Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.295 μηνύματα.
Βάλτο αυτό επι 10. Δεν πρόλαβα να τα βγάλω. Για αυτό απηύδησα και τα ηχογράφησα, φαντάσου που με έφτασανΕντάξει, δεν ακούστηκαν τραγικά
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.861 μηνύματα.
αυτό το βουητό στην αρχή του βίντεο, είναι τσιρίδα ή σειρήνα;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.323 μηνύματα.
εσύ Πάνθηρα, το ακούς; Είναι πράγματι τόσο φριχτό;
Εγω έχω γυμναστήριο πιλάτες μεσοτοιχία και το μεσημέρι κάνουν προπονησεις αλλα δεν με ενοχλούν... εχει βαλει μια γυψοσανίδα έξτρα. Ηταν ισόγειο.
Μια χαρά κοιμομουν.
Τωρα θα πάω σε άλλο βέβαια. Αλλα εδω μια χαρα ειχα βολευτει με 250 το μήνα για κανα 10μηνο

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.295 μηνύματα.
Τσιρίδα. Ακούγεται σε όλο το βίντεο να φωνάζειαυτό το βουητό στην αρχή του βίντεο, είναι τσιρίδα ή σειρήνα;
Βρε έχω κάνει, αλλά όταν το έμαθε η μαμά μου, πίστεψε με, δεν ξανά έκανα![]()
Εμένα αυστηρός ήταν ο πατέρας μου παρά η μητέρα μου αλλά πιο πολύ για σεξ και ναρκωτικά, όπου θυμάμαι και καβγάδες και ξύλο.Για κοπάνες τύπου πάω με τη συμμαθήτρια για καφέ δεν νομίζω να έσκαγε .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- charmander
- Libertus
- Kate1914
- touvlo
- AggelikiGr
- iew
- Sotiris 12
- camil
- giorgos5002
- Scandal
- giannhs2001