amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.174 μηνύματα.

24-07-25

10:14
καλά εγω οσο κι αν προσπαθήσω δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν νοστιμα, αλλά η μαμα μου κανει τελειους κεφτέδες με χόρτα και τοματοκεδτέδες γενικα ολοι οι κεφτεδες λαχανικών ειναι εξαιρετικοι
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.612 μηνύματα.

24-07-25

10:16
Α έχω υπέροχη συνταγάρα για μελιτζανοκεφτέδες. Όταν το θυμηθώ θα την αναρτήσω εδώ
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.934 μηνύματα.

24-07-25

10:23
Ουσιαστικά η κόκκινη η φακή δεν πρέπει να βράσει, πριν μπει στο μπλέντερ ( ίσα ίσα να πάρει για 5'μια βραση) . Εγώ στο φούρνο τα βάζω τα μπιφτέκια αλειμμένα με λίγο ελαιόλαδο και λαδόκολλα. Αν φτιάξεις καμια σος για συνοδεία ,είναι μια χαρά. Και σε σαντουιτσακια ταιριάζουν.Πώς βγήκαν;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.612 μηνύματα.

24-07-25

10:29
Μιας απλής σος γιαουρτιού ή τυροκαυτερη όπως είπες (την λατρεύω) και κάνεις ωραιότατα burgerακια έτσιΟυσιαστικά η κόκκινη η φακή δεν πρέπει να βράσει, πριν μπει στο μπλέντερ ( ίσα ίσα να πάρει για 5'μια βραση) . Εγώ στο φούρνο τα βάζω τα μπιφτέκια αλειμμένα με λίγο ελαιόλαδο και λαδόκολλα. Αν φτιάξεις καμια σος για συνοδεία ,είναι μια χαρά. Και σε σαντουιτσακια ταιριάζουν.
Ξέρεις τι σκέφτομαι; Να επιχειρήσω να τα φτιάξω ρολό. Πώς κάνουμε δηλαδή τον κιμά.. κάπως έτσι. Με την σάλτσα του από πάνω κτλ. Meatloaf κανονικοτατο.
Απλά πρέπει να μου κατέβει ιδέα για το τι άλλο μπορώ να προσθέσω για να απογειωθεί ακόμη παραπάνω η γεύση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- taketrance
- touvlo
- Giorgkalo
- Scandal
- Unboxholics
- Pyotr_Krasnov