηγήτρια που δυστυχώς έχασε τη ζωή της, στα τελευταία της δεν ήταν νοητικά υγιής. Διαφορετικά πώς εξηγείται η τόσο μεγάλη βεντέτα της με τα παιδιά και το ότι ζητούσε ...
...αστυνομικούς μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, σαρωτές σώματος και συστήματα ακτίνων Χ για ελέγχονται οι μαθητές...
1773258492817.png
Έβριζαν, έδειχναν τα οπίσθιά τους, πετούσαν μπουκάλια: Tα σοκαριστικά σκηνικά που περιγράφει η καθηγήτρια Σοφία Χρηστίδου στο υπόμνημα της | topontiki.gr
Θεωρείτε λογικό να ζητά αστυνομία στην τάξη και καθημερινή έκθεση των παιδιών σε ακτίνες Χ; Μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μαθητές (αν έκαναν όσα λέει) δεν πρέπει να τιμωρηθούν, (ας είχαν δίκιο κατά βάθος).

1773258891345.png
Εσύ το 'χεις βάλει αμέτι μουχαμέτι να την βγάλεις ανισόρροπη...

Και σε κάθε περίπτωση, αν υποθέσουμε ότι είχε κάποιο νοητικό πρόβλημα και έτσι τις συμπεριφέρονταν, αυτό τα κάνει ακόμα πιο αδίστακτα κωλόπαιδα που δε σταματούσαν πουθενά...

Ωρίαία αποβολή και μετά γραπτό υπόπνημα στον Διευθυντή του Σχολείου για τηνβ κατάσταση που επικρατεί στη τάξη. Να υποβληθεί αίτημα να θέσει το θέμα στο Συλλογο Γονέων Και κηδεμόνων και να γινει και σύγκληση του συμβουλίου των Καθηγητών.

Αυτες θα ηταν οι ενέργειες της πρώτης εβδομάδας.

Μπορώ να γράψω πολύ δυνατές αναφορές σε μόλις 15-20 λεπτά οι οποίες θα έχουν πραγματικά γεγονοντα με ώρες και ημερομηνία και μπορεί να φέρουν σε πάρα πολυ δύσκολη θέση όσους συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται !

Αν δεν βρεθεί λύση, θα το κοινοποίουσα και στον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΝΤΟΛΉ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ !!! Αυτές τις επιχειρήσεις τους δίνω κ ονομασίες. Πχ μια σημαντική επιχείρηση που έγινε πριν χρόνια την είχα ονομάσει ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ καθώς μπόρεσα να απαλλαγώ από έναν πολυ κακό υφιστάμενο.

Γενικά όλες οι επιλογές είναι πάντα στο τραπέζι.

Τελευταία επεξεργασία:
Ωρίαία αποβολή και μετά γραπτό υπόπνημα στον Διευθυντή του Σχολείου για τηνβ κατάσταση που επικρατεί στη τάξη. Να υποβληθεί αίτημα να θέσει το θέμα στο Συλλογο Γονέων Και κηδεμόνων και να γινει και σύγκληση του συμβουλίου των Καθηγητών.

Αυτες θα ηταν οι ενέργειες της πρώτης εβδομάδας.

Μπορώ να γράψω πολύ δυνατές αναφορές σε μόλις 15-20 λεπτά οι οποίες θα έχουν πραγματικά γεγονοντα με ώρες και ημερομηνία και μπορεί να φέρουν σε πάρα πολυ δύσκολη θέση όσους συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται !

Αν δεν βρεθεί λύση, θα το κοινοποίουσα και στον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΝΤΟΛΉ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ !!! Αυτές τις επιχειρήσεις τους δίνω κ ονομασίες. Πχ μια σημαντική επιχείρηση που έγινε πριν χρόνια την είχα ονομάσει ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ καθώς μπόρεσα να απαλλαγώ από έναν πολυ κακό υφιστάμενο.

Γενικά όλες οι επιλογές είναι πάντα στο τραπέζι.
Εσυ είσαι εσυ που έχεις έναν δυναμικό χαρακτήρα και σθένος να τα βάλεις με τους ανώτερους σου. Οι περισσότεροι που έχω αντιληφθεί να υποφέρουν σε τάξεις είναι άτομα με ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία , χωρίς πυγμή και συνέπεια να θέσουν όρια , αρκετά ευάλωτοι ως προς τον ψυχισμό τους και βέβαια συνήθως αισθάνονται πως είναι μόνοι και δεν τους υποστηρίζει η διεύθυνση.

1773258492817.png

1773258891345.png

Μια γυναίκα που έκανε σωστά τη δουλειά της έχασε τη ζωή της λόγω της πίεσης που δέχονταν στο σχολείο. Αντί να καταδικάσεις το γεγονός κάθεσαι και υποστηρίζεις τους αληταράδες, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι η καθηγήτρια έλεγε ψέματα. Καταλάβαμε είσαι προοδευτικός, επιβραβευθείς παραβατικές συμπεριφορές όπως αυτή την συγκεκριμένων. Συγχαρητήρια.

Είχαν δίκιο λέει οι μαθητές κατά βάθος. Η παράνοια στο μεγαλείο της.​

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εσυ είσαι εσυ που έχεις έναν δυναμικό χαρακτήρα και σθένος να τα βάλεις με τους ανώτερους σου. Οι περισσότεροι που έχω αντιληφθεί να υποφέρουν σε τάξεις είναι άτομα με ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία , χωρίς πυγμή και συνέπεια να θέσουν όρια , αρκετά ευάλωτοι ως προς τον ψυχισμό τους και βέβαια συνήθως αισθάνονται πως είναι μόνοι και δεν τους υποστηρίζει η διεύθυνση.

Δε διαφωνώ. Κανένας δεν θα σε υποστηρίξει τα ξέρουμε αυτά.

Το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι και το ΚΑΚΟ μεγαλο ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....

Δυστυχως καλείσαι να συναναστραφεις και να συνεργαστείς με ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ.
Αυτο αν έγραφα βιβλιο κατα την συνταξιοδότηση μου θα ηταν απο τα πρώτα αρνητικά που θα επεσήμανα.

Μη νομιζεις οτι κ εγω δεν εχω φθορά... δεν εχω ψυχικη κουραση ολα αυτα θέλουν μελέτη... νομοθεσιες... να προσέξεις πως θα το γράψεις ετσι ωστε να στε΄λνεις την οβίδα στον ανωτερο αλλα ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ να σου κάνει κλήση σε απολογία κτλ. Να το γράψεις ετσι ωστε να αναφέρεται σε πραγματικά αποδείξιμο γεγονός γιατι ο άλλος μπορει να ζητησει αντιγραφο κ να σ πατήσει καμια μήνυση κτλ... Δεν ειμαι κάνα φαινόμενο αλλα σίγουρα όλο αυτο απαιτεί προεργασία για την οποια και δεν θα πληρωθώ. Συμφωνω οτι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.

Παλια δεν με πείραζαν ολα αυτα πλέον ομως στα 40 δε μπορω να ασχολούμαι με το κάθε ακατάλληλο.

Ο γυμναστής που πάω στην Αθήνα εχει απο το 1996 δικο του γυμναστηριο έχει ενα πολυ ωραιο κλίμα και τις προάλλες... μ λέει μια χαρα εισαι στη δουλειά σου... ΛΕΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.

Και θα σ εξηγησω το γιατί.... όταν ενας καραγκιοζάκος μεγάλος σε ηλικία αρχισε να τη πέφτει εκει μεσα σε 17χρονες - 18χρονες τον φωναξε μια μέρα και του λέει απλα να μη ξανάρθει....

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.

ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ... ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.... ΚΑΝΤΕ ΕΔΕ.... μετα θα κανει ο αλλος προσφυγη θα βάλει δικηγορο θα πουνε ψέμματα.... σε τρεχουνε μάρτυρα στα δικαστήρια.... μετά γινεται ΕΦΕΤΕΙΟ... ΞΑΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κτλ κτλ

ολα αυτα τα έχω ζησει κατα τα προηγούμενα χρόνια

ενω στο δικο σου το μαγαζί.... ουτε αναφορές ουτε τιποτα.... ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ καλυτερα να φυγεις.

Σε αυτο τους ζηλεύω απιστευτα.... τους ελευθερους επαγγελματιες. Δυστυχως στο Δημοσιο δεν μπορουμε να το κάνουμε αυτό...

Δε διαφωνώ. Κανένας δεν θα σε υποστηρίξει τα ξέρουμε αυτά.

Το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι και το ΚΑΚΟ μεγαλο ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....

Δυστυχως καλείσαι να συναναστραφεις και να συνεργαστείς με ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ.
Αυτο αν έγραφα βιβλιο κατα την συνταξιοδότηση μου θα ηταν απο τα πρώτα αρνητικά που θα επεσήμανα.

Μη νομιζεις οτι κ εγω δεν εχω φθορά... δεν εχω ψυχικη κουραση ολα αυτα θέλουν μελέτη... νομοθεσιες... να προσέξεις πως θα το γράψεις ετσι ωστε να στε΄λνεις την οβίδα στον ανωτερο αλλα ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ να σου κάνει κλήση σε απολογία κτλ. Να το γράψεις ετσι ωστε να αναφέρεται σε πραγματικά αποδείξιμο γεγονός γιατι ο άλλος μπορει να ζητησει αντιγραφο κ να σ πατήσει καμια μήνυση κτλ... Δεν ειμαι κάνα φαινόμενο αλλα σίγουρα όλο αυτο απαιτεί προεργασία για την οποια και δεν θα πληρωθώ. Συμφωνω οτι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.

Παλια δεν με πείραζαν ολα αυτα πλέον ομως στα 40 δε μπορω να ασχολούμαι με το κάθε ακατάλληλο.

Ο γυμναστής που πάω στην Αθήνα εχει απο το 1996 δικο του γυμναστηριο έχει ενα πολυ ωραιο κλίμα και τις προάλλες... μ λέει μια χαρα εισαι στη δουλειά σου... ΛΕΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.

Και θα σ εξηγησω το γιατί.... όταν ενας καραγκιοζάκος μεγάλος σε ηλικία αρχισε να τη πέφτει εκει μεσα σε 17χρονες - 18χρονες τον φωναξε μια μέρα και του λέει απλα να μη ξανάρθει....

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.

ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ... ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.... ΚΑΝΤΕ ΕΔΕ.... μετα θα κανει ο αλλος προσφυγη θα βάλει δικηγορο θα πουνε ψέμματα.... σε τρεχουνε μάρτυρα στα δικαστήρια.... μετά γινεται ΕΦΕΤΕΙΟ... ΞΑΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κτλ κτλ

ολα αυτα τα έχω ζησει κατα τα προηγούμενα χρόνια

ενω στο δικο σου το μαγαζί.... ουτε αναφορές ουτε τιποτα.... ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ καλυτερα να φυγεις.

Σε αυτο τους ζηλεύω απιστευτα.... τους ελευθερους επαγγελματιες. Δυστυχως στο Δημοσιο δεν μπορουμε να το κάνουμε αυτό...
Άσχετο με το θέμα αλλά έχω μια φίλη ταγμένη στο να κάνει αναφορές και να μελετά τους νόμους εξονυχιστικά για να τα βάζει με όλη τη δυσλειτουργία του δημοσίου. Το αντίστοιχο σου σε θηλυκη version. Θα κάνατε καλό team.

Άσχετο με το θέμα αλλά έχω μια φίλη ταγμένη στο να κάνει αναφορές και να μελετά τους νόμους εξονυχιστικά για να τα βάζει με όλη τη δυσλειτουργία του δημοσίου. Το αντίστοιχο σου σε θηλυκη version. Θα κάνατε καλό team.

Οχι όχι. Εγώ αναφορές κάνω όταν υπάρχει λόγος. Ποινικος κυρίως.

Αυτά που διάβασα είναι ποινικα. Το να πετας μπουκάλι σε κάποιον και βιβλίο ειναι εργω εξύβριση και διώκεται εννοείται ποινικα. Το να λες σε κάποιον θα δεις τι θα σε κάνω κ θα πάθεις τα χειρότερα κτλ αυτί επίσης είναι απειλή και είναι ποινικο.

Η ωριαια αποβολή δεν είναι τίποτα.

Αμα κανεις μήνυση θα συλληφθεί εκτός από τον παιδι κ η μάνα και ο πατερας για παραμεληση ανηλίκου. Αυτά θα τους έλεγα. Και αν συνέχιζαν θα την έτρωγαν κ την μήνυση.

Μπουκάλι ; σε καθηγητή ; δεν έχω τολμήσει ποτε να το κάνω στη ζωή μου. Τι είναι αυτά ; θα μας γαμησουν κιόλα;

Θέλω να σ πω ότι σε κάποιες περιπτωσεις κανεις τα στραβά μάτια γιατί δεν μπορείς να τσακώνεσαι κ με όλο το κόσμο αλλά εδώ.... Πάει πολυ. Το διακυβευμα είναι μεγάλο....

Να σ πετανε τέτοια και να μην αφήνουν κ αλλά παιδια να παρακολουθησουν ;

Δεν υπήρχε περιπτωση να μη λυθεί αυτό από μένα. Και ας έφτανε κ όσο μακρυά έπρεπε. Αν ο Διευθυντής δεν έπαιρνε το μέρος μου το δίκαιο δηλαδή σημαίνει ότι θα ήταν μαλάκας οπότε θα ξεκικουσε κ με αυτόν διαμάχη.

Όσο για τη φίλη σου το Δημόσιο δρν αλλάζει ευκολα και θα χαθείς σε έναν αέναο πολεμο επί δεκαετίες χωρίς να βγάλεις κ τίποτα

Θέλει μόνο χειρουργικά κτυπήματα μπαπ μπαμ. Και έφυγες

Δ μπορεις να πολεμησεις μια ολόκληρη κουλτουρα... Η κουλτουρα ειναι κατι αυλό... Δεν έχει συγκεκριμένο προσωπο απλά υπάρχει και ακολουθείται κάθε φορά από άλλον εκπρόσωπο της.

Η γραφειοκρατία
Η σχέση υπαλληλικης εξάρτησης
Η ευθυνοφβια και η εμμονή με τα χαρτιά να πτρπει να παρεις 500 έγκρισης από ένα κάρο εμπλεκόμενους φορείς για να γίνει δουλειά
Οι αργές διαδικασίες τιμωρίας
Η χαμηλή σε κάποιες περιπτωσεις ποιοτητα του προσωπικου που όταν ζορίζονται λίγο πανε κ περνουν αναρωτικες

Και αλλά πολλα.....

Είναι η κουλτουρα του Δημοσίου. Πχ δε μπορείς να μην αναγνωρίζεις προισταμενους κ να πας να χαθείς στο δημόσιο. Μια ζωή θα έχεις από έναν.

Όλα αυτά δεν τα πολεμας. Εσυ θα χάσεις. Απλά βρίσκεις τρόπους να τα παρακαμπτεις η... Κανεις χειρουργικά κτυπήματα πχ βλέπεις έναν απαράδεκτο υπάλληλο όπου κάνει μαλακιες του κανεις αναφορά... Στο τέλος μαζευονται.

Τελευταία επεξεργασία:
Back