Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

14-08-24

15:33
Εγώ που κάθομαι εδώ 22 χρόνια τι να πω;Ε θα φύγω Έρι μου
έΚΑΤΣΑ Αθήνα ... 3 χρόνια ειμαι κοντά... ποσο να κάτσω ακόμη ;![]()

Φύγε, βρες την ηρεμία σου!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

14-08-24

16:22
Εγώ που κάθομαι εδώ 22 χρόνια τι να πω;
Δεν ειναι θέμα τοσο οτι δεν έχω την ησυχία μου , αλλά θέλω να αλλάξω στάτους.
Να ζήσω νέες εμπειρίες. Βεβαια δεν πανηγυρίζω κιολας γιατι ο χειμώνας εκει που έχω σκεφτεί
να πάω μπορεί να είναι πιο δύσκολος απο οτι τον περιμενα αλλα οκ αυτα ειναι ρίσκα.
Στην Αθήνα όπως ειπα πρίν αμα είσαι μόνος σου στη βιδώνει παίρνεις το αμάξι ή την μηχανή και πάς μια βόλτα
σε κάνα ωραίο μαγαζί περνάς καλά... στην επαρχία και ειδικά σε νησί μπορεί να μην έχει τέτοια οπότε αν δεν έχεις γυναικεία συντροφιά να μαβρίσει το μάτι σου αλλα οκ. Όλα εμπειρίες ειναι στη ζωή.
Για μενα η Αθήνα έχει απορριφθεί για πολλούς λόγους... θα μπορουσα να πάω να νοικιάσω κάπου πιο μακρυά και εδώ αλλα δεν πιστευω καν οτι αξίζει το κόπο.
Ουτε εργασιακά αξίζει.... τουλαχιστον στο δικό μου πόστο. Με το που μπαινει ο Μαίος ψήνεσαι σα σαρδέλα στα κάρβουνα μέχρι και τον Σεπτέμβριο η κινηση ειναι ανυπόφορη γαμάς το αμάξι με το σταμάτα ξεκίνα 1η - 2η ταχυτητα , τα ενοικια ειναι 50% -70%πάνω
για να πάω στη δουλειά θέλω μια ωρα και δεκα λεπτά στους δρομους μονο να πάω... αυτο δεν πληρώνεται.
μονο οι βόλτες και τα σουθπερ μάρκετ που έχουν πολλες επιλογές αξίζουν... δε πειράζει θα ερχομαι μια φορά το 2μηνο να κάνω τα ψώνια μου με άδεια. Δεν θα μας κολλήσει αυτό.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-08-24

16:23
"Δεν μετράει, μένω στο ισόγειο. Μπορεί να είναι των γονιών μου, και να μην πληρώνω καν ενοικιο, αλλά δεν μένω μαζί τους, αυτό μετράει"Ξεχωριστο ειναι το ισόγειο με δική του είσοδο και κουζινα και μπάνιο κτλ δεν θα έμενα σε αυτη την ηλικία στο ιδιο σπίτι με τους γονεις μου. Θελω να κανω ένα μπάνιο ή να κυκλοφορησω γυμνός στο σπίτι ή να φυγω στη 1 τα μεσάνυχτα επειδη ετσι μου τη βίδωσε και να γυρισω στις 6 το πρωί και να μοσχομυρίζω με γυναικεία αρώματα κτλ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

14-08-24

16:24
"Δεν μετράει, μένω στο ισόγειο. Μπορεί να είναι των γονιών μου, και να μην πληρώνω καν ενοικιο, αλλά δεν μένω μαζί τους, αυτό μετράει"
Δεν κατάλαβα σόρρυ

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Νομίζω ότι παρεμηνεύτηκαν ελαφρώς τα λεγόμενά μου. Συμφωνώ να μπορεί να μένει κάποιος-α με τους γονείς του-της όταν:
* υπάρχει καλή σχέση σεβασμού μεταξύ των μελών της οικογένειας
* υπάρχει χώρος στο σπίτι
* δεν υπάρχει κάποια σχέση
Προσωπικά, εννοείται ότι δεν θα ένιωθα καλά να έμενα με τους γονείς μου και η κοπέλα μου να βγαίνει με το σλιπάκι και τα τιτία της κουνάμενα φλιτς φλιτς. Υπάρχει και ένα όριο, που οι φυσιολογικοί γονείς το καταλαβαίνουν και δεν θέλουν το παιδί τους στα πόδια τους.
Βέβαια, όπως όλα τα θέματα στην Ελλάδα των παχιών αγελάδων θυμάμαι, το συγκεκριμένο θέμα είχε κάπως ξεχαρβαλώσει. Θυμάμαι να επικρατούν απόψεις ότι πρέπει οπωσδήποτε αν γίνεις φοιτητής να πας να μείνεις μόνος σου, ακόμη και αν σπουδάζεις στην ίδια πολη, που είναι το πατρικό! Σε θεωρούσαν ανώριμο, κοινωνικά αποτυχημένο να είσαι 25+ και να μένεις με τους γονείς. Με τους γονείς ρεεεεε....σου το κοπανούσαν έτσι με τονιζόμενο ρεεεεεεεεε για να νιώθεις μαλάκας. Λες και οι γονείς είναι τίποτα εγκληματίες και απογορεύεται κάποιος να μένει μαζί τους, αλλά όταν αυτοί φύγουν από τη ζωή τότε όλοι και όλες έχουν ευαίσθητη πσυχούλα και θυμούνται ότι δεν χάρηκαν όσο έπρεπε τους γονείς τους.
Βέβαια κανένας από αυτούς τους κοινωνικούς τοποτηρητές, δεν είπε ποτέ ποιος θα πληρώσει το νοικι. Ακόμη και αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, γιατί θα πρέπει να οπωσδήποτε να πληρώνουμε ένα νοίκι στην κάθε τρύπα που νοικιάζει ο οποιοσδήποτε; Δεν είναι μόνο το νοίκι. Υπάρχει η επίπλωση, το φαγητό, η συγκοινωνία ή κόστος βενζίνης κτλ. Εννοείται ότι αν υπάρχει κάποια σχέση, συντροφικότητα, εκεί τα πράγματα αλλάζουν.
Ποια κοπέλα... σιγα μη πάταγε κοπέλα να έρθει στο παιδικό σου δωμάτιο ακόμη και 25 χρονων να ήσουν.
Γενικά δεν θεωρω σωστό να γνωρίσεις μια που ακομη δεν ξέρεις εσυ καλα καλα στους γονείς σου άρα αυτο το ξεχνάς. Πρεπει απαραιτητα αν θές γκομενοδουλειες και να ζησεις τη ζωή σου να μένεις και μονος σου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-08-24

16:38
Ήμουν αρκετά ξεκάθαρη. Άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τα αυτιά μου.Δεν κατάλαβα σόρρυ![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-08-24

16:55
Ήμουν αρκετά ξεκάθαρη. Άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τα αυτιά μου.
Για να μην καταλαβαινω μάλλον δεν ήσουν και τόσο....
Που θές να καταλήξεις όμως ; Οτι εκείνος που μένει στο ίδιο οικοδόμημα με τους γονείς του θεωρείται οτι μένει με αυτούς ;
Εν μέρει ναί. Κοντά μένουν. Απλα σε ξεχωριστά διαμερίσματα. Τωρα οκ ειναι πολύ εύκολο να περιμένεις να μαγειρέψει η μαμά αφου την έχεις και απο πάνω ή να σου κατεβάσει πλυμένα σεντόνια και ρουχαλάκια.....
Εγω ομως το έχω κοψει αυτό. Εχω άλλη κουζινα κάτω αλλο ψυγείο... και δεν τρωω ουτε με πλένει η μανα μου. Και εννοειται οτι πληρώνω και λογαριασμούς. Μένω κάτω μόνος και εχω το προσωπικό μου χώρο. Ουτε με φωνάζουν κάθε μέρα και ειδικά μεσημέρια που γυρνάω από τη δουλειά τα έχω ξεκαθαρισει αυτά ότι θέλω την ησυχία μου.
Απλά αν θές ολο αυτο να το εξελίξεις πχ να φέρεις και μια γυναίκα και να μένετε μαζί... αναγκαστικά φευγεις.
10 φορές το είπα οτι δεν ειναι για μακροπρόθεσμο αυτο το πλάνο.

14-08-24

17:12
Ευκαιριάρα, τρέξτε όλοι!500€ συζητήσιμη για 40 τ.μ. στα βόρεια προάστια...κι αν σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι αυτή η τιμή είναι η εξαίρεση τότε μπορείς να πας σε άλλη περιοχή που οι τιμές είναι χαμηλότερες!
Joji
Επιφανές μέλος

14-08-24

17:17
Όχι; Απλά μιλάς εκ του ασφαλούς όσον αφορά στη ζωή στο ενοίκιο. Δεν είναι όλοι τυχεροί να μπορούν να μείνουν στο ιδιο οικοδόμημα με τους γονείς τους και να γλιτώνουν τουλάχιστον 400-500€ το μήνα.Που θές να καταλήξεις όμως ; Οτι εκείνος που μένει στο ίδιο οικοδόμημα με τους γονείς του θεωρείται οτι μένει με αυτούς ;
Όταν κάτι δεν το έχουμε ζήσει, καλό είναι να κρατάμε το στόμα μας κλειστό.

14-08-24

17:17
Είσαι σίγουρα 34; Γιατί μιλάς λες και είσαι 54. Σε όλα αυτά τα χρόνια πόσες φορές χρειάστηκες να αγοράσεις έναν υπολογιστή ή πολύ ακριβά πράγματα; Με 500-600 ευρώ/μήνα νοίκι και με το αυξημένο κόστος ζωής είναι σαν να πληρώνουμε ένα υπολογιστή για μία ζωή ...α)Καθόλου, πολλά πράγματα που τώρα είναι πάμφθηνα στα 90s και πιο παλιά ήταν πανάκριβα ή ακόμη κι απλησίαστα για έναν μισθωτό (π.χ. το κινητό ή ο Η/Υ που χρησιμοποιείς για να μπαίνεις εδώ μέσα), άρα εν τέλει πάνω κάτω τις ίδιες οικονομικές «προκλήσεις» είχαν ν' αντιμετωπίσουν και τότε οι χαμηλόμισθοι...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

14-08-24

18:27
Εγώ που κάθομαι εδώ 22 χρόνια τι να πω;
Αν είχες την οικονομική δυνατότητα, θα έμενες μόνη σου ή θα σου άρεσε η συγκατοίκηση;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

14-08-24

18:29
ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Καμία συγκατοίκησηΑν είχες την οικονομική δυνατότητα, θα έμενες μόνη σου ή θα σου άρεσε η συγκατοίκηση;![]()

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν θέλω να μένω στο ενοίκιο. Θέλω δικό μου σπίτι, να μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και να μην δίνω λογαριασμό..
Κάπου στα Εξάρχεια

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα.

14-08-24

19:25
α)Αναλόγως...π.χ. αν το παιδί στα 18 δεν έχει βλέψεις για σπουδές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το «φυσιολογικό» θα ήταν να πάει Στρατό, μετά να πιάσει δουλειά κάπου, να μείνει ένα διάστημα σπίτι (ως ισότιμο μέλος στα έξοδα και στις δουλειές του σπιτιού) μέχρι να συγκεντρώσει κάποια χρήματα και να βρει κάποιο δικό του χώρο και μετά να φύγει!α)Αποφάσισε για το περίπτωση μιλάς. Να αφήσεις το παιδι σου στα 18 στον δρόμο ή να αφήσεις το παιδί σου στα 40 στον δρόμο ; Έχει μια διαφορά το ένα με το άλλο.
β)Ποτέ δεν υπήρχε ομοφωνία σε αυτά τα θέματα. Εάν υπήρχε όλα τα παιδιά θα έβγαιναν ίδια. Το τι είναι αντικειμενικά εγκληματικό, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.
Τα 40 δεν είναι ηλικία για να σε βοηθάνε οι γονείς σου, είναι ηλικία για να τους βοηθάς εσύ...
β)Ο «χρόνος» έχει ήδη δώσει τα πρώτα του δείγματα κι ακόμη είμαστε στην αρχή, οι hardcore μαμάκηδες και μπεμπέκες (του κορονοϊού, της τηλεκπαίδευσης κ.λπ.) τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στην κοινωνία!

Βάλτα σε συνάρτηση με τα έξοδα στις εκάστοτε Πολιτείες και θα δεις ότι είναι πάνω κάτω το ίδιο με το να δουλεύεις στα McDonald's στη Θεσσαλονίκη για 700€-800€...Απο να ζεις ανετα μεχρι να μη ζεις καθόλου εχει μεγάλη απόσταση. Στις ΗΠΑ ο βασικος στα McDonalds, σε πολλές πολιτείες είναι 15$/ώρα. Αλλά εδω είμαστε κατεχόμενη χώρα.
Αν αύριο για τον Χ, Υ λόγο οι γονείς σου αποφασίσουν να σε διώξουν απ' το σπίτι, μπορείς να κάνεις κάτι (νομικά ή αλλιώς) για να εξακολουθείς να μένεις σ' αυτό;Διαφωνώ. Είμαι σε μία σχολή που απαιτεί παρουσία τουλάχιστον 8 ωρών, έχω υποχρεωτικές πρακτικές, πτυχιακές και πολλά πράγματα που θέλουν καθημερινή εξάσκηση στη σχολή.
Αν δεν σπούδαζα ναι, προφανώς και θα δούλευα από τα 18 μου.
Από την στιγμή όμως που σπουδάζω και μάλιστα σε έναν κλάδο που θέλει διαρκή παρουσία, δεν με αφορά το να φύγω από το σπίτι. Πρώτα θα τελειώσω, αν όλα πάνε καλά στα 23 μου και μετά θα κοιτάξω τι θα κάνω. Το να βιαστώ μόνο και μόνο για να λέω ότι είμαι αυτόνομη και να κάνω μια τρύπα στο νερό, να αργήσω το πτυχίο επειδή θα δουλεύω και να τρώω όλη μου τη μέρα δουλεύοντας για να πληρώνω, όχι, δεν το θεωρώ έξυπνο στην παρούσα φάση μου.
Προφανώς κι όχι...αυτό σημαίνει «φιλοξενούμενος», μένεις στο σπίτι μου χωρίς να είσαι «ισότιμο μέλος» (=δεν πληρώνεις κάποιο ενοίκιο και δε συνεισφέρεις το ίδιο ή καθόλου σε χρήμα ή/και «είδος») απλά και μόνο γιατί εγώ στο επιτρέπω (γιατί είσαι παιδί μου και θέλω να σε στηρίξω μέχρι ν' αποφοιτήσεις ή μέχρι όποτε ή/και γιατί σε θέλω μαζί μου για Χ, Υ λόγους καλοήθεις ή κακοήθεις), για όσο στο επιτρέπω...
Sorry αλλά ό,τι γίνεται στην οικογένεια έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία κι ασφαλώς και θα γίνεται αντικείμενο συζήτησης και κριτικής...αύριο μεθαύριο που το παιδί σου π.χ. δε θα μπορεί να βρει άντρα ή γυναίκα της προκοπής, ένας από τους λόγους θα είναι κι αυτός που συζητάμε!Είναι προσωπικές περιπτώσεις που διαφέρουν σημαντικά από οικογένεια σε οικογένεια και δεν πρέπει να ανακατεύεστε στα οικογενειακά των άλλων.
Αν υπάρχει χώρος στο σπίτι γιατί να τον καταλαμβάνει ο 30+άρης μαντράχαλος ακαμάτης και να μην τον κάνουν AirBnB ν' ανασάνουν οικονομικά κι αυτοί κι ο ακαμάτης ενδεχομένως;* υπάρχει χώρος στο σπίτι
Τι δεν κατάλαβες μωρέ, μένεις σε σπίτι που δεν είναι καν δικό σου επειδή στο παραχώρησαν οι δικοί σου να μένεις τζάμπα (παρασιτείς δηλαδή καθώς αυτό το σπίτι θα μπορούσαν κάλλιστα να το νοικιάζουν και να εισπράττουν έστω ένα μικρό ενοίκιο) κι έρχεσαι εδώ μέσα στα 37+ και τη λες στα 20χρονα που μένουν με τους γονείς τους;Δεν κατάλαβα σόρρυ![]()

Ευκαιριάρα, τρέξτε όλοι!
Να πας να ζήσεις στη Βόρεια Κορέα να μένεις δωρεάν στις εργατικές εστίες του Κιμ...αλλά πρόσεχε, εκεί ειρωνείες δε σηκώνουν, σφάζουν στο γόνατο!Είσαι σίγουρα 34; Γιατί μιλάς λες και είσαι 54. Σε όλα αυτά τα χρόνια πόσες φορές χρειάστηκες να αγοράσεις έναν υπολογιστή ή πολύ ακριβά πράγματα; Με 500-600 ευρώ/μήνα νοίκι και με το αυξημένο κόστος ζωής είναι σαν να πληρώνουμε ένα υπολογιστή για μία ζωή ...

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-08-24

19:27
Αυτά τα υποθετικά αν δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν πραγματικότητα, οπότε γιατί το συζητάμε;Αν αύριο για τον Χ, Υ λόγο οι γονείς σου αποφασίσουν να σε διώξουν απ' το σπίτι, μπορείς να κάνεις κάτι (νομικά ή αλλιώς) για να εξακολουθείς να μένεις σ' αυτό;

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα.

14-08-24

19:29
Για να δώσω ερμηνεία στη λέξη «φιλοξενούμενος» (και νομικά, όχι μόνο επί της ουσίας) για την οποία είχες ένσταση...Αυτά τα υποθετικά αν δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν πραγματικότητα, οπότε γιατί το συζητάμε;![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-08-24

19:31
Δεν είμαι φιλοξενούμενη. Ούτως ή άλλως αυτό το σπίτι και όλα τα σπίτια που έχουν οι γονείς μου, θα περάσουν σε εμένα

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

14-08-24

19:33
Ε τότε δώσε και κάνα τριαντάρι χιλιάρικα σε κάναν Αλβανό να τους καθαρίσει να περάσουν σ' εσένα από τώρα να μην τους γηροκομείς κιόλας, τι κάθεσαι;Δεν είμαι φιλοξενούμενη. Ούτως ή άλλως αυτό το σπίτι και όλα τα σπίτια που έχουν οι γονείς μου, θα περάσουν σε εμένα![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-08-24

19:35
Γελάσαμε..Ε τότε δώσε και κάνα τριαντάρι χιλιάρικα σε κάναν Αλβανό να τους καθαρίσει να περάσουν σ' εσένα από τώρα να μην τους γηροκομείς κιόλας, τι κάθεσαι;![]()
Αυτό που λέμε είναι ότι ο γονιός έχει την υποχρέωση να σε φροντίζει τουλάχιστον μέχρι να τελειώσεις την σχολή. Όπως φρόντισαν και οι παππούδες μου εκείνους! Τέλος.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

14-08-24

19:38
Καημένοι γονείς...Γελάσαμε..
Αυτό που λέμε είναι ότι ο γονιός έχει την υποχρέωση να σε φροντίζει τουλάχιστον μέχρι να τελειώσεις την σχολή. Όπως φρόντισαν και οι παππούδες μου εκείνους! Τέλος.

14-08-24

19:40
Ε μπορεί το ενοίκιο να μη το έχουν ανάγκη οι άνθρωποι.Τι δεν κατάλαβες μωρέ, μένεις σε σπίτι που δεν είναι καν δικό σου επειδή στο παραχώρησαν οι δικοί σου να μένεις τζάμπα (παρασιτείς δηλαδή καθώς αυτό το σπίτι θα μπορούσαν κάλλιστα να το νοικιάζουν και να εισπράττουν έστω ένα μικρό ενοίκιο) κι έρχεσαι εδώ μέσα στα 37+ και τη λες στα 20χρονα που μένουν με τους γονείς τους;![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

14-08-24

19:44
Μην κολλάς σ' αυτό, μείνε στο ότι «τη λέει» σ' όσους μένουν στα πατρικά τους κι επιχειρηματολογεί εις βάρος τους ενώ επί της ουσίας ο ίδιος κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και μάλιστα στη χείριστη μορφή του, αφενός γιατί έχει ηλικία που θα μπορούσε σχεδόν να είναι μπαμπάς των μισών σχολιαστών του εν λόγω thread κι αφετέρου γιατί καταλαμβάνει έναν αυτόνομο χώρο που θα μπορούσαν εύκολα να τον εκμεταλλευτούν οικονομικά (δεν είναι π.χ. κάποιο δωμάτιο σε μια μεζονέτα ή μονοκατοικία να πεις δε βαριέσαι άστον να μένει τζάμπα γιατί έτσι κι αλλιώς άλλον δε θα βάζαμε κ.λπ.)...Ε μπορεί το ενοίκιο να μη το έχουν ανάγκη οι άνθρωποι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- Joji
- jj!
- kalhkardia
- charmander
- orchidea
- johnsala
- V@Per
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- AggelikiGr
- Reader
- taketrance
- Kate1914
- camil
- fmarulezkd
- Μήτσος10
- Scandal
- Libertus
- Ωρορα
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- despoina13
- Memetchi
- phleidhs
- Wonderkid
- Debugging_Demon
- Luludaki
- fourkaki
- back2967
- Μαυρίκιος
- American Economist
- iew
- physicscrazy
- ROM32
- touvlo
- mixaelaaa
- Lia 2006
- vasilis123321
- User2350
- Hased Babis
- hirasawayui
- kordella
- thenutritionist
- Sosstoss
- Fernando_A
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Γατέχων
- ggl
- marww
- Milko Protein
- Ellis
- χημεια4λαιφ
- Dmzk
- ga2023
- Countdown
- Τodoroki
- Ness
- Ilma
- tsiobieman
- kleoniki05
- P.Dam.
- Στεφανος56
- Ryuzaki
- arko
- Viedo
- petrosln
- Meow
- Εχέμυθη
- eukleidhs1821
- MonaXoS
- J.Cameron
- DimitraA.
- Δροσουλίτης
- nicks1999
- parrot/παπαγάλος
- emmanuel
- R73
- Loozen
- chester20080
- SlimShady
- iminspain
- Johnny15
- ag97
- Έμμα
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- AK-92
- Insertcoin
- leo41
- Scott
- tslef8
- gwgw_5
- pacheiko
- Johnman97
- Thundergirl
- Nickx
- nucomer
- 1011
- igeorgeoikonomo
- kleonpetrou
- Freya Goddes
- prinCess.
- tomicrotroll
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.