Μαγειρική για στόκους και γευστικές προτάσεις!

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

underwater

New member

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,570 μηνύματα.
Όσο weirdo κι αν δείξω, να πω ότι σιχαίνομαι την μουστάρδα, εκτός κι αν είναι σε μικρή ποσότητα σε σάντουιτς. Οπότε δε νομίζω.:PΕυχαριστώ πάντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Είδες το edit; Αλλιώς με καστανό ρύζι και δαμάσκηνα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

New member

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,570 μηνύματα.
Τα άλλα 2 ενδιαφέροντα. Πολύ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

io-io

New member

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,841 μηνύματα.
Μμμ σολωμος! Με φασολακια με σκορδο και hollandaise sauce?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

New member

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,570 μηνύματα.
Αυτή η σως λίγο της υπομονής φαίνεται βρε io-io.:happy: Αλλά θα το έχω στα υπόψην.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Τη βρίσκεις και ημι-έτοιμη, πάντως. ;) Και έτοιμη. Ο ιχλίμπεντιχ, που κατά τ' άλλα μαγειρεύει τέλεια (όντως καλέ) την είχε κάνει χάλια, όταν πάλεψε να τη φτιάξει από το μηδέν.

Μμμμ, αυγά benedict...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

io-io

New member

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός . Έχει γράψει 1,841 μηνύματα.
Αυτή η σως λίγο της υπομονής φαίνεται βρε io-io.:happy: Αλλά θα το έχω στα υπόψην.

Τη βρίσκεις και ημι-έτοιμη, πάντως. ;) Και έτοιμη. Ο ιχλίμπεντιχ, που κατά τ' άλλα μαγειρεύει τέλεια (όντως καλέ) την είχε κάνει χάλια, όταν πάλεψε να τη φτιάξει από το μηδέν.

Μμμμ, αυγά benedict...

Πολυ της υπομονης! Αλλα οπως λεει το γιδακι, και εγω παντα ημι-ετοιμη την παιρνω. Και τα αυγουλακια αυτα ειναι τελεια για brunch...μιαμ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Παιδιά, βοήθεια.

Έφερα από την Ελλάδα ένα χταποδακοκαλαμαρακομίξ σε ηλιέλαιο, και δεν ξέρω τι να το κάνω!!!
είναι όπως στην εικόνα. Έχω διάφορα ζυμαρικά, αλλά και κριθαράκι.

:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • Cochon990.jpg
    Cochon990.jpg
    835.3 KB · Εμφανίσεις: 62

Κακή Επιρροή

New member

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 10,125 μηνύματα.
Νομίζω ότι αυτό είναι έτοιμο και τρώγεται ως έχει! Εχω την εντύπωση λοιπόν ότι του προσθέτεις λίγο λεμόνι και το τσακίζεις με ένα καραφάκι ούζο On the side :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Ναι, antipasti λέει από πίσω, αλλά δεν ξέρω. Λες να το φάω έτσι;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

New member

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 916 μηνύματα.
Ναι, antipasti λέει από πίσω, αλλά δεν ξέρω. Λες να το φάω έτσι;;
Τηγάνισε πατατούλες και αν έχεις ούζο ακόμα καλύτερα! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

New member

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 10,125 μηνύματα.
Ναι, antipasti λέει από πίσω, αλλά δεν ξέρω. Λες να το φάω έτσι;;
Βασικά το "πρόβλημα" αυτού του πράγματος είναι ότι είναι "μεζές" κι όχι να κάτσεις κάτω να το φας για φαγητό
Είναι να το βγάλεις μαζί με ψωμάκι, τυράκι, ελίτσες, ουζάκι κλπ :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Οκ καλύτερα, γλυτώνω και το μπελά!
Καμία ιδέα για το υπόλοιπο μενού; :D Λέμε να τα χλαπακιάσουμε αύριο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

New member

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 10,125 μηνύματα.
Φτιάξε κανα ριζότο ελαφρύ για να ταιριάζει :)


Εγώ για αύριο έχω ήδη φτιάξει την σκορδαλιά μου και την πατζαροσαλάτα και αύριο μόνο θα κάνω μπρόκολο στον ατμό, μια πράσινη σαλάτα με ρόκα μαρούλι κλπ και φυσικά τον μπακαλιάρο τηγανητό με κουρκούτι :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.
Καλέ ναι καλέ, είναι 25η...!
Οκ, για κριθαράκι έχετε καμία συνταγή;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

New member

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 916 μηνύματα.
Α ΚουΕ, εγώ είμαι καλύτερος! Έφτιαξα μακαρονάδα με γαρίδες την Κυριακή.
(Για τη συνταγή μη με ρωτήσετε, αυτά που μου είπε η μάνα μου απ΄ το τηλέφωνο έκανα και τα ξέχασα κιόλας. :P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

New member

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 10,125 μηνύματα.
Λεπόν....
Την Κυριακή θα έρθει φιλικό ζευγάρι σπίτι να μασαμπουκιάσουμε
Εχω αποφασίσει το περισσότερο μενού αλλά κάτι μου λείπει και θέλω ιδέες

Θα έχω, μια μεγάλη πράσινη σαλάτα με μαρούλια ρόκες παρμεζάνες κλπ
Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές και κρεμμύδια
Πατάτες φούρνου με μέλι και κόλιανδρο
και???? κάτι ακόμα... ψάχνω κάτι ακόμα
ιδέες παρακαλώ! :D

φυσικά θα έχω και γλυκό μετά, αλλά ψάχνω ένα πιάτο ακόμα :redface:
το κρασί μας θα είναι κόκκινο φυσικά :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kakerlak

New member

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών . Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
αν θα έλεγα κανένα σκόρδοψωμάκι θα το χάλαγα το μενού ε? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

New member

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.
παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι που το χω απορια. οταν ημουνα αθηνα (τι ωραια χρονια!!) τρωγαμε στις ταβερνες σαγανακι το λεγανε αν θυμαμαι καλα, ηταν τυρι νομιζω τηγανισμενο αλλα πως το κανουμε ακριβως και τι τυρι να ζητησω απο το supermarket??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top