ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.575 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 19:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #421 02-07-24 19:40 Ο φιλοξενουμενος πρεπει να νιωθει ανετα και οχι να υποβαλεται σε κανονισμους... μπορει να βαλει καποιος κανονισμουςν σπιτι του... εχει δικαιωμα ...και ο αλλος να μην ξαναπατησει και αυτο δικαιωμα. Ο μεγας Χριστουδουλος ειχε πει στα παιδια ..ελατε οπως ειστε ,εσας αγαπαω εσας θελω ..και οχι το σκουλαρικι σας και τα σκισμενα τζιν. Τα κοριστια γιατι πανε με παντελονι στην εκκλησια ( και ορθως πανε) αφου δεν επιτρεπεται. Το βγαλσιμο των παπουτσιων ειναι για αλλους υποτακτικους λαους πχ ιαπωνες..εμεις προ το παρον δεν κανουμε ουτε υποκλιση ουτε σχιστα ματακια εχουμε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 19:50 Ο giannhs2001: #422 02-07-24 19:50 Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:02 Ο Memetchi έγραψε: #423 02-07-24 20:02 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θρεντ έχει φτιαχτεί για να απαντήσεις εσύ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #424 02-07-24 20:13 ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.226 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:15 Η Pak έγραψε: #425 02-07-24 20:15 Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #426 02-07-24 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο φιλοξενουμενος πρεπει να νιωθει ανετα και οχι να υποβαλεται σε κανονισμους... μπορει να βαλει καποιος κανονισμουςν σπιτι του... εχει δικαιωμα ...και ο αλλος να μην ξαναπατησει και αυτο δικαιωμα. Ο μεγας Χριστουδουλος ειχε πει στα παιδια ..ελατε οπως ειστε ,εσας αγαπαω εσας θελω ..και οχι το σκουλαρικι σας και τα σκισμενα τζιν. Τα κοριστια γιατι πανε με παντελονι στην εκκλησια ( και ορθως πανε) αφου δεν επιτρεπεται. Το βγαλσιμο των παπουτσιων ειναι για αλλους υποτακτικους λαους πχ ιαπωνες..εμεις προ το παρον δεν κανουμε ουτε υποκλιση ουτε σχιστα ματακια εχουμε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 19:50 Ο giannhs2001: #422 02-07-24 19:50 Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:02 Ο Memetchi έγραψε: #423 02-07-24 20:02 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θρεντ έχει φτιαχτεί για να απαντήσεις εσύ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #424 02-07-24 20:13 ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.226 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:15 Η Pak έγραψε: #425 02-07-24 20:15 Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #426 02-07-24 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:02 Ο Memetchi έγραψε: #423 02-07-24 20:02 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θρεντ έχει φτιαχτεί για να απαντήσεις εσύ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #424 02-07-24 20:13 ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.226 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:15 Η Pak έγραψε: #425 02-07-24 20:15 Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #426 02-07-24 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω άτομο να μπαίνει με παπούτσια μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν στο σπίτι του είναι ο πιο τιτίζης με την καθαριότητα, στο μυαλό μου υπάρχει μία λέξη που λέω, «ΛΕΣΙ». Είναι απλά αηδία, don't do it. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θρεντ έχει φτιαχτεί για να απαντήσεις εσύ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:13 Η Πουπουλίνα: #424 02-07-24 20:13 ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.226 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:15 Η Pak έγραψε: #425 02-07-24 20:15 Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #426 02-07-24 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε....
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.226 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:15 Η Pak έγραψε: #425 02-07-24 20:15 Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #426 02-07-24 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #426 02-07-24 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ μια φορά που είχα ξεχάσει τα ακουστικά μου και γύρισα να τα πάρω μπουσούλησα, γτ βαριόμουν να βγάλω τα παπούτσια και να τα ξαναβάλω Click για ανάπτυξη... Ειναι το χειροτερο μου..να εχω ξεχασει κατι..και να πρεπει να ξαναβγαλω παπουτσια για να μπω μεσα...και ομως..το κανω...
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:17 Η Υδροχόος έγραψε: #427 02-07-24 21:17 Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι. Δεν έχω την απαίτηση να ξυπολιέται ο καλεσμένος. Εκτός αν υπάρχει παιδί σπίτι να μπουσουλάει και θα πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί. Στα χαλιά ναι. Θα ήθελα ο άλλος να είναι προσεκτικός και να μην πατήσει επάνω... Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Και σαν φύγουν οι άνθρωποι, με το καλό, κουβάς, σφουγγαρίστρα και απολυμαντικό και μια χαρά... Μουσουλμάνοι είμαστε ;
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.619 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:26 Η Aura έγραψε: #428 02-07-24 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΝΑΙ...και δεν σηκωνω κουβεντα. Οτι δηλαδη παταει ο αλλος εξω..παταει ροχαλες...ποντικοσκατα...σκατα πασης φυσεως...λασπονερα ...και αυτα θα πατησουν ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;; ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ;;;;;;;;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ! Η απολυτη βρωμια λεμε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ με σκύλο, δηλαδή αναμενόμενα τα σκατα...το θεωρώ τζάμπα κόπο. Φοράω παντόφλες και κάνω τη δουλειά μου. Αν και τα μικρόβια τα έχω στο μυαλό μου, τι ακουμπάω, τι μπορώ να πάθω.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #429 02-07-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είναι δυνατόν να έχουμε καλεσμένους και να τους πούμε να βγάλουν τα παπούτσια ; Click για ανάπτυξη... Ναι....γιατι οχι; Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πατήσει "κάτι" θα τα βγάλει από μόνος του... Click για ανάπτυξη... Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:29 Ο Guest 691153: #430 02-07-24 21:29 Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα μετά το χειρουργείο έχουμε ένα πατακι που απορροφά τα μικρόβια Γενικά δε βγάζουν τα παπούτσια, ούτως ή άλλως σφουγγαριζουμε συχνά, εδώ πέρα φοράμε εμείς τα παπούτσια μέσα και τα αφήνουμε στο χολ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.532 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:32 Ο giannhs2001: #431 02-07-24 21:32 Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:34 Η Υδροχόος έγραψε: #432 02-07-24 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι....γιατι οχι; Ουτε για πλακα...θα βγαλει την ροχαλα; Ή τα ποντικοστατα που καν δενε χιε καταλαβει οτι πατησε.Δεν μιλαμε καν για μικροβια και βακτηρια. Δεν ισχυουν αυτα που λες καλη μου. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλουν μόνοι τους... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη...
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:35 Ο Guest 691153: #433 02-07-24 21:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Click για ανάπτυξη... Μικραίνει η σφαίρα επιρροής των σαλουγκιωτων ημέρα χαράς για την Αθήνα
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:36 Η Πουπουλίνα: #434 02-07-24 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ξαναλέω...Σαν έχουμε καλεσμένους (μια στο τόσο, δηλαδή, όχι κάθε μέρα...) δεν το θεωρώ σωστό να βγάλουν τα παπούτσια τους. Και δε μιλάω για ανθρώπους της οικογένειας, έτσι ; Να 'ρθει η αδερφή μου, ας πούμε, ή ένας φίλος/φίλη. Εκεί οκ. Θα τα βγάλει μόνος του... Στους καλεσμένους θα πεις να βγάλουν τα παπούτσια τους ; Εγώ δεν το κάνω. Το έκανα σαν είχα το γιο μου σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα ποιος ο λόγος ; Ξαναλέω, κουβάς και σφουγγαρίστρα... Σκοπός να νιώθουν άνετα οι άνθρωποι και να μη μοιάζω σαν υστέρω...Δε θέλω να καταντήσω έτσι. Συγγνώμη... Click για ανάπτυξη... Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η rafaela11: #435 02-07-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να λέμε την αλήθεια βλέπω αρκετά συχνά (και εδώ στα βόρεια που υποτίθεται το έχουμε παράδοση) κόσμο να μπαίνει αέρα με τα παπούτσια. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου και ο τύπος το είχε πιο σκατά και από σκατά το σπίτι του. Παρ'όλα αυτά τα έβγαλα και ας περισσότερο βρωμιζονταν οι κάλτσες μου από το δάπεδο παρά το δάπεδο από τα παπούτσια. Απλά δεν μ'αρέσει. Μια καλή συνήθεια την είχαμε στον Βορρά πάμε να την χάσουμε και αυτή. Είμαστε που είμαστε γενικά ένας βρώμικος λαός σε σύγκριση με άλλους, αντί να βελτιωθούμε γινόμαστε χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:40 Η Πουπουλίνα: #436 02-07-24 21:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτός που είδες μάλλον ήταν ότι να ναι, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει με τα παπούτσια εδώ 24 χρόνια τώρα εκτός από τους μάστορες (που προσωπικά, έχω ποδοναρια από τη δουλειά και τους δίνω) Τελείως άλλη κουλτούρα, άκου εκεί αγένεια να πατήσει στα καθαρά πατώματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιουλίου 2024 Εδώ δεν χρειάζεται καν να το πεις στους ξένους, τα βγάζουν μόνοι τους Θέλω να πω, δεν τίθεται καν θεμα Click για ανάπτυξη... Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας!
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:43 Η rafaela11: #437 02-07-24 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και ξερεις αυτο γιατι ναι; Λογω οτι η θεσσαλονικη εχει περισσοτερη επιρροη απο Τουρκια...απο οτι εμεις στα νοτια,Ειναι απο τα καλα..οπως και η κουζινα σας! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι! Έχουμε αρκετές επιρροές, από φαγητά, λέξεις, συνήθειες, πραγματικά.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:46 Ο ilias90 έγραψε: #438 02-07-24 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μουσουλμάνοι είμαστε ; Click για ανάπτυξη... Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) είτε Ποντιακές (πχ Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.829 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:47 Η Υδροχόος έγραψε: #439 02-07-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουτε και εγω το κανω σε ξενους..η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις, λοιπόν ; Έτσι είναι... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλα γρκινιαζω..γιατι θα πρεπει να υποχωρουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Δεν παθαίνουμε τίποτα με μια, δυο, τρεις φορές να παραμερίσουμε τα πρέπει. Σαν είμαστε μόνοι μας, οκ. Έξω τα παπούτσια. Οι λοιποί δε φταίνε... Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση στο παρελθόν εδώ μέσα. Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, αλλά εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε πολύ αυτό το συνήθειο γιατί πάρα πολλοί είμαστε είτε με μικρασιατικές ρίζες (πχ εγώ) ή Ποντιακές (Γιάννης.) Οι παλαιοελλαδίτες δεν μας καταλαβαίνετε σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι θυμάμαι. Αλλά αφορούσε μπουγάτσες με - ειδικά - φύλλα, τυριά, κ.λπ. Δεν ήξερα ότι έχετε κι αυτές τις παραξενιές... Συγγνώμη...Τίποτα φυσιολογικό έχετε "εκεί πάνω" ή όχι ;;;
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 21:50 Ο ilias90 έγραψε: #440 02-07-24 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν είναι θέμα υποχώρησης. Είναι θέμα τακτ. Σαν "ανοίγουμε το σπίτι μας" (κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα...), θα πρέπει να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Εεε δε νομίζω ότι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες θα αισθάνονται έτσι. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο... Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια μας οι περισσότεροι έχουμε πολλές παντόφλες και για τους επισκέπτες. Επίσης, προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με παπούτσια σε ένα σπίτι. Πολύ μεγαλύτερη ελευθερία η ξυποληταρία.