Σε εσας που ειστε εκπαιδευτικοί (ασχετα με το τι διδάσκετε) εχετε μάθει στις σχολές σας πως ορίζεται ο αυτισμός, το δέπυ, οι αφαιρέσεις (ειδος επιληψίας) πως μπορει να υποπτευθείτε, η καθολική αναπτυξιακή καθυστέρηση;
Τα ορόσημα ανάπτυξης τα μαθαινετε ; Ποτε ένα παιδι αρχιζει να αποκτά καποιες δεξιότητες;
πως θα ξεχωρισεται ένα παιδί με αυτισμό από ένα παιδί που δε μιλάει.. με λίγα αυτό που λενε παιδαγωγική επάρκια τι στο καλο μαθαίνετε;
Θεωρώ πως όλο το κακό πηγάζει από εκει *γιατι και οι ψυχολόγοι στα σχολέια λίγα ξερουν. Επίσης προσφατα εμαθα ότι υπάχουν αυτοι οι ψυχολόγοι τι ακριβώς κάνουν έχουν φόρμα για κάθε παιδί τους παίρνουν συνέντευξη;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:40
5) Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε ποια πλευρά βρίσκεται η Αλήθεια. Αυτό ακριβώς θα διερευνηθεί. Διεξάγεται έρευνα και Υπηρεσιακή και Εισαγγελική. Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν. Ακόμα δεν έχει ακουστεί η άποψη της Διευθύντριας και του συλλόγου διδασκόντων. Εμείς όμως ας πάψουμε να γινόμαστε δικαστές και εισαγγελείς, ας μη βγάζουμε τα απωθημένα μας με τσάμπα μαγκιές και ας περιορίσουμε την ξερολίασή μας.
φίλε Δια το θέμα όπως και ένα πρόσφατο με το μωρό με τη μηνιγγίτιδα έγινε γνωστό γιατί πήγε δικαστικά (φέρανε αστυνομίες )... και το βουτάνε από εκεί οι δημοσιογράφοι και παίρνουν το μέρος το κάθε εξώδικου.
Στη παιδίατρο που κατα τη γνώμη μου δε φταιέι πήραν το μέρος των γονιών του παιδιού και σε αυτη τη περίπτωση παίρνουν το μέρος την καθηγήτριας΄, ενώ καποιο καιρό πριν πήραν το μέρος των γονιών του παιδιού του 6 χρονου .
το πρόβλημα μου ειναι πως και εδώ στο φορουμ οι περισσότεροι παιρνουν την άποψη που πλασάρουν οι δημοσιογράφοι.
Για αυτό το περιστατικό αποψη μου ειναι οτι η γυναίκα δε πέθανε εξαιτίας του bulling.... οποτε παίρνω το μέρος των γονιών.