methexys
Τιμώμενο Μέλος

Το google υπολογίζει απλά την απόσταση με μια μέση ταχύτητα χωρίς να υπολογίζει την κίνηση. Θα έλεγα να το πολλαπλασιάσεις επί τρία, τουλάχιστον, για να είσαι μέσα.![]()
Τοσο πολυ; Μπορει να κανει ακομα και μιάμιση ωρα αν εχει κίνηση δηλαδή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

nansy.agel
Νεοφερμένο μέλος

Έχω αρκετά πανεπιστημιακά και εξωσχολικά βιβλία τα οποία δεν μου χρειάζονται πλέον και θα ήθελα να τα πουλήσω.. όλα είναι σαν καινούργια. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο site(θα προτιμούσα) ή βιβλιοπωλείο που να αγοράζει μεταχειρισμένα στην Θεσσαλονίκη;
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γραψε τιτλους κ τιμες και θα σε μεταφερουν στην σωστη ενοτητα
nansy.agel
Νεοφερμένο μέλος

Nick890
Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά εχω ακουσει απο το σχολειο (παιδια που εχουν στρατιωτικους γονεις) να λενε ο ενας στον αλλον φερε μου λιγο το κινητο σου να μιλήσω με καποιον λεει ο αλος ΄΄δεν εχω μοναδες'' και λεει μετα ο αλλος με VPN ρε '' ..... Τι ειναι αυτο ?
VPN = Virtual Private Network
Για να καταλάβεις τι είναι αυτό πρέπει πρώτα να ξέρεις τι είναι το LAN (Local Area Network) και το Internet.
Το LAN είναι απλό, είναι ένα δίκτυο μεταξύ υπολογιστών που βρίσκονται σε κοντινή απόστασή, π.χ. στο ίδιο κτήριο και συνδέονται όλοι με το ίδιο καλώδιο Ethernet. Το LAN λοιπόν είναι ένα εσωτερικό δίκτυο. Αν θες να επικοινωνήσεις με κάποιον υπολογιστή στο τοπικό σου δίκτυο θα χρησιμοποιήσεις μια διεύθυνση όπως 192.168.0.4 Αυτή είναι μια τοπική διεύθυνση.
Το Internet είναι όλοι οι υπολογιστές του κόσμου που είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τα καλώδια που μας παρέχει ο ΟΤΕ σε συνεργασία με τους αντίστοιχους ΟΤΕ όλων των άλλων χορών. Έτσι αν εσύ θες να επικοινωνήσεις με κάποιον υπολογιστή στην Αγγλία πρέπει να ξέρεις ξέρεις την διεύθυνση IP του, που μπορεί να είναι 98.213.255.4 αυτή είναι μια απομακρυσμένη διεύθυνση IP.
To VPN τώρα είναι μια υπηρεσία που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα εικονικό LAN με υπολογιστές που δεν βρίσκονται μόνο στο ίδιο κτήριο και συνδέονται με το ίδο καλώδιο Ethernet αλλά οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας το Internet. Αν ένας υπολογιστής στην Βουλγαρία είναι στο ίδιο VPN με έναν υπολογιστή στην Ελλάδα, τότε είναι σαν αυτοί οι δύο υπολογιστές να βρίσκονται στο ίδιο LAN
Συνεπώς αυτό σου επιτρέπει να μιλάς χωρίς χρέωση καθώς υποτίθεται πως αυτοί οι υπολογιστές γνωρίζουν ο ένας τον άλλο απευθείας και δεν χρειάζεται να περάσουν μέσα από την δρομολόγηση του OTE για να μιλήσουν μεταξύ τους. Στην πράξη και το VPN φυσικά έχει κάποιο κόστος αλλά είναι πολύ μικρότερο από το να τηλεφωνήσεις. Φαντάσου πως αντί να παίρνεις τηλέφωνο κάνεις skype στον άλλο από το τηλέφωνο. Αυτό φυσικά πρυποθέτει ειδική συσκευή τηλεφώνου που μπορεί να λειτουργήσει σαν υπολογιστής που συνδέεται στο internet. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα smartphones για να χρησιμοποιήσεις VPN έπρεπε να αγοράσεις ένα ειδικό τηλέφωνο, το οποίο αν θυμάμαι καλά έβγαινε μόνο σε version σταθερού τηλεφώνου, αλλά πλέον τα smartphones είναι πανίσχυρα και μπορούν άνετα να τρέξουν ένα VPN app.
Nick890
Επιφανές μέλος

VPN = Virtual Private Network
Για να καταλάβεις τι είναι αυτό πρέπει πρώτα να ξέρεις τι είναι το LAN (Local Area Network) και το Internet.
Το LAN είναι απλό, είναι ένα δίκτυο μεταξύ υπολογιστών που βρίσκονται σε κοντινή απόστασή, π.χ. στο ίδιο κτήριο και συνδέονται όλοι με το ίδιο καλώδιο Ethernet. Το LAN λοιπόν είναι ένα εσωτερικό δίκτυο. Αν θες να επικοινωνήσεις με κάποιον υπολογιστή στο τοπικό σου δίκτυο θα χρησιμοποιήσεις μια διεύθυνση όπως 192.168.0.4 Αυτή είναι μια τοπική διεύθυνση.
Το Internet είναι όλοι οι υπολογιστές του κόσμου που είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τα καλώδια που μας παρέχει ο ΟΤΕ σε συνεργασία με τους αντίστοιχους ΟΤΕ όλων των άλλων χορών. Έτσι αν εσύ θες να επικοινωνήσεις με κάποιον υπολογιστή στην Αγγλία πρέπει να ξέρεις ξέρεις την διεύθυνση IP του, που μπορεί να είναι 98.213.255.4 αυτή είναι μια απομακρυσμένη διεύθυνση IP.
To VPN τώρα είναι μια υπηρεσία που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα εικονικό LAN με υπολογιστές που δεν βρίσκονται μόνο στο ίδιο κτήριο και συνδέονται με το ίδο καλώδιο Ethernet αλλά οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας το Internet. Αν ένας υπολογιστής στην Βουλγαρία είναι στο ίδιο VPN με έναν υπολογιστή στην Ελλάδα, τότε είναι σαν αυτοί οι δύο υπολογιστές να βρίσκονται στο ίδιο LAN
Συνεπώς αυτό σου επιτρέπει να μιλάς χωρίς χρέωση καθώς υποτίθεται πως αυτοί οι υπολογιστές γνωρίζουν ο ένας τον άλλο απευθείας και δεν χρειάζεται να περάσουν μέσα από την δρομολόγηση του OTE για να μιλήσουν μεταξύ τους. Στην πράξη και το VPN φυσικά έχει κάποιο κόστος αλλά είναι πολύ μικρότερο από το να τηλεφωνήσεις. Φαντάσου πως αντί να παίρνεις τηλέφωνο κάνεις skype στον άλλο από το τηλέφωνο. Αυτό φυσικά πρυποθέτει ειδική συσκευή τηλεφώνου που μπορεί να λειτουργήσει σαν υπολογιστής που συνδέεται στο internet. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα smartphones για να χρησιμοποιήσεις VPN έπρεπε να αγοράσεις ένα ειδικό τηλέφωνο, το οποίο αν θυμάμαι καλά έβγαινε μόνο σε version σταθερού τηλεφώνου, αλλά πλέον τα smartphones είναι πανίσχυρα και μπορούν άνετα να τρέξουν ένα VPN app.
Thx με κάλυψες !!!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Nick890
Επιφανές μέλος

Άλλη χρέωση υπάρχει για να καλείς μέσω τηλεφωνικής γραμμής κάποιον και άλλη χρέωση για να μιλάς ψηφιακά μέσω γραμμής ίντερνετ. Φυσικά πρέπει να έχεις mb στο κινητό, αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση να έχεις mb και όχι χρόνο ομιλίας. Παλαιότερα για παράδειγμα με τα σταθερά τηλέφωνα VPN και τις ADSL γραμμές μπορούσες να κάνεις VPN στο εξωτερικό και να μην πληρώσεις σχεδόν τίποτα, ενώ αν έκανες διεθνή κλήση ΟΤΕ στο ίδιο νούμερο θα πλήρωνες τα μαλλιά της κεφαλής σου.
Μηπως ξερεις πως κανω VPN?

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

takos
Νεοφερμένο μέλος

βασηκα ζητο και ενα συγνομη για τα γραματα μου, εχο ενα μηκρο θεμα.
εχω ενα προβλημα, οδηγω εδω και 3,5 χρονια. και εχω ενα POLO 1200 to R
εχω κανη διο σκηνηκα, δηλαδη εχω κανη απο απροσεξια δεν ξερω πος,
αλα καμια φορα πηγενω δεξια και εχω βρη τον καθρεφτη τον δεξη διο φορες
την μια τον εσπασα, εχη κανης αναλογη εμπηρια γιατη ενω τα πηγενω καλα
πηρα αρηστα και απο τον δασκαλω για τα αντανακλαστικα μου. αλα
εχω παρατηρησι οτη καμια φωρα πηγενω δεξια γιατη μπορη να μου ποι καπιος.
σκεφτομε μηπος καπος χανω την αίσθηση και χορης να το καταλαβω,
πηγενω δεξια..

Johnny15
Επιφανές μέλος

καλησπερα το ονομα μου τακης, και χαρηκα φηλες και φηλη..
βασηκα ζητο και ενα συγνομη για τα γραματα μου, εχο ενα μηκρο θεμα.
εχω ενα προβλημα, οδηγω εδω και 3,5 χρονια. και εχω ενα POLO 1200 to R
εχω κανη διο σκηνηκα, δηλαδη εχω κανη απο απροσεξια δεν ξερω πος,
αλα καμια φορα πηγενω δεξια και εχω βρη τον καθρεφτη τον δεξη διο φορες
την μια τον εσπασα, εχη κανης αναλογη εμπηρια γιατη ενω τα πηγενω καλα
πηρα αρηστα και απο τον δασκαλω για τα αντανακλαστικα μου. αλα
εχω παρατηρησι οτη καμια φωρα πηγενω δεξια γιατη μπορη να μου ποι καπιος.
σκεφτομε μηπος καπος χανω την αίσθηση και χορης να το καταλαβω,
πηγενω δεξια..![]()
Αρχικά προσπάθησε τα ρήματα να τα τελειώνεις με ει ή με ω. Τα άλλα θα τα δούμε πιο μετά.
takos
Νεοφερμένο μέλος

μηκρος, και για αυτο ζητω σηγνωμη για τα γραματα,,
Johnny15
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.