10-05-24

18:26
Εγώ βάζω στο σφουγγάρι για τα πιάτα νερό με απορρυπαντικό πιάτων και τα τρίβω.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

28-05-24

12:33
Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος;
Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα.
Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

28-05-24

12:37
Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ;Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος;
Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν.
amarelia
Περιβόητο μέλος

28-05-24

12:38
Γιατι βαριέμαι να ψάχνω και είμαι τεμπέλα.Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ;
Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν.
Αλλά αφού με ξεσκέπασες θα το ψάξω.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

28-05-24

12:41
Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις..Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος;
Σαν το χερι δεν εχει ομως..
Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι.
Θες και σκαμνακι να καθησεις.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

28-05-24

13:48
Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη.Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος;
Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι.
Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι.
Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ
Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι.

28-05-24

15:05
Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-05-24

15:08
Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα...Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί!![]()
Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε...

28-05-24

15:12
Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά.Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-05-24

15:15
Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά!Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί!![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω.
amarelia
Περιβόητο μέλος

28-05-24

15:16
δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν.Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του
Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-05-24

15:17
Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά.Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά.
Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή...

28-05-24

15:21
Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα.
Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι.
Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-05-24

15:30
Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες...
Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου.

28-05-24

15:32
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες...

Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

28-05-24

16:53
Συγγνώμη δεν κρατήθηκα

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

28-05-24

17:00
Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψειδεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν.
Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

28-05-24

17:07
Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους?Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί!![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

28-05-24

18:00
Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλΓιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

28-05-24

18:08
Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα.Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ
Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.