Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Εγώ πάλι χρησιμοποιώ τον αέρα σχεδόν στα πάντα και ποτέ δεν είχα θέμα νοστιμιάς..![]()
αν αρχίσεις να μαγειρεύεις με αντιστάσεις σε χαμηλή φωτιά και για μεγάλη διάρκεια, τότε θα δεις ότι είχες θέμα με τις γεύσεις και δεν το ήξερες

λοιπόν, επειδή το χοιρινό τηγανιά μου φαίνεται λίγο στο μάτι


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


παίρνω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι Αθήναλοιπόν, επειδή το χοιρινό τηγανιά μου φαίνεται λίγο στο μάτιαποφάσισα πως θα συμπληρώσω το μενού μου με παϊδάκια στο φούρνο με δεντρολίβανο
![]()


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος


Αυτό είναι οι αντιστάσεις νομίζω Βικάκι...Χμμμ η άσχετη....ο αέρας είναι αυτός που έχει αυτό το σημαδάκι; = μέσα σε ένα κουτάκι;![]()
Ο αέρας είναι που έχει ένα σαν ανεμιστήρα

...ε; χμ..!! πάω να δω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Αυτό είναι οι αντιστάσεις νομίζω Βικάκι...
Ο αέρας είναι που έχει ένα σαν ανεμιστήρα
...ε; χμ..!! πάω να δω!
well said καλυψούδι

μην πας να δεις, καλά τα λες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος


Πολύ καλό σαγανάκι γίνεται με πεκορίνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος


Τυρί Σικελικής προέλευσης, που όμως εδώ και πολλά χρόνια παρασκευάζεται και στην Ελλάδα. Μοιάζει κάπως με κεφαλοτύρι. Προτείνεται ως καλύτερο αυτό της Αμφιλοχίας.Τι ειναι ενα πεκορινο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος


Ακόμη καλύτερα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς τίποτα. Πιο υγιεινό και κατ'εμέ διατηρεί και καλύτερα τη γεύση του.Ναι, το βρέχεις λίγο, το περνάς λίγο με αλεύρι και το κάνεις σε ζεσταμένο λαδάκι 2-3 λεπτά!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder


-Κριθαράκι
-Τοματοπολτό (μπόλικο, 4 κονσέρβες!!)
-αλάτι, πιπερι και λοιπά μυρωδικά
Θα μου πει κανείς με απλά λογάκια πώς να φτιάξω κάτι με αυτά που να τρώγεται και κάπως γρήγορα γιατί με έχει κόψει λόρδα;




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Τα αφήνεις για 1-2 λεπτάκια και προσθέτεις κανα 2 ποτήρια νερό. Ρίχνεις το μισό φακελάκι κριθαράκι και είσαι από πάνω του ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσει.
Αν δεις και έχει πήξει χωρίς να είναι έτοιμο το κριθαράκι, πρόσθεσε κι άλλο νερό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder





Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος



Δηλαδή βάλε 1+ κουτάλι της σούπας στο τηγάνι και άσε το να λιώσει πριν βάλεις τα υπόλοιπα.
Α και κάτι που ξέχασα πριν, το νερό με τη σάλτσα θα τα αφήσεις να βράσουν πριν βάλεις το κριθαράκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder


Κάτι παρόμοιο μου είπε και ένας φίλος στο μσν.
Θα σας πω πώς πήγε και αν τρωγόταν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Α ωραία, τουλάχιστον δε θα φταίω μόνο εγώΑχα, ευχαριστώ!
Κάτι παρόμοιο μου είπε και ένας φίλος στο μσν.
Θα σας πω πώς πήγε και αν τρωγόταν![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder


Κριθαράκι κοκκινιστό δεν θύμιζε, αλλά τρωγόταν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.