Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Φαγώθηκαν; Αυτό έχει σημασία!Χα!! Έπρεπε να δεις τα τσουρέκια μου τότε...που ενώ η συνταγή έλεγε ξηρή μαγιά, έβαλα φρέσκια......φούσκωσαν ανισόπεδα και έμοιαζαν με διαστημόπλοια!! Αλλά από γεύση σκίζανε...
![]()

Και για την πίτσα ε πόση διαφορά να ΄χει, πίτσα είναι! Καλή θα είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος


Ηρώ η ζύμη πόση ώρα παίρνει? Θέλω να φτιάξω σπιτική, όλο Pillsbury αγοράζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Καλά δεν έχει καμία σχέση με την έτοιμη.Είναι πολύυυ πιο νόστιμη!Ηρώ η ζύμη πόση ώρα παίρνει? Θέλω να φτιάξω σπιτική, όλο Pillsbury αγοράζω.
Όπως έγραψα θέλει περίπου 10 λεπτά να αφήσεις το ζυμάρι και μετά το απλώνεις στο ταψί.
Αν εσύ το απλώνεις και αυτό γυρίζει πάλι πίσω μην κολλάς.. είναι φυσιολογικό, εσύ συνέχισε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Εμένα τα ρεβίθια μου αρέσουν πολτοποιημένα με ταχίνι (χούμους), αλλά ψήθηκα να δοκιμάσω τη Νεραϊδο-συνταγή.
Ηρώ η ζύμη πόση ώρα παίρνει? Θέλω να φτιάξω σπιτική, όλο Pillsbury αγοράζω.
Καλά δεν έχει καμία σχέση με την έτοιμη.Είναι πολύυυ πιο νόστιμη!
Όπως έγραψα θέλει περίπου 10 λεπτά να αφήσεις το ζυμάρι και μετά το απλώνεις στο ταψί.
Αν εσύ το απλώνεις και αυτό γυρίζει πάλι πίσω μην κολλάς.. είναι φυσιολογικό, εσύ συνέχισε!![]()
Αν την αφήσεις και παραπάνω ακόμα καλύτερα ... ειδικά αν έχεις σκεπάσει την λεκάνη με μια χοντρή πετσέτα, ώστε να φουσκώσει πιο πολύ. Επίσης αν θες μπορείς να τη βάλεις στου 50 βαθμούς στον φούρνο ώστε να φουκώσει λίγο πιο γρήγορα, απ' ότι στο δωμάτιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


- Σκεπάζω με μια πετσετούλα και το βάζω στο φούρνο στους 50 βαθμούς να κάτσει 5-10 λεπτά
Δε με διαβάζεις καθόλου ε;Αν την αφήσεις και παραπάνω ακόμα καλύτερα ... ειδικά αν έχεις σκεπάσει την λεκάνη με μια χοντρή πετσέτα, ώστε να φουσκώσει πιο πολύ. Επίσης αν θες μπορείς να τη βάλεις στου 50 βαθμούς στον φούρνο ώστε να φουκώσει λίγο πιο γρήγορα, απ' ότι στο δωμάτιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος


κανε το χωρις μανεστρα..και την επομενη φορα, εαν δε σου πετυχει, βαζεις λιγη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Τα τρως και λίγο πιο μετά, ξέρω γω για καμιά εβδομάδα. Βασικά η ημερομηνία υποδεικνύει μέχρι πότε είναι έξτρα φρέσκα. Αν τα έχεις στο ψυγείο όμως, δεν έχουν πρόβλημα για λίγο παραπάνω. Και φυσικά αν τα βράσεις, ακόμα καλύτερα (και τα έχεις στο ψυγείο).
Φτού.Έπρεπε να έχω δει αυτό το ποστ μισή ώρα νωρίτερα.

Και την είχα την απορία αν παθαίνουν τίποτα λίγες μέρες μετά την ημερομηνία λήξεως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Βέβαια αν είναι να πεταχτούν (αυτά και το κόκκινο κρέας πχ, ή και το ψάρι) καλύτερα να τα μαγειρέψει (ή έστω απλά βράσει) κανείς, και μένουν λίιιγο ακόμα.
Βέβαια, θα μου πεις, στην Κίνα είναι λιχουδιά τα "παλιά" αυγά, ενώ εδώ λέει
Για να διατηρήσετε για αρκετό καιρό αβγά, βάλτε τα σε ένα δοχείο με ασβεστόνερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος


(Οι φήμες πως έχω χαζέψει απ' αυτό, ελέγχονται ως ανακριβείς)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος



Και μονο στη σκεψη οτι κατι εχει ληξει, δεν μπορω να το "αγγιξω"...

σημαινει κατι αυτο γιατρε μου?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος


Πως μπορειτε?!
Και μονο στη σκεψη οτι κατι εχει ληξει, δεν μπορω να το "αγγιξω"...
σημαινει κατι αυτο γιατρε μου?!![]()
ότι όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη δεν είσαι ταπί με ταπί , ώστε να σφίξεις το ζωνάρι
(αυτό πάντως λέει η μάνα μου για μένα)
άσχετο:τα ρεβύθια που τους κάνατε την τιμή να τους αφιερώσετε τόσες σελίδες πάνε τέλεια με γιαούρτι - όχι μες στην συνταγή αλλά να τα τρως παράλληλα.Εμπιστευτείτε με - κάτι λιγότερο ξέρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος


Βάλτε τα σε ένα δοχείο νερό. Αν κάθονται κάτω πλαγιαστά είναι φρέσκα, αν κάθονται στον πάτο με τη βάση του αυγού προς τα πάνω δεν είναι φρέσκα αλλά τρώγονται, αν ανεβαίνουν καλύτερα μην τα φάτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Ευχαριστώ lugar!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος




Αν δεν μυρίζει "καταψυξίλα" (

Εχω φάει κρέας ενός ετους στην κατάψυξη και δεν έπαθα απολύτως τίποτα
Ισα ίσα που είχε σιτέψει και ήταν πολύ μαλακό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος


Το κατεψυγμένο κρέας μέχρι πόσο καιρό διατηρείται στην κατάψηξη;
Απο οσο γνωριζω απο τη μαμα το μεγιστο χρονικο διαστημα ειναι 4 μηνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.