commie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.

02-04-08

23:32
creme fresh είναι η κρέμα γάλακτος
όσο για τα μανιτάρια τρούφας να σου πω μια ωραία συνταγή
Μακαρόνια με τρούφα με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια!
Υλικά
* 120 γραμ. σπαγγέτι
* 15 γραμ. βούτυρο
* 10 μανιτάρια κουμπιά
* 50 γραμ. μανιτάρι τρούφα
* 1 μικρό πακέτο κρέμα γάλακτος
* 1 ποτήρι λευκό κρασί
* αλάτι
Διαδικασία
Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 με 7 λεπτά, ώσπου να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και σε ένα τηγάνι, τα σοτάρουμε σε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο. Τα αφαιρούμε σε μια μεγάλη πιατέλα.
Στη συνέχεια σκουπίζουμε με μια πετσέτα τα μανιτάρια κουμπιά και τα κόβουμε σε φέτες. Στο ίδιο τηγάνι, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Προσθέτουμε λίγο ακόμη βούτυρο και σοτάρουμε τα κουμπιά. Τα σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Αμέσως μετά, βάζουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε συνέχεια, για να μην κόψει και αλατίζουμε τη σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε την τρούφα και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
όσο για τα μανιτάρια τρούφας να σου πω μια ωραία συνταγή
Μακαρόνια με τρούφα με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια!
Υλικά
* 120 γραμ. σπαγγέτι
* 15 γραμ. βούτυρο
* 10 μανιτάρια κουμπιά
* 50 γραμ. μανιτάρι τρούφα
* 1 μικρό πακέτο κρέμα γάλακτος
* 1 ποτήρι λευκό κρασί
* αλάτι
Διαδικασία
Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 με 7 λεπτά, ώσπου να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και σε ένα τηγάνι, τα σοτάρουμε σε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο. Τα αφαιρούμε σε μια μεγάλη πιατέλα.
Στη συνέχεια σκουπίζουμε με μια πετσέτα τα μανιτάρια κουμπιά και τα κόβουμε σε φέτες. Στο ίδιο τηγάνι, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Προσθέτουμε λίγο ακόμη βούτυρο και σοτάρουμε τα κουμπιά. Τα σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Αμέσως μετά, βάζουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε συνέχεια, για να μην κόψει και αλατίζουμε τη σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε την τρούφα και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος
Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα.

03-04-08

14:24
Η creme fraiche ειναι λιγο διαφορετικη απο την κρεμα γαλακτος. Ειναι πιο ξινη και εχει διαφορετικη υφη.
https://en.wikipedia.org/wiki/Crème_fraîche
https://en.wikipedia.org/wiki/Crème_fraîche
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

05-04-08

14:40
Thankσ ε, και ότι έμπαινα να πω ότι έχω τα μανιτάρια αφάγωτα μία βδομάδα 
Μη φανταστεις πήρα τρία μανιτάρια διαμέτρου 3 εκατοστών και κάνανε τρία ευρώ.Δε θα βγάλω κέρδος

[SIZE=+1]"Ένα σπάνιο μανιτάρι που μυρίζει σκόρδο, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κοστίζει έως και 45.000 ευρώ το κιλό!"[/SIZE]
Εγώ λέω να τα ξανάπουλησεις να βγάλεις και τίποτα....χιχιχι
Μη φανταστεις πήρα τρία μανιτάρια διαμέτρου 3 εκατοστών και κάνανε τρία ευρώ.Δε θα βγάλω κέρδος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...