

Το κατεψυγμένο κρέας μέχρι πόσο καιρό διατηρείται στην κατάψηξη;
Με βάση αυτό:
Tο κρέας που αγοράζουμε πρέπει να το βγάζουμε από το χαρτί στο οποίο μάς το έχει τυλίξει ο κρεοπώλης ή από την αεροστεγή του συσκευασία, ώστε να αερίζεται και να μην αφυδατώνεται, και να το φυλάμε σε ανοιχτό σκεύος (σκεπασμένο, για παράδειγμα, με ένα πιάτο), χωρίς όμως να έρχεται σε επαφή με άλλα τρόφιμα. Δεν πρέπει να το κρατάμε στη συντήρηση του ψυγείου μας περισσότερο από μία μέρα όταν πρόκειται για κιμά ή μικρά κομμάτια και πάνω από δύο με τρεις μέρες όταν πρόκειται για μπριζόλες ή άλλα μεγάλα κομμάτια. Aν θέλουμε να το καταψύξουμε, πρέπει πρώτα να το πλύνουμε και να το στεγνώσουμε καλά. Έτσι, μπορούμε να το διατηρήσουμε στην κατάψυξη για έξι μήνες, αν πρόκειται για μοσχαρίσιο, και για ένα χρόνο αν είναι βοδινό. Όσον αφορά τα αιγοπρόβατα, τα μικρά κομμάτια διατηρούνται πολύ καλά στην κατάψυξη για τρεις μήνες, ενώ τα μεγάλα μπορούμε να τα κρατήσουμε και έξι. Tο χοιρινό κρέας μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη τέσσερις έως έξι μήνες.
Άλλα hints εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος


Αγοράζουμε γιαουρτάκια με φρούτα ή μπισκότα ή ό,τι άλλο θέλουμε με λίγα λιπαρά. Τα βάζουμε στην κατάψυξη από την προηγούμενη μέρα. Τα βγάζουμε και απολαμβάνουμε. Μπορεί να είναι αρκετά σκληρά αλλά τρίβονται εύκολα και λιώνουν μια χαρά και είναι απίστευτα δροσιστικά, άλλωστε με γιαούρτι γίνονται τα πιο δροσιστικά καλοκαιρινά γλυκά. αν δεν σας αρέσει το γιαούρτι, ένα παγωμένο επιδόρπιο γιαουρτιού δεν θα σας χαλάσει καθόλου τη γεύση, καθώς δεν επικρατεί "γιαουρτίλα".
Μιαμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Είναι ωάρια σκέτο, δεν είναι όλα γονιμοποιημένα i think.
Δε γεννούν όλες τις εποχές με την ίδια συχνότητα.
Πάντως σε κάθε κοτέτσι ένας είναι ο κόκορας, ε δε νομίζω να τις "κακαρίζει" ΟΛΕΣ και ημερησίως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος


Πηγή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος



Καλά αυτές τις λεπτομέριες δεν τις ήξερα, αλλά εμπειρικά ήξερα ότι την άνοιξη ξεκ*λιάζονται να γεννάνε. Γιαυτό μάλλον και βάφουμε αυγά το Πάσχα. Τους έπεφταν μαζεμένα εκείνη την εποχή και από το να τα πετάξουν τα έβαφαν

Ψάχνουμε στο google για το πότε γεννούν οι κότες, βλέπω τα παιδιά μας σε λίγα χρόνια να googlάρουν το "κοτέτσι"
και να αναφωνούν: "Μα τι λέει εδώ; Οι κότες δε ζουν σε ορνιθοτροφεία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος






όχι το κρεμμύδι δεν ήταν μουχλιασμένο
Συστατικά
Ρεβίθια,Ελαιόλαδο, Αλάτι, Κρεμμύδι Πιπέρι λίγο αλέυρι στο τέλος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος



Εγώ βάζω και κάρυ στα ρεβύθια ενώ είναι ζεστά (όταν βγαίνουν σούπα) και τρελαίνομαι *σλουρπ*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος


Ρε μήπως σου κόλλησε το αλεύρι και κάηκε;
Όχι πριν το αλεύρι ήταν ήδη έτσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Μπορεί να κόλλησαν μερικά να έπιασαν μια κρούστα και να "χρωμάτισαν" όλο το ζουμί.
Φάτα, δε θα πάθεις τίποτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος


Έχω φτιάξει πολλές φορές πρώτη φορά το έπαθα.Το χρώμα δεν είναι νορμάλ. Σου κάηκαν τα ρεβύθια τότε.
Μπορεί να κόλλησαν μερικά να έπιασαν μια κρούστα και να "χρωμάτισαν" όλο το ζουμί.
Φάτα, δε θα πάθεις τίποτα!![]()
Απλά απόρησα
τα φάγαμε ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ!!

Εγώ τί να πώ που δεν έχω καταφέρει ακόμα να φτιάξω ρεβύθια; 26 ώρες τα είχα σε νερό, τα έβραζα 3μιση ώρες και πάλι δεν βγήκαν όσο μαλακά θα ήθελα
Εγώ βάζω και κάρυ στα ρεβύθια ενώ είναι ζεστά (όταν βγαίνουν σούπα) και τρελαίνομαι *σλουρπ*
Τα άφησα όλο το βράδυ στο νερό κ ο πρωί 2 ώρες στην σόδα σε 45 λεπτά χωρίς χύτρα ήταν έτοιμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Πετάγομαι μέχρι το κρεοπωλείο να πάρω μια μοσχαρίσια μπριζόλα. Περιμένω tips ώστε να γίνει καλή!
στο φούρνο στους 150 για πολύ ώρα με ελάχιστο λάδι και απο πάνω ροδέλες κρεμμύδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος


αν θες την πρωτη και δευτερη επιλογη που παει πια την εφαγες την μπριζολα αλλα λεμε τωρα

τωρα αν θες να λιωνει στο στομα παμε σε αλλη επιλογη αυτη της αναστασουλας μας

θελει χαμηλη εως κανονικη θερμοκρασια και ωρα στο φουρνο κλειστο να μαλακωσει. αν θες το μαριναρεις προηγουμενως απο το βραδυ για να παρει γευση και να γινει πιο μαλακο.
εντομεταξυ το ιδιο ισχυει αν θες να το κανεις σε κατσαρολα. χαμηλη φωτια , νερακι και ωρα πολληηηηη να ψηθει καλα και να μαλακωσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος


για οσους και οσες τους πειραζουν τα χορτα και γενικως οι σαλατες προτεινω να δοκιμασουν να φανε σαλατα με κινεζικο μαρουλι , iceberg και σγουρο μαρουλι κοκκινο και κανονικο. αυτα τα λαχανικα ειναι τρομερα μαλακα και ελαφρα στο στομαχι και τα εντερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Το δοκίμασα και το κοκκινιστό μου βγήκε πολύ πιο νόστιμο από όταν έβαζα τον κλασσικό χυμό ντομάτας.
Εσείς το χρησιμοποιείτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Στο δε κοκκινιστό εγώ βάζω πάντα ξυλάκι κανέλας οπότε χρησιμοποιώ το πούμαρο με την κανέλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.