Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα.

15-01-21

16:30
Καλά jabra είναι αρκετά πάνω από το budget 80€ και...jabra μάρκα έλεγξε αρκετά καλή

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα.

15-01-21

17:57
Εχει κανείς να μου προτείνει ακουστικά υψηλής έντασης ;Οσα βρίσκω, στα σχόλια διαβάζω γκρίνιες.20-25€ το πολύ.Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.263 μηνύματα.

15-01-21

18:09
Σε αυτή την τιμή σου προτείνω να δεις σε handsfree.Εχει κανείς να μου προτείνει ακουστικά υψηλής έντασης ;Οσα βρίσκω, στα σχόλια διαβάζω γκρίνιες.20-25€ το πολύ.Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά.
Με αυτά τα χρήματα θα πάρεις καλά handsfree αλλά πολύ μέτρια headset
harry akritas
Διάσημο μέλος
Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.098 μηνύματα.

15-01-21

18:25
Αν κινηθεί σε handsfree, από τις πιο αξιοπρεπείς πάμφθηνες επιλογές είναι της apple 3.5 mm του 2017 που ταιριάζουν σε όλα τα κινητά. 8.5€ με τα μεταφορικά έχουν στα Σκρουτζομάγαζα. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα κρατήσουν για πάνω από χρόνο όμως.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

15-01-21

19:39
νομιζω την ενταση τη βλεπεις στα χαρακτηριστικα ,μπορεις να το παρεις και με δοσεις κιολας.Εχει κανείς να μου προτείνει ακουστικά υψηλής έντασης ;Οσα βρίσκω, στα σχόλια διαβάζω γκρίνιες.20-25€ το πολύ.Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά.
@Hacker13 για αυξηση εντασης βαζεις ενα προγραμμα στο πισι σαν αυτο για παραδειγμα Letasoft Sound Booster – Increase volume above maximum,υπαρχουν και αλλα δωρεαν
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

15-01-21

21:36
Δεν ενδιαφέρομαι για handsfree ,και δεν θα ξοδέψω πάνω από 35€ για ακουστικά.
Επίσης τα θέλω και για το PS4.Για τα Αγγλικά θα εξεταστώ σε εξεταστικό κέντρο μάλλον και δεν θα έχω δικό μου PC.
Με ενδιαφέρει να ακούω τον ήχο δυνατά (έχω και βαρηκοϊα). Κρίμα να κοπώ στο listening λόγω ακουστικών.
Μου κάνει εντύπωση όταν ψάχνω από κωτσόβολο πχ πως αναφέρει δεν διαθέτουν πλήκτρο ελέγχου έντασης λολ
Επίσης διαβάζω σχόλια στο skroutz για panasonic ή sony πχ (είναι το χειρότερο μην το πάρει κανείς) Απορώ πως εγκρίνουν τέτοια σχόλια.
Επίσης τα θέλω και για το PS4.Για τα Αγγλικά θα εξεταστώ σε εξεταστικό κέντρο μάλλον και δεν θα έχω δικό μου PC.
Με ενδιαφέρει να ακούω τον ήχο δυνατά (έχω και βαρηκοϊα). Κρίμα να κοπώ στο listening λόγω ακουστικών.
Μου κάνει εντύπωση όταν ψάχνω από κωτσόβολο πχ πως αναφέρει δεν διαθέτουν πλήκτρο ελέγχου έντασης λολ
Επίσης διαβάζω σχόλια στο skroutz για panasonic ή sony πχ (είναι το χειρότερο μην το πάρει κανείς) Απορώ πως εγκρίνουν τέτοια σχόλια.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

15-01-21

21:41
καταλαβα,οποτε θα παρεις κατι με ενταση φαινεται και στα χαρακτηριστα τα επιμερους η ενταση του καθενος.Δεν ενδιαφέρομαι για handsfree ,και δεν θα ξοδέψω πάνω από 35€ για ακουστικά.
Παρε κατι εξειδικευμενο και οχι τα απλα οποτε να εισαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.263 μηνύματα.

15-01-21

21:52
Από προσωπική εμπειρία στο xbox περισσότερο χρησιμοποιώ τα handsfree, παρά τα headset. Είναι πιο ξεκούραστα, και ο ήχος είναι καλύτερος.Επίσης τα θέλω και για το PS4.Για τα Αγγλικά θα εξεταστώ σε εξεταστικό κέντρο μάλλον και δεν θα έχω δικό μου PC.
Το headset μ είναι το razer electra v2.
Από το μικρόφωνο του handfree επίσης με ακούνε καλύτερα. Και στις τηλ κλήσεις και στο warzone

Τεσπά, αφού πας για headset προτείνω τα Sharkoon Skiller SGH1 στα 27€ περίπου
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

16-01-21

19:48
Μάλλον θα πάρω αυτά https://www.public.gr/product/turtl...svP6r4NMiEuBr8TOzf09KRGULrh-tvaxoCgrcQAvD_BwE Turtle Beach Recon 70Ν
Είναι καλά για gaming και φυσικά για να εξεταστώ στα Αγγλικά που με ενδιαφέρει.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

16-01-21

20:22
πολυ ωραιο και καλη επιτυχια απο μενα!Μάλλον θα πάρω αυτά https://www.public.gr/product/turtl...svP6r4NMiEuBr8TOzf09KRGULrh-tvaxoCgrcQAvD_BwE Turtle Beach Recon 70Ν

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

17-01-21

16:46
Για το listening στα αγγλικά είναι καλά σίγουρα ή μόνο για gaming ;
Είδα και αυτό το άρθρο https://www.pcsteps.gr/239580-αγορά-gaming-headset-ακουστικά-μικρόφωνο/
Είδα και αυτό το άρθρο https://www.pcsteps.gr/239580-αγορά-gaming-headset-ακουστικά-μικρόφωνο/
Guest 986132
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-01-21

16:59
Χάκερ, θεωρώ κάπως παράτολμο να σου πει κάποιος πάρ' το ή μη το πάρεις, τη στιγμή που για τον μέσο όρο παίζει διαφωνία για Χ ακουστικά. Φαντάσου εάν ο άλλος έχει και θεματάκι με την ακουστικότητά του. Το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις ο ίδιος και να δεις κατά πόσο είναι αποδοτικά στη δική σου ακοή.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

17:01
Απο αυτο που εβαλες εγω κρατησα αυτοΓια το listening στα αγγλικά είναι καλά σίγουρα ή μόνο για gaming ;
Αν θέλουμε και κάποιο μικρόφωνο, η ιδανική λύση είναι να αγοράσουμε κάποιο ξεχωριστό, και όχι κάποιο gaming headset. Σίγουρα η ποιότητα θα είναι ανάλογη με το budget που διαθέτουμε.
Όμως ακόμα και σε πολύ περιορισμένο budget, έχουμε επιλογές που θα μας προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου, ακόμα και από τα πιο ακριβά και πολυδιαφημισμένα gaming headset.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολυ σωστα αυτο που λεει η Lysippe διαλεξε ενα που βολευει εσενα. Καλο ειναι τωρα που ανοιγουν τα μαγαζια να πας να δοκιμασειςΧάκερ, θεωρώ κάπως παράτολμο να σου πει κάποιος πάρ' το ή μη το πάρεις, τη στιγμή που για τον μέσο όρο παίζει διαφωνία για Χ ακουστικά. Φαντάσου εάν ο άλλος έχει και θεματάκι με την ακουστικότητά του. Το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις ο ίδιος και να δεις κατά πόσο είναι αποδοτικά στη δική σου ακοή.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

17-01-21

18:26
Χάκερ, θεωρώ κάπως παράτολμο να σου πει κάποιος πάρ' το ή μη το πάρεις, τη στιγμή που για τον μέσο όρο παίζει διαφωνία για Χ ακουστικά. Φαντάσου εάν ο άλλος έχει και θεματάκι με την ακουστικότητά του. Το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις ο ίδιος και να δεις κατά πόσο είναι αποδοτικά στη δική σου ακοή.
Ολα τα ακουστικά δουλεύουν για την ακοή μου.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και πάντα αγοράζω online ούτε πρόκειται να βγώ από το σπίτι με τον covid.
Τά 35€ είναι τα περισσότερα που θα διαθέσω.Αλλες φορές ξόδευα 15€ το πολύ.Το μικρόφωνο με τα low budget ακουστικά που έχω δουλεύει μια χαρά.
Απλά σκέφτομαι μήπως κάνουν μόνο για την κονσόλα και όχι για ταινίες,μουσική στο PC αλλά καθώς έχουν Jack 3.5 mm θα κάνουν και για PC
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

19:41
καλε ενταξει νομισα οτι μπορεις να πας σε εναν κωτσοβολο για παραδειγμα και να τα δεις και απο κοντα.Ολα τα ακουστικά δουλεύουν για την ακοή μου.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και πάντα αγοράζω online ούτε πρόκειται να βγώ από το σπίτι με τον covid.
Τά 35€ είναι τα περισσότερα που θα διαθέσω.Αλλες φορές ξόδευα 15€ το πολύ.Το μικρόφωνο με τα low budget ακουστικά που έχω δουλεύει μια χαρά.
Απλά σκέφτομαι μήπως κάνουν μόνο για την κονσόλα και όχι για ταινίες,μουσική στο PC αλλά καθώς έχουν Jack 3.5 mm θα κάνουν και για PC
Σιγουρα το 3.5 mm κανει για πισι,αρκει να εχει την αναλογη υποδοχη που δεν πιστευω να μην εχει.
Οποτε διαλεγεις αυτο που θες,ολα κανουν τη δουλεια τους.

Αν τα αγορασεις και ονλινε δεν υπαρχει θεμα,μια χαρα ολα και ευχομαι να περασεις και την εξεταστικη που θες,αλιμονο δεν ειπαμε κατι για να θυμωσεις,αγαπη απλα

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

17-01-21

22:55
Ευχαριστώ πολύ.καλε ενταξει νομισα οτι μπορεις να πας σε εναν κωτσοβολο για παραδειγμα και να τα δεις και απο κοντα.
Σιγουρα το 3.5 mm κανει για πισι,αρκει να εχει την αναλογη υποδοχη που δεν πιστευω να μην εχει.
Οποτε διαλεγεις αυτο που θες,ολα κανουν τη δουλεια τους.δεν ειπα κατι ουτε εθιξα καποιο προβλημα,μην το παιρνεις ετσι και μη θυμωνεις.Ειπα οτι καποιες φορες οτι εχει σχεση με ηλεκτρονικο ειναι καλο να το βλεπουμε μπροστα μας καταλαβες.
Αν τα αγορασεις και ονλινε δεν υπαρχει θεμα,μια χαρα ολα και ευχομαι να περασεις και την εξεταστικη που θες,αλιμονο δεν ειπαμε κατι για να θυμωσεις,αγαπη απλανα εισαι καλα απο μενα και να μη σταματας τα ονειρα σου!
![]()
Εριξα μια ματιά στο ιστορικό αγορών από eshop και όντως παλιότερα έχω αγοράσει ακουστικά με 10€ και με 15€ οπότε 35€ πόσο χειρότερα μπορεί να είναι.
Αυτά που έχω ήταν αρκετά καλά όμως μετά από 1,5 χρόνο χρήσης κόπηκε το καλώδιο και ακούω από την μια μεριά μόνο για αυτό θα πάρω άλλα.
Λογικά κάνει σε όλα τα PC (ελπίζω να μην έχω θέμα στο εξεταστικό κέντρο , αν δεν εξεταστώ σπίτι ).Αλλωστε, όλα τα ακουστικα ή jack 3,5 m.m έχουν ή usb. (αν δεν κάνω λάθος )
Guest 515609
Επισκέπτης

25-01-21

21:26
Έχετε να προτείνετε κάποιο στοματικό διάλυμα; Έχω μια ευαισθησία σε ένα δόντι και μου είπαν ότι με ένα στοματικό διάλυμα θα μου περάσει. Να ρωτήσω φαρμακοποιό καλύτερα;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

25-01-21

21:29
εμενα ο οδοντιατρος μου ειχε συστησει το Listerine. Τωρα αν θες ρωτας και το φαρμακοποιο σου.Έχετε να προτείνετε κάποιο στοματικό διάλυμα; Έχω μια ευαισθησία σε ένα δόντι και μου είπαν ότι με ένα στοματικό διάλυμα θα μου περάσει. Να ρωτήσω φαρμακοποιό καλύτερα;
Ευαισθησια τι εννοεις?σε τιναζει?
Guest 515609
Επισκέπτης

25-01-21

21:34
Με πονάει από μέσα, λογικά τα νεύρα-ούλο είναι. Οκ θα ρωτήσω, όλο και κάτι θα έχει.εμενα ο οδοντιατρος μου ειχε συστησει το Listerine. Τωρα αν θες ρωτας και το φαρμακοποιο σου.
Ευαισθησια τι εννοεις?σε τιναζει?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

25-01-21

21:37
μηπως παρεις σε κατι κατεξοχην φαρμακευτικο που να ειναι και αντιφλεγμονωδες καταλαβες?Με πονάει από μέσα, λογικά τα νεύρα-ούλο είναι. Οκ θα ρωτήσω, όλο και κάτι θα έχει.
Να κανεις μπουκωμα με νερο με αλατονερο βοηθαει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.