Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.890 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Dias έγραψε: #81 Σήμερα στις 19:50 Εντάξει, για το ότι οι μαθητές πρέπει να τιμωρούνται για τα παραπτώματά τους συμφωνώ. Όμως, δεν υπάρχουν και προβληματικοί ή ανίκανοι καθηγητές οι οποίοι δεν ελέγχονται ποτέ; Γράφτηκε πιο πάνω για εκπαιδευτικό που ζήτησε επέμβαση εισαγγελέα για μαθητή. Είμαι περίεργος ποιο ήταν το "έγκλημα" του μαθητή. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση. Αναφέρθηκε και η "ΔΙΑΓΩΓΗ" του μαθητή. Τα παλιά χρόνια αν κάποιος στο απολυτήριο δεν είχε διαγωγή "Κοσμιοτάτη" δυσκολευόταν να βρει δουλειά. Νόμιζα ότι καταργήθηκε η αναγραφή της διαγωγής στο απολυτήριο. Επανήλθε; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 19:57 Ο Πάνθηρας!: #82 Σήμερα στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φίλε μου, όταν έχεις δίκιο, στο λέω. Αλλά αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Έξω απ το χορό, πολλά τραγούδια λένε. Κράτα 25 αγρίμια ένα πεντάωρο και έλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα Click για ανάπτυξη... Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Το γράφει το ΦΕΚ. Αλλά στο Δημόσιο ο κόσμος βαριέται να διαβάζει κ να ψάχνεται συνήθως μπαίνουν κάτι υπάλληλοι τυπου να παεθ 2 η ώρα να τελειώνουμε να παρω τα Χ χρήματα χωρίς να παραζοριστω. Δεν λεω οτι όλοι είναι έτσι αλλά μεγάλο μέρος έτσι ειναι. Τους έχω ζήσει τους Δημόσιους υπαλλήλους. Η άλλη κατηγορία είναι οι αναρωτικακηδες κάθε λίγο βαράνε κ μια αναρρωτικη. Εδώ αν το ΦΕΚελεγε ότι από 2 μήνες κ μετα πλεον θα παιρνεις το 50% του μισθου σου να δεις ποσοι θα συνέχιζαν να παιρνουν. Ελάχιστοι. Τέλος πάντων όλα ορίζονται στο ΦΕΚ οποίος θέλει να βάλει τάξη το κάνει... Όποιος δε θέλει μετα θα βγαίνει να λυπάται κιόλας κ να κρίνει ότι δεν θα αλλάξουμε ποτε. Υποκρισίες δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.890 μηνύματα. Σήμερα στις 20:02 Ο Dias έγραψε: #83 Σήμερα στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ... αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Click για ανάπτυξη... Από τσάμπα μαγκιές οι ξερόλες είναι πρωταθλητές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. Σήμερα στις 20:19 Ο giannhs2001: #84 Σήμερα στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τι έγραφε η Σοφία Χρηστίδου στην καταγγελία της από τις 9 Φεβρουαρίου μα κανείς δεν ασχολήθηκε Click για ανάπτυξη... Κάποια ονόματα φαίνονται όπως το Γιώργος. Άκρως Ελληνικά, να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στους σιχαμερούς που το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πουν πως τα έκαναν αλλοδαποί μαθητές. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα. Το 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης είναι σε περιοχή όπου δεν είναι γκέττο αλλοδαπών ή κάτι τέτοιο. Το να προσπαθείς μόνιμα να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού είναι τακτική των ευθυνοφοβικών δειλών, αυτών που στην προκειμένη περίπτωση αρνούνται να δουν πως και ο Έλληνας πολιτιστικά βλαχοβαλκάνιος ουγκ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Ονοματεπώνυμα υπάρχουν σε αυτή την αναφορά. Ελπίζουμε να λειτουργήσουν σωστά οι θεσμοί και να κληθούν για εξηγήσεις οι γονείς. Αυτό το περιστατικό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν θα έπρεπε να μείνει έτσι. Κολλάνε και όσα είπα για τις οργανωμένες νεολαίες παραπάνω και σχολιάστηκε από γνωστά άγνωστα άτομα. Όλα αυτά είναι απότοκα του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έμαθαν από το σπίτι τους τι θα πει ιεραρχία αφού στη σύγχρονη εποχή τονίζεται η «ισότητα». Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση, είναι μία ανωμαλία που επινόησε το σύγχρονο δυτικό μυαλό. Όταν ένα παιδί δεν βλέπει τους γονείς του ως κάτι ανώτερο τότε δεν μαθαίνει τι θα πει ιεραρχία και έτσι φέρεται ως ανώτερο προς άλλους (βλέπε εν προκειμένω τους εκπαιδευτικούς). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η glayki έγραψε: #85 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε Click για ανάπτυξη... Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 20:49 Ο Πάνθηρας!: #86 Σήμερα στις 20:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει, για το ότι οι μαθητές πρέπει να τιμωρούνται για τα παραπτώματά τους συμφωνώ. Όμως, δεν υπάρχουν και προβληματικοί ή ανίκανοι καθηγητές οι οποίοι δεν ελέγχονται ποτέ; Γράφτηκε πιο πάνω για εκπαιδευτικό που ζήτησε επέμβαση εισαγγελέα για μαθητή. Είμαι περίεργος ποιο ήταν το "έγκλημα" του μαθητή. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση. Αναφέρθηκε και η "ΔΙΑΓΩΓΗ" του μαθητή. Τα παλιά χρόνια αν κάποιος στο απολυτήριο δεν είχε διαγωγή "Κοσμιοτάτη" δυσκολευόταν να βρει δουλειά. Νόμιζα ότι καταργήθηκε η αναγραφή της διαγωγής στο απολυτήριο. Επανήλθε;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 19:57 Ο Πάνθηρας!: #82 Σήμερα στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φίλε μου, όταν έχεις δίκιο, στο λέω. Αλλά αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Έξω απ το χορό, πολλά τραγούδια λένε. Κράτα 25 αγρίμια ένα πεντάωρο και έλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα Click για ανάπτυξη... Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Το γράφει το ΦΕΚ. Αλλά στο Δημόσιο ο κόσμος βαριέται να διαβάζει κ να ψάχνεται συνήθως μπαίνουν κάτι υπάλληλοι τυπου να παεθ 2 η ώρα να τελειώνουμε να παρω τα Χ χρήματα χωρίς να παραζοριστω. Δεν λεω οτι όλοι είναι έτσι αλλά μεγάλο μέρος έτσι ειναι. Τους έχω ζήσει τους Δημόσιους υπαλλήλους. Η άλλη κατηγορία είναι οι αναρωτικακηδες κάθε λίγο βαράνε κ μια αναρρωτικη. Εδώ αν το ΦΕΚελεγε ότι από 2 μήνες κ μετα πλεον θα παιρνεις το 50% του μισθου σου να δεις ποσοι θα συνέχιζαν να παιρνουν. Ελάχιστοι. Τέλος πάντων όλα ορίζονται στο ΦΕΚ οποίος θέλει να βάλει τάξη το κάνει... Όποιος δε θέλει μετα θα βγαίνει να λυπάται κιόλας κ να κρίνει ότι δεν θα αλλάξουμε ποτε. Υποκρισίες δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.890 μηνύματα. Σήμερα στις 20:02 Ο Dias έγραψε: #83 Σήμερα στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ... αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Click για ανάπτυξη... Από τσάμπα μαγκιές οι ξερόλες είναι πρωταθλητές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. Σήμερα στις 20:19 Ο giannhs2001: #84 Σήμερα στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τι έγραφε η Σοφία Χρηστίδου στην καταγγελία της από τις 9 Φεβρουαρίου μα κανείς δεν ασχολήθηκε Click για ανάπτυξη... Κάποια ονόματα φαίνονται όπως το Γιώργος. Άκρως Ελληνικά, να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στους σιχαμερούς που το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πουν πως τα έκαναν αλλοδαποί μαθητές. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα. Το 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης είναι σε περιοχή όπου δεν είναι γκέττο αλλοδαπών ή κάτι τέτοιο. Το να προσπαθείς μόνιμα να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού είναι τακτική των ευθυνοφοβικών δειλών, αυτών που στην προκειμένη περίπτωση αρνούνται να δουν πως και ο Έλληνας πολιτιστικά βλαχοβαλκάνιος ουγκ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Ονοματεπώνυμα υπάρχουν σε αυτή την αναφορά. Ελπίζουμε να λειτουργήσουν σωστά οι θεσμοί και να κληθούν για εξηγήσεις οι γονείς. Αυτό το περιστατικό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν θα έπρεπε να μείνει έτσι. Κολλάνε και όσα είπα για τις οργανωμένες νεολαίες παραπάνω και σχολιάστηκε από γνωστά άγνωστα άτομα. Όλα αυτά είναι απότοκα του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έμαθαν από το σπίτι τους τι θα πει ιεραρχία αφού στη σύγχρονη εποχή τονίζεται η «ισότητα». Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση, είναι μία ανωμαλία που επινόησε το σύγχρονο δυτικό μυαλό. Όταν ένα παιδί δεν βλέπει τους γονείς του ως κάτι ανώτερο τότε δεν μαθαίνει τι θα πει ιεραρχία και έτσι φέρεται ως ανώτερο προς άλλους (βλέπε εν προκειμένω τους εκπαιδευτικούς). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η glayki έγραψε: #85 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε Click για ανάπτυξη... Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 20:49 Ο Πάνθηρας!: #86 Σήμερα στις 20:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φίλε μου, όταν έχεις δίκιο, στο λέω. Αλλά αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Έξω απ το χορό, πολλά τραγούδια λένε. Κράτα 25 αγρίμια ένα πεντάωρο και έλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα Click για ανάπτυξη... Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Το γράφει το ΦΕΚ. Αλλά στο Δημόσιο ο κόσμος βαριέται να διαβάζει κ να ψάχνεται συνήθως μπαίνουν κάτι υπάλληλοι τυπου να παεθ 2 η ώρα να τελειώνουμε να παρω τα Χ χρήματα χωρίς να παραζοριστω. Δεν λεω οτι όλοι είναι έτσι αλλά μεγάλο μέρος έτσι ειναι. Τους έχω ζήσει τους Δημόσιους υπαλλήλους. Η άλλη κατηγορία είναι οι αναρωτικακηδες κάθε λίγο βαράνε κ μια αναρρωτικη. Εδώ αν το ΦΕΚελεγε ότι από 2 μήνες κ μετα πλεον θα παιρνεις το 50% του μισθου σου να δεις ποσοι θα συνέχιζαν να παιρνουν. Ελάχιστοι. Τέλος πάντων όλα ορίζονται στο ΦΕΚ οποίος θέλει να βάλει τάξη το κάνει... Όποιος δε θέλει μετα θα βγαίνει να λυπάται κιόλας κ να κρίνει ότι δεν θα αλλάξουμε ποτε. Υποκρισίες δηλαδή.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.890 μηνύματα. Σήμερα στις 20:02 Ο Dias έγραψε: #83 Σήμερα στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ... αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Click για ανάπτυξη... Από τσάμπα μαγκιές οι ξερόλες είναι πρωταθλητές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. Σήμερα στις 20:19 Ο giannhs2001: #84 Σήμερα στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τι έγραφε η Σοφία Χρηστίδου στην καταγγελία της από τις 9 Φεβρουαρίου μα κανείς δεν ασχολήθηκε Click για ανάπτυξη... Κάποια ονόματα φαίνονται όπως το Γιώργος. Άκρως Ελληνικά, να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στους σιχαμερούς που το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πουν πως τα έκαναν αλλοδαποί μαθητές. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα. Το 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης είναι σε περιοχή όπου δεν είναι γκέττο αλλοδαπών ή κάτι τέτοιο. Το να προσπαθείς μόνιμα να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού είναι τακτική των ευθυνοφοβικών δειλών, αυτών που στην προκειμένη περίπτωση αρνούνται να δουν πως και ο Έλληνας πολιτιστικά βλαχοβαλκάνιος ουγκ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Ονοματεπώνυμα υπάρχουν σε αυτή την αναφορά. Ελπίζουμε να λειτουργήσουν σωστά οι θεσμοί και να κληθούν για εξηγήσεις οι γονείς. Αυτό το περιστατικό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν θα έπρεπε να μείνει έτσι. Κολλάνε και όσα είπα για τις οργανωμένες νεολαίες παραπάνω και σχολιάστηκε από γνωστά άγνωστα άτομα. Όλα αυτά είναι απότοκα του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έμαθαν από το σπίτι τους τι θα πει ιεραρχία αφού στη σύγχρονη εποχή τονίζεται η «ισότητα». Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση, είναι μία ανωμαλία που επινόησε το σύγχρονο δυτικό μυαλό. Όταν ένα παιδί δεν βλέπει τους γονείς του ως κάτι ανώτερο τότε δεν μαθαίνει τι θα πει ιεραρχία και έτσι φέρεται ως ανώτερο προς άλλους (βλέπε εν προκειμένω τους εκπαιδευτικούς). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η glayki έγραψε: #85 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε Click για ανάπτυξη... Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 20:49 Ο Πάνθηρας!: #86 Σήμερα στις 20:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ... αυτό το <<αν ήμουν εγώ .....>>, το έχουμε ακούσει. Click για ανάπτυξη... Από τσάμπα μαγκιές οι ξερόλες είναι πρωταθλητές.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. Σήμερα στις 20:19 Ο giannhs2001: #84 Σήμερα στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τι έγραφε η Σοφία Χρηστίδου στην καταγγελία της από τις 9 Φεβρουαρίου μα κανείς δεν ασχολήθηκε Click για ανάπτυξη... Κάποια ονόματα φαίνονται όπως το Γιώργος. Άκρως Ελληνικά, να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στους σιχαμερούς που το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πουν πως τα έκαναν αλλοδαποί μαθητές. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα. Το 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης είναι σε περιοχή όπου δεν είναι γκέττο αλλοδαπών ή κάτι τέτοιο. Το να προσπαθείς μόνιμα να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού είναι τακτική των ευθυνοφοβικών δειλών, αυτών που στην προκειμένη περίπτωση αρνούνται να δουν πως και ο Έλληνας πολιτιστικά βλαχοβαλκάνιος ουγκ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Ονοματεπώνυμα υπάρχουν σε αυτή την αναφορά. Ελπίζουμε να λειτουργήσουν σωστά οι θεσμοί και να κληθούν για εξηγήσεις οι γονείς. Αυτό το περιστατικό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν θα έπρεπε να μείνει έτσι. Κολλάνε και όσα είπα για τις οργανωμένες νεολαίες παραπάνω και σχολιάστηκε από γνωστά άγνωστα άτομα. Όλα αυτά είναι απότοκα του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έμαθαν από το σπίτι τους τι θα πει ιεραρχία αφού στη σύγχρονη εποχή τονίζεται η «ισότητα». Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση, είναι μία ανωμαλία που επινόησε το σύγχρονο δυτικό μυαλό. Όταν ένα παιδί δεν βλέπει τους γονείς του ως κάτι ανώτερο τότε δεν μαθαίνει τι θα πει ιεραρχία και έτσι φέρεται ως ανώτερο προς άλλους (βλέπε εν προκειμένω τους εκπαιδευτικούς). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η glayki έγραψε: #85 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε Click για ανάπτυξη... Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 20:49 Ο Πάνθηρας!: #86 Σήμερα στις 20:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τι έγραφε η Σοφία Χρηστίδου στην καταγγελία της από τις 9 Φεβρουαρίου μα κανείς δεν ασχολήθηκε Click για ανάπτυξη... Κάποια ονόματα φαίνονται όπως το Γιώργος. Άκρως Ελληνικά, να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στους σιχαμερούς που το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πουν πως τα έκαναν αλλοδαποί μαθητές. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα. Το 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης είναι σε περιοχή όπου δεν είναι γκέττο αλλοδαπών ή κάτι τέτοιο. Το να προσπαθείς μόνιμα να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού είναι τακτική των ευθυνοφοβικών δειλών, αυτών που στην προκειμένη περίπτωση αρνούνται να δουν πως και ο Έλληνας πολιτιστικά βλαχοβαλκάνιος ουγκ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Ονοματεπώνυμα υπάρχουν σε αυτή την αναφορά. Ελπίζουμε να λειτουργήσουν σωστά οι θεσμοί και να κληθούν για εξηγήσεις οι γονείς. Αυτό το περιστατικό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν θα έπρεπε να μείνει έτσι. Κολλάνε και όσα είπα για τις οργανωμένες νεολαίες παραπάνω και σχολιάστηκε από γνωστά άγνωστα άτομα. Όλα αυτά είναι απότοκα του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έμαθαν από το σπίτι τους τι θα πει ιεραρχία αφού στη σύγχρονη εποχή τονίζεται η «ισότητα». Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση, είναι μία ανωμαλία που επινόησε το σύγχρονο δυτικό μυαλό. Όταν ένα παιδί δεν βλέπει τους γονείς του ως κάτι ανώτερο τότε δεν μαθαίνει τι θα πει ιεραρχία και έτσι φέρεται ως ανώτερο προς άλλους (βλέπε εν προκειμένω τους εκπαιδευτικούς).
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η glayki έγραψε: #85 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε Click για ανάπτυξη... Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 20:49 Ο Πάνθηρας!: #86 Σήμερα στις 20:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε Click για ανάπτυξη... Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Σήμερα στις 20:49 Ο Πάνθηρας!: #86 Σήμερα στις 20:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Βγάζεις εσυ έξω τη μισή τάξη με αποβολές , βγάζουν και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι σου τον οποιοδήποτε φλύαρο / ζωηρό μαθητή και με βάση το ΦΕΚ ,αν θες να το τηρήσουμε κατά γράμμα,όλοι αυτοί συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διεύθυνσης. Φαντάσου τώρα πχ 12 τμήματα επί 7 ώρες τη μέρα ...τι σημαίνει. Το μόνο εύκολο είναι η ωριαία απομάκρυνση και ξεμπερδεύεις. Έτσι όμως δημιουργούνται άλλα θέματα και ως παιδαγωγικό μετρο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει τις απουσίες του μαθητή ( και κάπου εκεί αυτός θα αρχίσει να ανησυχεί) και όχι να καλλιεργήσει μέσα του το σεβασμό απέναντι στη δική σου προσπάθεια να διδάξεις και στο δικαίωμα των άλλων να προσλάβουν στο βαθμό που καθένας μπορεί αυτο που τους παρέχεις. Click για ανάπτυξη... Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.549 μηνύματα. 49 λεπτά πριν Η glayki έγραψε: #87 49 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ποιοι συγκεντρώνονται για παιδοφυλαξη στο γραφείο της διευθυντής ; οι καθηγητές ; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 42 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #88 42 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα. Το ΦΕΚ στο Άρθρο 31 παρ. 8 ορίζει οτο όσοι αποβάλλονται με ωριαία αποβολή πανε στο γραφείο του Διευθυντή. Το ΦΕΚ το λέει όχι εγώ. Δηλαδή επειδή εσείς δεν θέλετε να τα χαλασετε με τον Διευθυντη και ο Διευθυντής δεν θέλει να τα χαλάσει με το σύλλογο κ όλοι στην Ελλάδα κάνουν δημόσιες σχέσεις θα κάτσω εγώ να ανεχτώ κοπρίτες στη τάξη που κάνουν επίτηδες φασαρία ; Έξω. Μια παρατηρηση και έξω. Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Τι με νοιάζει εμένα αν μαζευονται κάθε μέρα Ορδές στο γραφείο του Διευθυντή ; Ας συγκαλέσει συμβουλιο καθηγητών και να φωνάξει κ τους γονείς. Εγώ θα ήμουν ολίγολος παντως κ τα προβλεπομενα. Δουλειά ήρθα να κάνω όχι να πιασω κολλητιλίκια. Που να δεις στους βαθμους τι θα γινόταν. Ο μεγαλυτερος θα είχε 15.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #89 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εσυ δεν είπες βάσει ΦΕΚ πως το ορθό είναι τα παιδιά με ωριαία αποβολή να βρίσκονται για απασχόληση στο γραφείο αντί να περιφέρονται χωρίς επίβλεψη έξω ; Click για ανάπτυξη... Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #90 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μα αυτο πρεπει να γινεται και ετσι το κανουμε εμεις.Ωριαια αποβολη με συνοδεια του απουσιολογου στο γραφειο του διευθυντη και ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ. Αν δεν το κανει το δικο σου το σχολειο κακως. αλλα αυτο ισχυει. Click για ανάπτυξη... Φαντάσου το βρήκα σε ένα λεπτό χωρίς να διδασκω καν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 37 λεπτά πριν Στη τελική ας με άλλαζε τμήμα ο Διευθυντής να με πηγαινε σε πιο ήσυχο τμήμα.... Θα λυνόταν το προβλημα τουλάχιστον για μένα τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς δεν ακουνε.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #91 34 λεπτά πριν Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι γνωστό πως στα σχολεία δεν τιμωρείται η βία. Είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Έλα τώρα που δεν τα ξέρετε. Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός τρισάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος που συντηρείται με την ευλογία και του διδακτικού προσωπικού πάρα πολλά χρόνια. Η δασκάλα αυτή, όπως και άλλα παιδιά ή δάσκαλοι που είτε χάσαμε είτε υποφέρουν σιωπηλά καθημερινά είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Το να τιμωρηθούν με πίσσα και πούπουλα οι νεαροί αυτοί και οι γονείς τους-όπως για άλλη μια φορά ζητά το λαϊκό δικαστήριο- θα είναι μια τρύπα στον ωκεανό. Αύριο θα υπάρχουν άλλοι και άλλες που θα πάρουν αντίστοιχα τους ρόλους των θυτών και του θύματος. Με μαθηματική ακρίβεια. Επίσης είναι λίγο γελοίο το οτι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να υπάρξει νύξη στο θέμα και ακόμα και τώρα να είναι τόσο επιφανειακή.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.915 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #92 31 λεπτά πριν είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είτε προς τα υπόλοιπα παιδιά που τρώνε bullying είτε και προς τους καθηγητές. Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Αν γινοταν στο δικο σου δεν σημαινει οτι ισχυει. Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Τις παπαριες αυτες αλλου.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. 20 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #93 20 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θα τα έκανα 12 εντός της τάξης και στο τέλος θα εμένα με 3-4 όλοι οι άλλοι αποβολές. Όποιος θα ερχόταν στο δικό μου μάθημα θα ήταν Παναγίας. Τελείωσε. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Στο τέλος θα μείνουν όσοι θέλουν να παρακολουθησουν. Click για ανάπτυξη... δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.605 μηνύματα. 14 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #94 14 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 11 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus chester20080 touvlo Sosstoss Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander fockos Scandal Libertus chester20080 Sosstoss Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil Entropy24 American Economist iew CuriousBee jean1212 Cocobolo fourkaki Wonderkid rafaela11 taketrance CELTICS FAN gmoutzour Paragontas7000 giorgos5002 nimbus johnsala Εριφύλη korlef ROM32 Angelikaaa Debugging_Daemon blackcat12 louminis abyssiniancat еще один пророк р... Anna1974. Corfu kitty ReginaPhalange fortheloveofshizaya Chris1993 thenutritionist kostis76 GIANCHRIS Kafkinos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στον υπνο σου τα ειδες αυτα; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδα στον ύπνο μου. Είναι κοινά συμπεράσματα μεταξύ διαφορετικών ατόμων σε διαφορετικούς νομούς με διαφορετικούς δασκάλους. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε πόσα σχολεια πηγες για να τα ξερεις ολα αυτα; Click για ανάπτυξη... Απάντησα παραπάνω που βασίζω το συμπέρασμα. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε οσα σχολεια εχω παει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δνε τιμωρουσαν τα θυματα. Click για ανάπτυξη... Με την λέξη «τιμωρία» δεν εννοώ τους δίνουν αποβολές, εννοώ τη συστηματική αποθάρρυνση στο να μιλάνε για αυτό και μάλιστα να θεωρείται πως το προκάλεσαν κιόλας. Βλέπε τα παραδείγματα ερωτήσεων που έβαλα πιο πάνω.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.311 μηνύματα. Μόλις Η touvlo έγραψε: #95 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μάλιστα μια πάγια τακτική εδώ και αμέτρητα χρόνια είναι οι ίδιοι οι δάσκαλοι να τιμωρούν τους κακοποιημένους και όχι τους κακοποιητές οι οποίοι μένουν χωρίς ούτε καν την παρα μικρή επίπληξη. Θυμάμαι και στα δικά μου χρόνια τα παιδιά να παραπονιούνται για κακοποίηση και οι δάσκαλοι να απαντούν «τι του έκανες» ή «μην τους προκαλείς». Click για ανάπτυξη... Αυτό πάντως ποτέ δεν το συνάντησα. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος, είναι να δώσει κάποιες συμβουλες στον αδύναμο, για να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή μόνος του τις προκλήσεις των <<δυνατών>>. Αυτό όμως δε συμαίνει πως θα πάρεις το μέρος των ψευτόμαγκων.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.203 μηνύματα. Μόλις Ο Πάνθηρας!: #96 Μόλις Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε.
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτό δεν είναι λύση. Κάποιος έχει ευθύνη για τους αποβλημένους μαθητές. Θα σου γινόταν επίπληξη, αν έβγαζες τη μισή τάξη έξω να αλητεύει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 λεπτά πριν δηλ κανείς! Το σχολείο φίλε μου δεν είναι προεραιτικό, ή κατ επιλογή Click για ανάπτυξη... Ασε μας μωρέ τώρα θα μου πείς εμένα ποια ειναι η λύση..... εσυ προτείνεις καμία λύση δηλαδή ; η λύση που προτείνετε ειναι να κάνουμε τους μαλάκες και να υποτασόμαστε στα κωλόπαιδα και την ιδια στιγμή να υποβαθμίζεται ο ρόλος του καθηγητή και ο ρόλος του μαθητή γιατι ο μαθητής όπως πολύ σωστα είπε κάποιο μέλος πιο πρίν μπορει να μην έχει χρήματα να πληρώσει φροντιστήριο.... οι γονεις του πληρώνουν φόρους δεν θα πρέπει να έχει τη παιδεία που παρέχει το Κράτος ; Τι να μ πεις τωρα εσυ.... εχω εμπλακεί σε υποθέσεις που ουτε καν φαντάζεσαι. Έχουν καταδικαστεί άτομα που ήρθαν στο δικαστήριο με 3 δικηγόρους κ κανένας απο αυτους δεν κατάφερε να τους σώσει οχι γιατι εγω ήμουν μάγκας αλλα γιατί έκανα αυτό που έπρεπε και προβλεπόταν. Θα προτιμούσα αν δεν έχετε κάτι να οπείτε να μη κρίνετε διότι δεν εισθε σε θέση να κρίνετε.