Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 10 Μαΐου 2024 στις 18:26 Η Himela έγραψε: #841 10-05-24 18:26 Εγώ βάζω στο σφουγγάρι για τα πιάτα νερό με απορρυπαντικό πιάτων και τα τρίβω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:33 Η amarelia έγραψε: #842 28-05-24 12:33 Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:37 Ο Valder έγραψε: #843 28-05-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:38 Η amarelia έγραψε: #844 28-05-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. Click για ανάπτυξη... Γιατι βαριέμαι να ψάχνω και είμαι τεμπέλα. Αλλά αφού με ξεσκέπασες θα το ψάξω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #845 28-05-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις.. Σαν το χερι δεν εχει ομως.. Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι. Θες και σκαμνακι να καθησεις. Πως να καθαρίσω το φούρνο οικολογικά - Argiro.gr - Argiro Barbarigou Μάθε τα όλα εδώ! www.argiro.gr rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 13:48 Η rafaela11: #846 28-05-24 13:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:33 Η amarelia έγραψε: #842 28-05-24 12:33 Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:37 Ο Valder έγραψε: #843 28-05-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:38 Η amarelia έγραψε: #844 28-05-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. Click για ανάπτυξη... Γιατι βαριέμαι να ψάχνω και είμαι τεμπέλα. Αλλά αφού με ξεσκέπασες θα το ψάξω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #845 28-05-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις.. Σαν το χερι δεν εχει ομως.. Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι. Θες και σκαμνακι να καθησεις. Πως να καθαρίσω το φούρνο οικολογικά - Argiro.gr - Argiro Barbarigou Μάθε τα όλα εδώ! www.argiro.gr rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 13:48 Η rafaela11: #846 28-05-24 13:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:37 Ο Valder έγραψε: #843 28-05-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:38 Η amarelia έγραψε: #844 28-05-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. Click για ανάπτυξη... Γιατι βαριέμαι να ψάχνω και είμαι τεμπέλα. Αλλά αφού με ξεσκέπασες θα το ψάξω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #845 28-05-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις.. Σαν το χερι δεν εχει ομως.. Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι. Θες και σκαμνακι να καθησεις. Πως να καθαρίσω το φούρνο οικολογικά - Argiro.gr - Argiro Barbarigou Μάθε τα όλα εδώ! www.argiro.gr rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 13:48 Η rafaela11: #846 28-05-24 13:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:38 Η amarelia έγραψε: #844 28-05-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. Click για ανάπτυξη... Γιατι βαριέμαι να ψάχνω και είμαι τεμπέλα. Αλλά αφού με ξεσκέπασες θα το ψάξω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #845 28-05-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις.. Σαν το χερι δεν εχει ομως.. Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι. Θες και σκαμνακι να καθησεις. Πως να καθαρίσω το φούρνο οικολογικά - Argiro.gr - Argiro Barbarigou Μάθε τα όλα εδώ! www.argiro.gr rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 13:48 Η rafaela11: #846 28-05-24 13:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για δεν ψαχνεις του ίδιου μοντέλου το manual ή αναλογου φουρνου της ιδιας εταιριας, στο νετ; Επανω ειναι πολλα, για πολλες ηλεκτρικες συσκευες, δωρεαν. Click για ανάπτυξη... Γιατι βαριέμαι να ψάχνω και είμαι τεμπέλα. Αλλά αφού με ξεσκέπασες θα το ψάξω.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #845 28-05-24 12:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις.. Σαν το χερι δεν εχει ομως.. Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι. Θες και σκαμνακι να καθησεις. Πως να καθαρίσω το φούρνο οικολογικά - Argiro.gr - Argiro Barbarigou Μάθε τα όλα εδώ! www.argiro.gr rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 13:48 Η rafaela11: #846 28-05-24 13:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν οι ακριβότεροι φουρνοι που εχουν την λεγομενη πυροληση..δηλαδη ζεσταινουν τα πλαγια τοιχωματα και τον πατο αρκετα τα λιπη γινονται σκονη και τα σκουπιζεις.. Σαν το χερι δεν εχει ομως.. Να εδω καποιες οδηγιες χωρις πυρολυση..με σοδα αμμωνια και ξυδι. Θες και σκαμνακι να καθησεις. Πως να καθαρίσω το φούρνο οικολογικά - Argiro.gr - Argiro Barbarigou Μάθε τα όλα εδώ! www.argiro.gr
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 13:48 Η rafaela11: #846 28-05-24 13:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ξέρει κάποιος ποιά είναι η πιο σωστή και έυκολη διαδικασία για να καθαρίσει πλήρως ο φούρνος; Πέρα απο τα κατάλληλα καθαριστικά για τον φούρνο θυμάμαι πως στο manual έλεγε μια μέθοδο όπου τον άναβες κτλ, αλλά το πέταξα και το έχασα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω 2 τρόπους, ανάλογα την όρεξη. Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να πάρεις ή ένα ταψάκι ή ενα πυρίμαχο, να βάλεις νερό με φέτες λεμόνι μεσα και να το αφήσεις να ζεσταθεί μέσα στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Μετά παίρνεις το θαυματουργό bionol ή overlay και με ένα σκληρό σφουγγαράκι η από αυτά τα πράσινα πιο μαλακα τύπου συρματακια και τρίβεις μέσα. Βγάζεις και τα ραφακια τα πλένεις και αυτά και τέλος το τζάμι. Μόλις τελειώσεις τα σκουπιζεις όλα με ένα βετεξακι, αν θες με ξύδι. Ο άλλος είναι οτι απλά ζεσταινεις το φούρνο και τρίβεις με τον ίδιο τρόπο μετά. Ο πρώτος λειτουργεί καλύτερα αν έχεις έντονες λαδιες κτλ κτλ Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό φυσικά, ο φούρνος θέλει ανά 1-3 μήνες καθάρισμα, αναλογα και τη συχνοτητα που το λειτουργείς φυσικά, διαφορετικά ο,τι κι αν κάνεις θα σε δυσκολέψει λίγο. Τουλάχιστον εμένα η μανούλα μου και η γιαγιακα μοη αυτά με έχει μάθει, συγγνώμη αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι είναι.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #847 28-05-24 15:05 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η Υδροχόος έγραψε: #848 28-05-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Μετά τη δύση τού ηλίου. Έτσι λένε...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #849 28-05-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί δεν βάζεις όπως θα βάζαμε εμείς ; Δηλαδή σε χέρια και πόδια. Από ένα "ψιτ", όχι παραπάνω. Άλλωστε, η μυρωδιά είναι αυτή που απωθεί τα έντομα... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:15 Η Εριφύλη έγραψε: #850 28-05-24 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Εγώ την είχα ψεκάσει παντού. Πόδια, κοιλιά, τρίχωμα, σώμα. Εννοείται κοιτάς μη μπει στα μάτια και στο στόμα.. και από απόσταση 30-40 εκατοστά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αλλά πλέον, της αγοράζω αντιπαρασιτικό κολάρο.. έχω χρόνια να την ψεκάσω.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.154 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:16 Η amarelia έγραψε: #851 28-05-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του Click για ανάπτυξη... δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν;
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:17 Η Υδροχόος έγραψε: #852 28-05-24 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο. Ο γιατρός μού είπε, δυο ψιτ πάνω στον αυχένα του, ή δυο ψίτ στο χέρι μου και να το τρίψω στο κεφαλάκι του. Στο ίντερνετ λένε να το ψεκάσεις σε όλο το σκυλί. Αναρωτιέμαι ποια είναι η σωστή ποσότητα και ο σωστός τρόπος αφού πρέπει να μπαίνει καθημερινά. Click για ανάπτυξη... Ακολούθησε τις οδηγίες τού γιατρού. Είναι ένα αβλαβές εντομοαπωθητικό η σιτρονέλα. Δεν κάνει κακό. Σε μικρή ποσότητα ειδικά. Σε όλο το σκυλί, όχι, δε θα ψέκαζα. Το θεωρώ υπερβολή...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #853 28-05-24 15:21 Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ της έχω λουρί scalibor, χάπι για ενδοπαράσιτα και μου είπε και κάθε απόγευμα σιτρονέλα. Απλά θέλω να το κάνω σωστά για να μη γίνει τίποτα. Ουσιαστικά η σιτρονέλα είναι απλά ένα άρωμα που απωθεί τη σκνίπα; Έψαξα και δε βρήκα πουθενά πόσο και πώς να βάλω. Ένα βιντεάκι, κάτι.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:30 Η Υδροχόος έγραψε: #854 28-05-24 15:30 Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 15:32 Η Himela έγραψε: #855 28-05-24 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Η σιτρονέλα φαντάσου ότι είναι τόσο αγνή που την βάζουν ως και στις κούνιες/κρεβατάκια των μωρών για να μην πηγαίνουν κουνούπια και σκνίπες... Εμπιστεύσου τον κτηνίατρο. Άποψή μου. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα βάζω έτσι όπως είπε, στο χέρι μου και θα τη χαϊδεύω στο κεφάλι ως αυχένα. Εξάλλου και το scalibor για τη σκνίπα είναι.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.759 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:53 Ο ultraviolence: #856 28-05-24 16:53 Συγγνώμη δεν κρατήθηκα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:00 Η rafaela11: #857 28-05-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν έχω σκύλο αλλα στις γάτες όταν βάζουμε αμπούλες είναι πισω στον αυχένα για να μην τα γλείφουν. Τα σκυλιά γλείφονται; αν ναι αυτό είναι ασφαλές σε περίπτωση που το γλείψουν; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στον εκτορακο το ίδιο, στη ράχη για να μη το γλείψει
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #858 28-05-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πώς βάζουμε σπρέι σιτρονέλας στο σκυλί; Πόσο, πού ακριβώς, πότε, με τί τρόπο; Μερσί! Click για ανάπτυξη... Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους?
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:00 Η rafaela11: #859 28-05-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γιατι τα σκυλακια χρειαζονται προστασια απο τα κουνουπια? Δεν τα προστατευει το τριχωμα τους? Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 18:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #860 28-05-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια.
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φαντάζομαι εννοεί γενικά και για ψιλους κτλ Click για ανάπτυξη... Αααα..για ψυλους την βαζετε ? ναι βεβαια οι ψυλοι αρεσκονται στο τριχωμα. Νομιζα την σιτρονελα την βαζεται για τα κουνουπια.