Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:17 Η Εριφύλη έγραψε: #181 Σήμερα στις 13:17 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω την διεύθυνση μου να μου τα φέρνεις εμένα που δεν σιχαίνομαι; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:17 Η amarelia έγραψε: #182 Σήμερα στις 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δωστα σε κανα ανθρωπο που τα εχει αναγκη. Αμα δεν εχεις τα κακαλα να τους πεις δεν τρωω απο ξενους, τι ακριβως ρωτας... Click για ανάπτυξη... Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Ο Paragontas7000: #183 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία Click για ανάπτυξη... Για καποτες ισως ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο Click για ανάπτυξη... Οκ μια χαρα. Αφου πανε σε ατομα που το εχουν αναγκη ακομα καλυτερα. Βοηθας κοσμο ετσι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Η Εριφύλη έγραψε: #184 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία ; Γιατί το ενοίκιο φτάνει στο Θεό... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Η Υδροχόος έγραψε: #185 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Click για ανάπτυξη... Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #186 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω την διεύθυνση μου να μου τα φέρνεις εμένα που δεν σιχαίνομαι;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:17 Η amarelia έγραψε: #182 Σήμερα στις 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δωστα σε κανα ανθρωπο που τα εχει αναγκη. Αμα δεν εχεις τα κακαλα να τους πεις δεν τρωω απο ξενους, τι ακριβως ρωτας... Click για ανάπτυξη... Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Ο Paragontas7000: #183 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία Click για ανάπτυξη... Για καποτες ισως ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο Click για ανάπτυξη... Οκ μια χαρα. Αφου πανε σε ατομα που το εχουν αναγκη ακομα καλυτερα. Βοηθας κοσμο ετσι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Η Εριφύλη έγραψε: #184 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία ; Γιατί το ενοίκιο φτάνει στο Θεό... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Η Υδροχόος έγραψε: #185 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Click για ανάπτυξη... Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #186 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δωστα σε κανα ανθρωπο που τα εχει αναγκη. Αμα δεν εχεις τα κακαλα να τους πεις δεν τρωω απο ξενους, τι ακριβως ρωτας... Click για ανάπτυξη... Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Ο Paragontas7000: #183 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία Click για ανάπτυξη... Για καποτες ισως ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο Click για ανάπτυξη... Οκ μια χαρα. Αφου πανε σε ατομα που το εχουν αναγκη ακομα καλυτερα. Βοηθας κοσμο ετσι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Η Εριφύλη έγραψε: #184 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία ; Γιατί το ενοίκιο φτάνει στο Θεό... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Η Υδροχόος έγραψε: #185 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Click για ανάπτυξη... Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #186 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία Click για ανάπτυξη... Για καποτες ισως ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο Click για ανάπτυξη... Οκ μια χαρα. Αφου πανε σε ατομα που το εχουν αναγκη ακομα καλυτερα. Βοηθας κοσμο ετσι.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Η Εριφύλη έγραψε: #184 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία ; Γιατί το ενοίκιο φτάνει στο Θεό... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Η Υδροχόος έγραψε: #185 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Click για ανάπτυξη... Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #186 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία ; Γιατί το ενοίκιο φτάνει στο Θεό... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Η Υδροχόος έγραψε: #185 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Click για ανάπτυξη... Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #186 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι. Click για ανάπτυξη... Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #186 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους. Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι Click για ανάπτυξη... ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον. Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει; Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ; Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι Click για ανάπτυξη... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Η amarelia έγραψε: #188 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι! Click για ανάπτυξη... Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες..
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Πάνθηρας!: #189 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Είπα κάπου ότι πάει έτσι ; Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν... Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Υδροχόος έγραψε: #191 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας... χαριτωμένο Click για ανάπτυξη... Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους...
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Σήμερα στις 13:36 Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.663 μηνύματα. Σήμερα στις 13:45 Η amarelia έγραψε: #193 Σήμερα στις 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 13:56 Ο Πάνθηρας!: #194 Σήμερα στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε... Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους... Click για ανάπτυξη... Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Ο Paragontas7000: #195 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις. Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν.... ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς. Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ. προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες. Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει..... γενικα βρωμικη κοινωνια. Click για ανάπτυξη... Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.291 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Πάνθηρας!: #196 Σήμερα στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: rafaela11 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 gmoutzour Scandal Kate1914 Εριφύλη Paragontas7000 Libertus charmander Angelikaaa kostis76 Giorgos777 johnsala touvlo giannhs2001 American Economist abyssiniancat cinephilee Monsieur Sosstoss nimbus jina92 panosT436 giorgos5002 fortheloveofshizaya taketrance Wonderkid Jack of Spades Memetchi camil Ilikntas iew Sotiris 12 tsiobieman many of Filip back2967 fourkaki louminis thenutritionist Μήτσος10 chester20080 suaimhneas Esperos1 Ariana2018 ROM32 marww Γατέχων Dmzk Τodoroki igeorgeoikonomo iminspain Αλκης Κ. Cupid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις Click για ανάπτυξη... όπα λάθος θρέντ.... έπρεπε να κανω εισαγωγή πολλαπλής παράθεσης. Σωστός. Ας γινει μεταφορά στο θρέντ των σχέσεων.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.596 μηνύματα. Σήμερα στις 14:51 Η Aura έγραψε: #197 Σήμερα στις 14:51 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά. Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;! Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού. Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν. Τι τις λέω; Click για ανάπτυξη... Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.649 μηνύματα. Σήμερα στις 14:54 Η adams33 έγραψε: #198 Σήμερα στις 14:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α Click για ανάπτυξη... Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους . Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού ! Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά... Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ... Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το