Καλά την άλλη μπορεί και να τη τρελαίνει να τα πληρωνεις όλα δε σημαίνει ότι θα το κάνεις...
Είπα "να τα φέρνεις βόλτα μόνος σου" κοινώς να μη χρειάζεται να πάρει το ρόλο της μαμάς σου για να μεγαλώνει άλλο ένα μωρό μαζί με τα μελλοντικά δικά σας.
Να βλέπει ότι έχεις ένα σκοπό στη ζωή σου, μια ικανότητα να επιβιώσεις κλπ.
Καμία σχέση με το να της τα πληρώνεις όλα. Δεν είπα αυτό.
Παρολαυτα δεν έγραψα πουθενα οτι θα της έλεγα να έρθει στο πατρικο. Αν δεν ήθελε... Θα βγαίναμε μερικους μήνες κ μετα θα ζουσαμε μαζί. Σε ένα άλλο σπίτι μοιραζομενοι τα έξοδα.
Δεν είπα οτι το έγραψες έτσι ατόφιο. Είπες εντούτοις για την παραχώρηση χώρου από γονείς και απο εκεί πιάστηκα και είπα ότι είπα, ότι νιώθουν αλλιώς στο δικό σας σπίτι κι αλλιως σε παραχωρημένο όροφο από γονείς τρια πατώματα πάνω απο αυτούς ξερωγω.
Αν μου επιτρέπεις, δική σου η ζωή βέβαια άμα έτσι σου αρέσει και το σέβομαι αλλά, αυτό το "θα βγαιναμε μερικούς μήνες και θα ζούσαμε μαζί", δεν μπορείς να ξέρεις τον άλλο για συγκατοίκηση σε μερικούς μήνες. Είναι πολύ βιαστικό. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Είναι ρίσκο η συμβίωση, κι αν μου πεις αλλάζει, θα σου πω ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.
Κανα χρόνο-δυο μη σου πω, να δοκιμαστεί η σχέση και μετά βλέπεις. Μετά τα 2 χρόνια ναι, αν εχει αποδειχτει ενταξει χαρακτήρας (κι οχι απλα εντάξει χημεία), εκεί ναι κάπου να το πάτε σοβαρά, ξεχειλώνει μετά.
Μη μου το κάνεις κι εσυ σαν ένα φίλο μου, που τον πήραν τα σκατα απο τα πόδια στα 35 και βιαζόταν να τη σπιτώσει και να την παντρευτεί μετα απο ένα δυο χάντ-τσοπς και τρια φήητ-τσοπς.
Και του πετάω το αμίμητο: "Σου τελειώνουν τα ωάρια ρε μαλάκα;"
Ε ξέρεις λέει "δεν έχω και πολλές επιλογές."
Who would have fuckin guessed?