Ποιους δεν θέλουμε για γείτονες;

Σα να μην έφτανε το ήδη υπάρχον πρόβλημα, σήμερα καθόντουσαν στην κουζίνα, η μία τσίριζε κι έβριζε τον άντρα της κι ο άλλος απαντούσε επίσης με μπινελίκια☠️ και φώναζε και στο παιδί της να σταματήσει να κάνει θόρυβο😂 (τώρα το θυμήθηκε…)

Τι να πω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η μία να λέει: όλα εγώ τα κάνω εδώ μέσα, σας βαρέθηκα, δεν κάνεις τίποτα

κι ο άλλος να απαντάει: εγώ δεν κάνω τίποτα ρε;
🙃

Με τα πολλά, κοπάνησε το παράθυρο για να μην ακούγονται και το έσπασαν, το χάλασαν, κάτι τέλος πάντων γιατί μετά το έφτιαχνε αυτός…

και μετά μου μιλάτε για επίπεδο

Σα να μην έφτανε το ήδη υπάρχον πρόβλημα, σήμερα καθόντουσαν στην κουζίνα, η μία τσίριζε κι έβριζε τον άντρα της κι ο άλλος απαντούσε επίσης με μπινελίκια☠️ και φώναζε και στο παιδί της να σταματήσει να κάνει θόρυβο😂 (τώρα το θυμήθηκε…)

Τι να πω

Τώρα το θυμήθηκε για να μπορεί να ρίχνει μπινελίκια ανενόχλητη στον άντρα της αλλιώς στο μουνι της για σένα 😛

Ερι το 5χρονο δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι η φασαρία και τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει. Είναι 5 χρονών. Νομίζεις οι γονείς του θέλουν να ακούνε φασαρία; Για κανέναν δεν είναι ευχάριστη η φασαρία αλλά στο 5χρονο δείξε κατανόηση.
Ούτως ή άλλως θα μεγαλώσει και θα κάνει ακόμα περισσότερη, οπότε get used to it :bleh:.

Γενικοτερα απαντοντας τους ΧΑΥΓΙΤΕΣ δηλαδη τα φασιστοναζιστακια. ΕΓΚΛΓΗΜΑΤΙΕΣ.Κανενας δεν τους θελει για γειτονες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back