Guest 515609
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-01-21

21:41
Δεν με πονάει πάντα, απλά μια στο τόσο. Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες.μηπως παρεις σε κατι κατεξοχην φαρμακευτικο που να ειναι και αντιφλεγμονωδες καταλαβες?
Να κανεις μπουκωμα με νερο με αλατονερο βοηθαει?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

25-01-21

21:47
βοηθαει το αλατονερο για δοκιμασε.Δεν με πονάει πάντα, απλά μια στο τόσο. Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες.

Guest 986132
Επισκέπτης

25-01-21

22:25
Γιαννούτα, ίσως σε βοηθούσε κάτι και σε οδοντόκρεμα πχ sensodyne. Ρώτα, όμως, και τον φαρμακοποιό σου. Σίγουρα θα ξέρει να σε κατατοπίσει σε κάτι αποτελεσματικό.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

16-05-21

13:06
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι.
Προσπαθώ -μάταια- να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό τηλέφωνο Samsung (Galaxy A50 για την ακρίβεια) σε MacBook. Συνέδεσα τις δύο συσκευές με καλώδιο αλλά ο υπολογιστής αγνοούσε λίγο την ύπαρξη του τηλεφώνου. Προσπάθησα και με Bluetooth αλλά βγάζει συνέχεια μήνυμα "η μεταφορά απέτυχε".
Έχετε υπ' όψιν κανέναν άλλον τρόπο ώστε να καταφέρω να μεταφέρω τις φωτογραφίες;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προσπαθώ -μάταια- να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό τηλέφωνο Samsung (Galaxy A50 για την ακρίβεια) σε MacBook. Συνέδεσα τις δύο συσκευές με καλώδιο αλλά ο υπολογιστής αγνοούσε λίγο την ύπαρξη του τηλεφώνου. Προσπάθησα και με Bluetooth αλλά βγάζει συνέχεια μήνυμα "η μεταφορά απέτυχε".
Έχετε υπ' όψιν κανέναν άλλον τρόπο ώστε να καταφέρω να μεταφέρω τις φωτογραφίες;
Guest 749981
Επισκέπτης

16-05-21

13:08
Google Drive ή κάποιο cloud γενικότερα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

16-05-21

13:31
Αν εχεις καρτα μνημης μπορεις να συνδεσεις την καρτα μνημης στο πισι και οχι το κινητο.Καλησπέρα σας!
Με Bluetooth μπορει να υπαρχουν κενα και να μην ολοκληρωνεται.
Απο τη στιγμη που συνεδεσες το κινητο με το πισι κατεβασε το driver του κινητου στο πισι ωστε να το αναγνωριζει και να το βλεπεις σαν εναν εξωτερικο σκληρο δισκο καταλαβες.
Δες απο εδω
Samsung Galaxy A50
- Attach a USB cable to your phone and to a free USB port on your Mac8.
- Tap Allow.
- On your Mac, open Android File Transfer.
- Open the DCIM folder.
- Open the Camera folder.
- Select the photos and videos you wish to transfer.
- Drag the files into the desired folder on your Mac.
- Detach the USB cable from your phone.

Πρεπει να γινεται ετσι

Allowing a Mac to Recognize an Android
Allowing a Mac to Recognize an Android. If you just connect your Android device to you Mac with a USB cable, your Mac will not recognize the device as a Windows computer does. Instead, to get your Android device connected to your Mac, turn the Android's d

Samsung Phone not recognized - Apple Community
Will Samsung Phones Connect to Apple Computers?
Without a connection between your computer and your phone, it can be difficult to move your e-books, movies, music and photos from one device to the other. Samsung phones can connect with Apple computers, even though the software they use is owned by different companies. Don't let your media sit...

Easy Ways to Transfer Photos from Android to Mac
If you are wondering how to transfer photos from Android to Mac, you come to the right place, as this post will offer you useful and specific guidance.

Connect Android to Mac through Wi-Fi
This guide will show you how to connect Android to Mac through Wi-Fi using a free tool.

Μετα καταληγεις στο cloud αλλα εκει ειναι αργο το ανεβασμα κατεβασμα καταλαβες.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

16-05-21

13:50
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!
Αποστολή εξετελέσθη!
Αποστολή εξετελέσθη!

Guest 254537
Επισκέπτης

06-07-21

19:17

Μπορώ σε σκελετό γυαλιών ηλίου της πλάκας να περάσω, καλούς φακούς?
imkindalost
Νεοφερμένο μέλος
Η imkindalost αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα.

06-07-21

19:42
έχω περάσει φακους σε σκελετό αξίας 1€ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Μπορώ σε σκελετό γυαλιών ηλίου της πλάκας να περάσω, καλούς φακούς?

Guest 890013
Επισκέπτης

06-07-21

19:45
Ελπίζω οταν φόρεσες τα γυαλιά να ειδες πιο καθαρα τι βλακεια εκανεςέχω περάσει φακους σε σκελετό αξίας 1€![]()
imkindalost
Νεοφερμένο μέλος
Η imkindalost αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα.

06-07-21

19:58
τα έχω 2.5 χρόνια και ειναι μια χαραΕλπίζω οταν φόρεσες τα γυαλιά να ειδες πιο καθαρα τι βλακεια εκανες
Guest 254537
Επισκέπτης

07-07-21

00:26
Τέλεια! Πόσο περίπου κοστίζει?έχω περάσει φακους σε σκελετό αξίας 1€![]()
imkindalost
Νεοφερμένο μέλος

07-07-21

00:29
αναλόγως την μυωπια σου εγω πληρωσα 60Τέλεια! Πόσο περίπου κοστίζει?
Guest 254537
Επισκέπτης

07-07-21

00:52
Ηλίου θθέλω!
Ηλίου θέλω!αναλόγως την μυωπια σου εγω πληρωσα 60
imkindalost
Νεοφερμένο μέλος

07-07-21

00:59
ααα αχαχαχ. δεν γνωρίζω!Ηλίου θθέλω!
Ηλίου θέλω!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

09-09-21

00:38
Μπορώ να έχω δύο λειτουργικές κάρτες SIM από τη Vodafone τοποθετημενες σε δύο διαφορετικές συσκευές και απλά όταν θέλω να χρησιμοποιηθεί η αντίστοιχη συσκευή, να κλείνω την άλλη και να έχω κανονικά δίκτυο;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

09-09-21

00:47
Εννοείς ότι θέλεις να έχεις ένα ίδιο νούμερο κινητού σε 2 κάρτες sim στις αντίστοιχες 2 συσκευές σου;Μπορώ να έχω δύο λειτουργικές κάρτες SIM από τη Vodafone τοποθετημενες σε δύο διαφορετικές συσκευές και απλά όταν θέλω να χρησιμοποιηθεί η αντίστοιχη συσκευή, να κλείνω την άλλη και να έχω κανονικά δίκτυο;
Ξέρω ότι γίνεται με τη cosmote αλλά για τη Vodafone δεν ξέρω. Της cosmote η υπηρεσία λέγεται mobile TWinSIM και είναι δωρεάν. Αλλά διαβάζω κάπου ότι της Vodafone έχει ένα μικρό πάγιο. Καλύτερα ρωτά τη Vodafone για σιγουριά.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

09-09-21

00:47
Σε αντίστοιχη ερώτηση 6-7 χρόνια πριν μου έχουν πει όχι. Θεωρώ ότι τεχνικά γίνεται αλλά δεν παίζει το να ανοίξεις και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα (και δεν σε πιστεύει η vodafon όσο και να υποσχεθείς οτι δεν θα το κάνεις). Λύση που μου προτάθηκε τότε ήταν 2 νούμερα και προώθησηΜπορώ να έχω δύο λειτουργικές κάρτες SIM από τη Vodafone τοποθετημενες σε δύο διαφορετικές συσκευές και απλά όταν θέλω να χρησιμοποιηθεί η αντίστοιχη συσκευή, να κλείνω την άλλη και να έχω κανονικά δίκτυο;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

10-04-22

12:40
Hello, υπάρχει κάποιος που κατοικεί/κατοικούσε για κάποιο διάστημα στη Γαλλία να με κατατοπίσει σε μερικά πράγματα όπως έγγραφα που πρέπει να'χω μεταφρασμένα, συνθήκες, επιλογή arrondissement de Paris, site εύρεσης εργασίας κτλ;
Αν ναι, ας μου στείλει ένα πμ.
Αν ναι, ας μου στείλει ένα πμ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-04-22

10:29
Παιδιά έφαγα το Πάσχα διακοσμητικό αυγό από πασχαλινό τσουρέκι. Ίσως το πιο άνοστο αυγό που έχω φάει μέχρι τώρα. Το θέμα είναι πως στην συσκευασία το έγραφε με μικρά γράμματα και το ανακάλυψα μόλις σήμερα. Πιστεύετε πως υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Εφόσον είμαι απολύτως καλά, δεν συντρέχει λόγος καποιας ανησυχίας;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.